سلام عزيز
من هم همين مشكل سرعت رو دارم
Upstream (Kbps):511
Downstream (Kbps):1023
سرعت دانلودم روزها از 40 تا 50 متغيره ولي شبها 70 تا 80 ميشه ولي ثابت نيست و كم ميشه
مشكل از كجاست....؟؟؟؟؟![]()
سلام عزيز
من هم همين مشكل سرعت رو دارم
Upstream (Kbps):511
Downstream (Kbps):1023
سرعت دانلودم روزها از 40 تا 50 متغيره ولي شبها 70 تا 80 ميشه ولي ثابت نيست و كم ميشه
مشكل از كجاست....؟؟؟؟؟![]()
عزیز اول isp تو بزن دوما اشکال نداره چون share میشه این مشکل به وجود میاد ولی سرعت من اینطوره که خودم و دوستم که از یه شرکت و یک سرویس رو میگیریم هم زمان تو speedtest میریم سرعتمون با هم تفاوت زیادی داره تو ping هم یه 300 تایی تفاوت داره
متاسفانه همچین قسمتی تو بخش تنظیمات مودم نیست . مودم من تی پی لینکه . کجا باید این گزینه رو پیدا کنم ؟
تازه گي ها اينطور شده يا نه از اول اين طور بوده؟
اصلا لازم نيست گزينه اي رو بزني همون صحفحه اول هست. به محض اينكه وارد تنظيم مودم مي شي يه جدولي هست كه يكسري پارامتر رو شرح داده ومقادير زير رو هم مشخص كرده.
Line Rate Downstream Kbps
Line Rate Upstream Kbps
برایه منم کاملا همینطوره صبانت.
از اول همينجوري بود....
5روزي ميشه كه از اين شركت سرويس گرفتم/درست ميشه..؟؟![]()
خوب آره تو بد موقعي سرويس گرفتي بايد يك هفته صبر كني. پهناي باندت هر چقدر هست 128 ، 256 و.... با Downstream وUpstream مقايسه كن ببين مثل هم هستن يا نه ( از صفحه اول قسمت تنظيمات مودم ).
ببین دوست عزیز هر چی سیم تلفنت طولش بیشتر باشه سرعت اینترنتت رو پایین تر مییاره و اگه از سیم چند تیکه استفاده کنی که سرعت اینترنت خیلی افتضاح میشه ببین اگه سیمت طولانی سعی کن کوتاه تر کنی و اگه قطعی داره سعی کن حتما عوضش کنی بعد مودمتم چک کن ببین درست رو شیار مادر بورد نصب شده یا نه اونوقت صد در صد مشکلت حل میشه
اینجا کسی از مخابرات سرویس داره؟
من الان 2-3 روزه اصلا میتونم بگم اینترنتم تعطیله
دیشب داشت خوب آهنگ دانلود میکرد ولی خیلی نوسان داره (البته اکثرا خیلی پایینه) یهو میرسه زیر 1 کیلو که ...
تورنتو که دیگه نگو اصلا انگار مدام داره گل لگد میکنه سرعت دانلودش از 2 بالاتر نمیره مگر لحظاتی ولی سرعت آپلود انقدر فاجعه نیستش
همش فکر میکنم اشکال از کامپیوتره نمیدونم چیکار کنم
شما همچین مشکلی ندارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)