تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: راهنمای فوری لطفا در مورد خرید Plasma پاناسونیک یا lcd سامسونگ سریع لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مبارکت باشه دوست عزیز
    الان که گرفتی دیگه تو قید و بند خوب و بدش نباش و از انتخابت لذت ببر
    راسنی قیمت V10 چند بود؟ فکر میکنم این مدل سایز کمتر از 50 نداشته باشه درسته؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

V10 میخواستم بخرم اما توی شیراز نامردا اندازه پول ارث باباشون از ادم میخوان پول بگیرند

شیراز V10 قیمت که گرفتم بهم میگفتش 3300 یا 3400 من هم زورم گرفت بخواهم این قدر پول بدم براش برای همین S10 رو گرفتم

خوب دیگه اینجا ایرانه هر کی هر چقدر زورش برسه میگیره نظارت که نیست و جریمه ای هم در کار نیست باید دولت جلشو بگیره که خوب.....

3. این کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

به نظر من ديگه خريد py800 كار خوبي نيست، چه برسه به اس و ايكس چون ديگه قديمي شدن.
    s10 پنل سال 2009 هستش و py800 پنل ساخته 2008 . بنابرین s10 مدل به روز تر هستش و همچنین کیفیت تصویر s10 بالاتر از py800 هستش.
    Last edited by Ami R 940; 11-02-2010 at 21:00.

5. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان

بنده هم احتمالا تا چند روزه دیگه یه HDTV میخرم ،

تاپیکها رو خوندم ، تقریبا با توجه به هزینه ،به G10 رسیدم،

من توی اقوام ، چند مدل پلاسما پانا سونیک و سامسونگ و چند مدل ال سی دی سامسونگ و ال جی ، دیدم اما واقعا پلاسمای پاناسونیک چشمم رو گرفت..

توی بازار هم تنهای موردی که دیدم با بقیه فرق میکرد ال سی دی سری x سونی بود ..

-- حالا جدا از این موارد ، من تا چند روز دیگه میرم به سمت جنوب ، به نظرتون آیا ارزش داره از گناوه بگیرم ؟ با توجه به بدون گارانتی بودن ، چون یکی از دوستان اونجا یه پلاسما سامسونگ 46 گرفته بود ، 900 تومن که با گارانتیش هم 1200 بوده ، این 300 تومن اختلاف خیلی محسوسه

7. این کاربر از Mr.K2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

من هم تا قبل از عید میخوام خرید کنم !من بین 40b670 و 42s10 موندم ! من کلا از پلاسما بیشتر خوشم میاد! ولی اگه کیفیت تصویرشون تقریبا برابر باشه ترجیح میدم b670 رو بگیرم بخاطر اینکه هزینه ای بابت hd media player متحمل نشم !لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دارم ميبينم كه بعضي از دوستان دارن پيشنهاد خريد پلاسماهاي پاناسونيك مثل G10 , V10 رو ميدن !!!!!!!!

واقعا دوستان خسته نباشيد ! يعني هيچ كدوم از شما در جريان تاپيك افت بازتولید مشکی در پنلهای پلاسمای پاناسونیک نيستيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به خاطر اين مشكلي كه در پلاسماهاي پاناسونيك وجود داره ، به صورت رسمي عليه پاناسونيك شكايت شده ، اونوقت شما داريد به ملت راهنمايي ميكنيد كه برن مليون تومن بودن براي يه جنس معيوب !!!

شكايت از پاناسونيك به علت معيوب بودن تلويزيونهاي پلاسما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خواهش ميكنم با پيشنهاد پلاسماهاي پاناسونيك از جمله V10 , G10 مردم رو به اشتباه نندازيد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •