تو شرکت ما(تهران-میدان آرژانتین-خیابان آفریقا) از لایزر داره وایمکس میگیره و ماهانه 360 هزار تومن پهنای باند 512 رو داره میده
سرعت خوبه و مشکلی هم نیست ولی زیاد از حد گرونه
تو شرکت ما(تهران-میدان آرژانتین-خیابان آفریقا) از لایزر داره وایمکس میگیره و ماهانه 360 هزار تومن پهنای باند 512 رو داره میده
سرعت خوبه و مشکلی هم نیست ولی زیاد از حد گرونه
خوب سرعت پايين تر بگير تا ارزون تر تموم شه
ماهانه 360 هزار تومن پهنای باند 512 رو داره میده
بابا چه خبره !!!
512 نامجدود ماهی 400 تومن
برو از جاهای دیگه بگیر یه سرچ بزن
لایزر خیلی کلاهبرداره.
بنده الان در تهران خط فیبر نوری دارم و در حال حاضر اینترنت پرسرعت هم دارم
خود مخابرات مدتی هست که داره اینترنت پرسرعت ارائه میکنه باهاشون تماس بگیرید
نمیدنبنده الان در تهران خط فیبر نوری دارم و در حال حاضر اینترنت پرسرعت هم دارم
خود مخابرات مدتی هست که داره اینترنت پرسرعت ارائه میکنه باهاشون تماس بگیرید
عزیز میگن به هیچکی نمیدیم اگه فلان هم باشی نمیدیم
آقا مسعود راست میگه.
من نتایجی که گرفتم اینها بوده:
مخابرات برای فیبر نوری کردن کابلهای مسی از منطقه 3 مخابراتی(که ماهم جزوش باشیم)کار رو آغاز کرد ولی برای خدمات adsl خودش،از مناطق 2 و 8 مخابراتی کار رو شروع کرده که بنا به دلایلی ارائه ی adsl روی فیبر نوری به منازل،با دستورات بالا متوقف شد.(عینا چیزی که دو روز پیش از مرکز مخابراتی منطقه شنیدم)به هیچ وجه هم کابل مسی رو برنمیگردونن حداقل با این آشنا که پیدا کردم نشد!!
سرویس های وایمکس بجز ایرانسل که منطقه مارو پوشش نمیده فعلا،و داتک که با اون هم مشکل همین پوشش منطقه رو دارم میمونه لایزر.البته قیمت داتک با لایزر زیاد فرق نداره.الان چندتا کوچه اونورتر از من یکی کافی نت زده با سرعت 128 نا محدود از لایزر که حدود 800 تومن خرج نصب و لوازم شده و ماهی حدودا 100 تومن شارژ میده.
حالا فقط میمونه وایرلس:که داتک شهرری رو پوشش نمیده برای هیچ کدوم از سرویس هاش.
من صبانت رو پیدا کردم که مشخصات گرفتن و گفتن کارشناس میاد برای امکان سنجی!ده تومن هم هزینشه.گفتم اوکی حالا این منطقه مارو پوشش میدید؟گفتن احتمالا نباید مشکلی باشه.فقط ممکنه یکی دوهفته ای طول بکشه...راستی گفتن اشتراکیه و ممکنه بین 4 تا هفت نفر شیر بشه.قیمتشم بد نبود.حدود 200 خدمات اولیش میشه و 128 نامحدود یکماهه 29000 تومن،256 نامحدود یکماهه 41000.
تنها امیدم همینه.وایرلس دیگه کدوم شرکتها میدن؟سرویس وایرلس صبانت چجوریاست؟دوسال پیس adsl همین صبانت رو داشتم.256 خوب هم بود.اما اینکه مثلا 128 رو بین 4 نفر اشتراک بذارن از دایل آپ که بدتر میشه.کسی تاحالا داشته بگه از نظر کیفی و سرعت وایرلس صبانت و کلا وایرلس چجوریاست؟
ممنون پیشاپیش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)