در بعضی مواقع ولتاژ برقی که در مودم هست با عث این کار هم میشه شما مودمت در بیار و سیستمت را یک برا claer cmos کن . جای اسلت رم هم روی سیستم عوض کن . موفق باشی![]()
در بعضی مواقع ولتاژ برقی که در مودم هست با عث این کار هم میشه شما مودمت در بیار و سیستمت را یک برا claer cmos کن . جای اسلت رم هم روی سیستم عوض کن . موفق باشی![]()
من احتمال میدم مشکل از گرافیکتون باشه در هر صورت باید ببرید خدمات کامپیوتری وگرنه مشکلات بدتری پیش میاد
در گاهی اوقات نیز اتصال بدنه باعث این مشکل می شه شما مادربوردتون باز کنید و زیر پیچ های استفاده شده یا واشر بذارید یا از پیچ های واشر دار استفاده کنید .![]()
صفحه آبی علتش رمه، با یه رم دیگه امتحان کن احتمالا درست میشه
مشکل از مودم که نیست, مودم رو همون اول جدا کردم.
جای رمها رو هم عوض کردم تغییری نکرد.
در مورد اتصال به بدنه فکر میکنم مشکل میتونه از اون باشه.
بهرحال من سیستمم رو بردم یه خدمات کامپیوتری، گفت که احتمال 99 درصد مشکل از مینبرد هست و باید عوض بشه، اما هنوز چند تا تست دیگه باید بکنه. اگر اینطور باشه باید به فکر تعویض مینبرد و متعاقبا سی پی یو و رم باشم.
با تشکر از همه
سلام دوستان
من کامپیوتر را وقتی روشن میکنم اون صدای بوق که تا کامپیوتر را روشن میکنیم باید بیاد نمیاد و تصویری روی مانیتور نمیاد حالا میخواستم ببینم مشکل چیه؟ چون به شدت نیاز به سیستم دارم
ممنون
شما هم احتمالا مشکلت از کارت گرافیکه چون سیستم روشن میشه
کارتو در بیار دوباره جا بنداز یا رابط بین مانیتورو کارت گرافیکو چک کن
من كامپيوترم رو خيلي اوقات(حتي شبها) به جاي اينكه turn off كنم، stand by ميكردم، ميخوام ببينم كه آيا اين ميتونه در دراز مدت به مينبرد آسيب بزنه؟
منظور از حالت STAND BY اینه که کامپیوتر اماده یه تلنگور حست تا روشن بشه وفعلا درحال چرته
ویه چیز دیگه اینم که یعنی کامپیوتر شما درون مین برد ومدارهای داخلی برق جریان داره پس مطمئنا آسیب میبینه شما به نظر من SHUT DOWN کنی بهتره چون خودمم همین کارو یه چند وقتی میکردم بلد نبودم کامپیوترو خامش کنم STAND BY میکردم بعد یه دفعه پاورم سوخت و بعدش مجبور به خرج اضافی شدم
امید وارم مفید باشم![]()
البته مينبرد من اينطوري بود كه وقتي استندباي ميكردم، كيس كلا خاموش ميشد.
مينبرد جديدم هم همينطوريه.
من بيشتر براي دانلود شبانه و روشن شدن اتوماتيك كامپيوتر اينكار رو ميكنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)