خوب pip دارند در حالت ورودي تقريبا اكثر hdtv ها همينطوره
ر مورد مشكل شما خوب بله مبدل هست
منتها يك چيزي اين گزينه در مود كابل هاي كامپوننت هم فكر ميكنم كار ميكنه واين خروجي رو تقريبا همه رسيورها و dvd player ها دارند
خوب pip دارند در حالت ورودي تقريبا اكثر hdtv ها همينطوره
ر مورد مشكل شما خوب بله مبدل هست
منتها يك چيزي اين گزينه در مود كابل هاي كامپوننت هم فكر ميكنم كار ميكنه واين خروجي رو تقريبا همه رسيورها و dvd player ها دارند
ضمن تشکر از شما دوست خوبم اما من بلاخره متوجه نشدم که چیکار باید انجام بدم چون در مورد خرید کامپونت یا کامپوزت درستش چیه ؟ و از کجا تهیه کنم و آیا بواقع کابل AVرو به HDMI تغییر میده البته من کیفیت رو هدف ندارم بلکه تنها بتونم از این روش از سیستم PIP ال سی دی استفاده کنم ممنون میشم دوستان یه راهنمائی بفرمایند تا مشکلم حل بشه
با تشکر
شما پشت ر.س.ي.و.ر تون خروجي كامپوننت (5 تا فيش ) دارين؟
اگه دارين با اون استفاده بكنيد
نه تصوير انالوگ رو به ديجيتال تبديل نميكنه فقط رابط هست
در مورد مبدل av به hdmi مطمئن نيستم كه كارتون رو راه بندازه يعني دتكت كنه hdtvتون ولي اكثر مبدل هايي كه فكر كنيد وجود داره توي بازار
دوست عزیز ضمن تشکر از جنابعالی من فکر کنم سوالم رو درست مطرح نکردم
مشکل بنده اینه که میخوام یه سری از وسائلم رو که خروجی av دارن رو به ورودی hdوصل کنم برام مهم نیست که توسط کابل باشه یا سوئیچر می خوام بدونم همچین چیزی اصلا وجود داره ضمن اینکه عرض کردم اصلا دنبال کیفیت اچ دی نیستم بلکه صرفا بتونم کارم رو راه بندازم الان من تو خونه یه مانیتور ال جی دارم که ورودی اچ دی داره خب اگه بتونم این مبدل رو پیدا کنم راحت رسیورم رو بهش وصل می کنم و ازش استفاده م یکنم
ممنون میشم که بفرمائید همچین چیزی وجود داره یا خیر؟
منظورم همچین کابلی هست که تو یکی از پستها ی جنابعال یپیدا کردم
بله دوست عزيز همچين كابلي وجود داره وميتونيد خروجي رو به hdmi تبديل كنيد
و كارتون رو راه بندازين
فکر بهترین خبری بود که می تونستم بشنوم تنها یه مورد دیگه اینکه با چه نامی و از کجا م یتونم تهیه کنم و آیا می تونم از جائی اینترنتی خرید کنم
ممنون از لطف جنابعالی
خواهش ميكنم فكر ميكنم بايد كمي جستجو كنيد در باار وسايت هاي فروشي مثل چاره
منتها من نديدم در سايت فروشي ولي احتمال زياد بگيردين در باار تهران گير ميارينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
منم یه مشکل دارم یه ال ای دی الجی گرفتم که خروجی صدا نداره قبلا یه ال سی دی سامسونگ داشتم پورت خروجی صدا داشت که اونو به یه اسپیکر وصل میکردم ولی ال ای دی جدید که گرفتم خروجی صدا نداره
آیا راهی هست که به اسپیکر وصل کنم این tv اعصاب خرد کن LG؟
سلام.منم سري 5000 خريدم داراي خروجي AV هست ولي اگر از كابل HDMIاستفاده كنم روي AV تصوير دارم يعني بدون وصل HDMI ازپورت AV تصوير و صدا ندارم .ممنون ميشم مرا راهنمايي كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)