سلام
راه حل:
برو اون پارتیشن C رو پاک کن یعد با install خود ویندوز پارتیشن بساز...
بهترن برنامه پیشنهادی برای پارتیشن بندی: Paragon Partition Manager (خودم 2ساله دارم ازش استفاده میکنم..اگه باهاش خوب کار کنی هیچ مشکلی نداره!)![]()
سلام
راه حل:
برو اون پارتیشن C رو پاک کن یعد با install خود ویندوز پارتیشن بساز...
بهترن برنامه پیشنهادی برای پارتیشن بندی: Paragon Partition Manager (خودم 2ساله دارم ازش استفاده میکنم..اگه باهاش خوب کار کنی هیچ مشکلی نداره!)![]()
یه هارد دارم. توی پارتیشن بندی هم شاید تا حالا بالای 20 بار این کارو روی هاردای مختلف انجام دادم. چرایمری و اکستندد و غیره رو هم کالا بلدم. اما مشکل من با ویندوز هفته. اگه بخوام توی C ویندوز ایکس پی نصب کنم، بدون هیچ مشکلی هاردو میشناسه اما هفت نه!!!! جالبه که با هین DVD هفت، توی یه هارد دیگه مشکل ندارم!!!!!!!!!!
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
این که شما میگی یه قضیه ایه کاملا جدا! و ربطی به پارتیشن شناسی و ... نداره. اما ممنون.
من خودم رو 3 تاسیستم درایو C نصب کردم همچین مشکلی نبود !ه
با یه دیسک دیگه تست کن چون اگه پرمری سیستمی باشه راحت نصب میشه
من كاملا متوجه منظور شما نشدم . اگر منظور شما اينه كه ويندوز Xp روي يك هارد باشه و ويندوز 7 رو روي هارد جديد نصب كنين اينكار عملي نيست . چون درايو C در ابتداي هر هارد ، پارتيشن بندي ميشه . وقتي شما دو هارد رو بهم متصل ميكنين در حقيقت بصورت يك هارد با مجموع ظرفيت دو هارد شناسايي ميشه و پارتيشن C هارد اول هم براي دو هارد محسوب ميشه كه اونم پارتيشن اكتيو و Primary هست . شما براي نصب 7 بايد از داخل محيط xp اقدام كنين يا درايوي به غير از درايو C انتخاب كنين . در غير اينصورت بايد از قابليت Multi Primary استفاده كنين . در اين حالت بايد دو پارتيشن Primary ايجاد كنين و در موقع نصب هر كدوم از ويندوز ها ،پارتيشن مربوطه رو اكتيو كنين كه در اين شرايط هم يك پارتيشن مخفي خواهد شد و پارتيشن اكتيو نمايش داده خواهد شد .
و اما مشكل شما رو فهميدم . شما چون هارد جديد رو پارتيشن بندي كردين براش درايو Primary درست كردين كه در حقيقت دو تا درايو Primary در مجموع هاردها داري و بنابه دلايل بالا Primary هارد جديد بصورت Hide دراومده كه اونم چون اكتيو نيست اجازه نصب ويندوز 7 رو به شما نميده . شما بايد Primary هارد جديد رو Active كنين و به راحتي ويندوز 7 رو نصب كنين . فقط در اين حالت ويندوز XP و درايو مربوطه محو خواهد شد كه اونم گفتم بايد از قابليت Multi Boot استفاده كني
براي آموزش به لينك زير برو :
اين روش بسيار روش جالبي براي نصب 3 سيستم عامل مجزا از هم هست كه مدت ها ازش استفاده ميكنم يعني فقط سه درايو Primary ميتوني ايجاد كنيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما كار ديگه اي هم ميتوني انجام بدي :
در هارد جديد درايو Primary ايجاد نكن و همه هاردت رو Logical پارتيشن بندي كن . مجموع هارد جديد به هارد قديم اضافه خواهد شد و مثه روش هاي معمول ميتوني در درايو C ويندوز xp و در درايو D ويندوز 7 نصب كني .
من که چیزی نفهمیدم...هر کی فهمید به ما هم بگه!
اگر منظورت از گفته هاي من باشه به همون لينك آموزش رجوع كن .
نه جناب منظورم مشکل اون یکی جناب بود!![]()
مشکلم حل شد. ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)