وایمکس که ظاهرا صدای همه رو در آورده adsl هم که ماله از ما بهترونه
فکر کنم توی اینترنت هم سیاست حمایت از صنایع داخلی رو راه انداختن (یعنی کیفیتو بیخیال شو)
وایمکس که ظاهرا صدای همه رو در آورده adsl هم که ماله از ما بهترونه
فکر کنم توی اینترنت هم سیاست حمایت از صنایع داخلی رو راه انداختن (یعنی کیفیتو بیخیال شو)
Last edited by Cyber-Dude; 26-04-2010 at 17:12.
دوستان الان در منطقه کیانپارس بهترین سرویس با مناسب ترین قیمت رو چه شرکنی میده ممنون می شم توضیح بدین
دوستان شرکت ابتکار نت کیفیت خدماتش چطور هست؟
سلام من دارم ازشرکت ابتکارنت سرویس بیسیم میگیرم وخیلی خیلی راضی هستم ضمنامشتریهاش روخیلی عالی ساپورت میکنه وخیلی هم به سرفه هست کسی که میخواد ازیه نت کامل وبدون هیچ مشکلی استفاده کنه با این شماره ها تماس بگیره مهدی تمیمی 09357482673.06113378481
این هم شمارهای جدیدابتکارنت 06113378480/06113378482وضمنا من یکی ازمشتریهای این شرکت هستم وتااین حدازاین شرکت راضی هستم که خودم بدون اینکه این شرکت ازمن درخواست این کار روکنه خودم این کار روانجام دادم وهیچ نسبتی با مدیران این شرکت هم ندارم من مهدی تمیمی ومدیر شرکت خانم سعدی
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
تعرفهای این شرکت عبارتند از 128 17000 3گیگ 256 35000 5گیگ که درصورت تماس قابل معاوضه هم هست
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
ضمنا بیشترین مکانهای اهواز رو هم ساپورت میکنه
ممنونم . بچه ها برام دعا کنید دانشگاه اونجا قبول شم . آرزوم هست که بیام اهواز . بچه کیانپارس ام .
می خوام اگر اومدم اونجا چون رشته ام کامپیوتر است وایمکس بگیرم احتیاج هست بالاخره .
از ایرانس بگیرم یا این که راصد مارال .
قابل توجه که من 4تا داییم کیانپارس هستن . اونها هم می خوان بگیرن . با تشکر
سلام دوست عزیزمن پیشنهاد میکنم وای مکس نگیر چون هنوزمشکلات بسیاری داره وبهترین همه بیسیم است البته نمیگم از ابتکارنت بگیر ولی چند ماهی ازبقیه شرکتهابگیر بعد مقایسه کن
سلام دوستان من 2 ماهی است که وایرلس دارم خودم تو منطقه گلستان هستم
ماه اول با شرکت نیمادت داشتم شبها که رایگان بود با 128 از 1 تا 7 شب 300 الی 350 دانلود میکردم ولی ظهرهاسر ساعت مشخص و شب ها از 10 تا 12 سرعت از اسرعت دیال اپ هم کمتر میشد و جالب اینجا بود مدیریت میگفت مشکل از شما است
بعد ما هم گذشتیم و بعد 256 گرفتم شبی 700 مگ دانلود داشتم و ظهر ها و شب هم همین مشکل را داشت و هیچ پیگیری نمیکردند بعد دکل نیماد کیانپارس 6 پوکید دیدم سیگنال من قطع شد. بعد تازه امدند دیدن که اقا از گلستان داره دکل کیانپارس را میگیره و جالب اینجا بود دکل گلستان به خاطر امکانات کم دکل گلستان نمیگیره و جال تر اینکه اپارتمان 8 طبقه هم بود بعد تازه فهمیدن چرا شب و ظهر اینطور میشه تازه 15 تومن هزینه سرویس پشتیبانی گرفت
بعد ماهم 3 روز ایستادیم گفتمی تا کیانپارس وصل بشه دیدیم بابا هی امروز فردا میکنند و اصلا مدیریت اصلی شرکت معلوم نیست کجاست و حتی کارکنان هم پیدا نمیکردند(اینقدر بینظم بودند که شرکت شاتل هم که نمایندگی ان در اهواز بود از این شرکت جدا شد)
منم قطعش کردم پول خسارت و پیشتیبانم با تمام وجود گرفتم بعد رفتم راصد در عرض 5 دقیقه وصلش کرد الان هم دارم استفاده میکنم اصلا قطعی هم ندارم و با 64 در عرض 1 روز 800 مگ دانلود دارم البته من 2 کامپیوتر دارم
بعد تازه نظم را در شرکت راصد دیدم
دکل های این شرکت خیلی زیاد هستند طوری که من در خ ولی عصر هستم روبه روی من دکل شرکت دز اب و پشتم دکل کوی استادان است و الان با سیگنال 59 وصل هستم
در کل بگم نیماد شرکت بینظمی است
سلام
میخوام بدونم کدوم شرکت هست که تو کوروش آنتن داره و با سرعت خوب میتونه ساپورت کنه؟؟؟راستش من رو یکی از اپارتمانا یه انتن دیدم نصب شده بود خیلی نزدیک به خونمونه ولی نمیدونم مال چه شرکتیه؟؟؟چجوری بفهمم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)