من فارسي .
چون تو هر سبكي اگه درست استفاده بشه ازش واقعا زيبا ميكنه اهنگو
![]()
من فارسي .
چون تو هر سبكي اگه درست استفاده بشه ازش واقعا زيبا ميكنه اهنگو
![]()
بله که داره! اونم یکی از کله گنده هاش از اون باحالاش : دی
Rammstein
فقط آهنگ Adis اینو گوش بده شما با صدای بلند اونموقع ارزش موسیقی این تیپی رو میبینی : دی
...
انصافا بین زبان ها انگلیسی بیشترین کشش رو برای انواع و اقسام مختلف موسیقی داره!
البته با تاکید فراوان نه بریتیش! فقط آمریکن...
حالا شما بیا با فارسی متال اجرا کن : دی
ارزش آهنگ انگلیسی تازه وقتی معلوم میشه که شما معنیشم بفهمی نه برای کلاس!!!
خسته نباشید !
خب مشخصه شما چندان اهل متال نیستید .
آلمان در سبک های مختلف موسیقی متال بسیار فعال و قدرتمند هست .
کسانی که متال زیاد گوش میدند کاملا در جریان هستند .
چند نمونه اسم ببرم:
ٍٍEmpyrium:
این گروه جاودانه با اینکه سبک بسیاری از آهنگهاشون neo-folk هست. ولی شاهکارهای Folk Doom Metal فوق العاده زیبا و ماندگاری رو هم خلق کردند .
Lacrimas Profundere:
گروه قدرتمند و پرآوازه آلمانی که در سبکهای Doom Metal، Gothic Metal و Gothic Rock کار میکنند.
Sun of the Sleepless:
پروژه فوق العاده آلمانی که هنوز هم سرآمد سبک Ambient Black Metal محسوب میشه .
َAnti:
گروه Depressive Black Metal که از بهترین و قدرتمند ترین گروه ها در این سبک هستند .
Nocte Obducta:
گروه Black Metal آلمانی که موسیقی بسیار قدرتمندی رو دارند .از بیشتر گروه های Black Metal نروژی پر سر و صدا به مراتب سرتر هستند .
Haggard:
گروه Symphonic Metal آلمانی بسیار اصیل و کاملا پایبند به روح موسیقی کلاسیک .
بدون شک از بهترین های سبک symphonic Metal هستند .
Rammstein
شاید بتونم بگم معروف ترین گروه دنیا در سبک Industrial Metal هستند .
و
....
حرفه ای که چه عرض کنم !!این گروه هایی که اسم بردم بهترین ها در دنیا هستند در سبک های خودشون و سر آمد اند.
بسیاری از گروه های متال قدرتمند دیگر هم در آلمان وجود دارند .
-----------------------------------------
ضمنا آلمان در سبک های دیگری مثل ترنس،New Age، الکترونیک(الکترونیک خالص)، ، فولک، کلاسیک ،و ... بسیار فعال و قدرتمند هست .
Last edited by pandemonium; 07-02-2010 at 01:20.
سلام
من قبلا آهنگاي ايروني بيشتر گوش ميدادم ولي جديدا مودم عوض شده با آهنگاي خارجي حال ميكنم . آهنگاي انگليسي هم بيشتر گوش ميدم ولي آهنگاي اسپانيولي هم دوست دارم
فارسی از خواننده های قدیمی بیشتر میپسندیدم
الان انگلیسی ترکی و عربی بیشتر گوش میدم
در ضمن اگر دوست دارید آهنگ متفاوت بشنوید ترانه های الیسا به زبان عربی پیشنهاد میکنم دانلود کنید ببینید چیه واقعا از وقتی به الیسا گوش میکنم دیگه ترانه های دیگه برام جالب نمیاد
برای نمونه ایامی بیکرو دانلود کنید یا غمناک اگر خواستید انا بستغرب علیه
Last edited by mehryazdan; 08-02-2010 at 00:06.
من اکثرا فارسی گوش میدم
البته آثار زیادی در موسیقی به زبان انگلیسی وجود داره که منحصر به فرده و واقعا عالی هست
وحتی در صورت آشنایی نداشتن به زبان انگلیسی گوش دادن این اثار لذت بخش هستند
اما سالیان درازی که به موسیقی کلاسیک ایرانی گوش میدم
این عادت رو در من بوجود اورده که به شعر و معنی اون خیلی توجه میکنم
حال عدم تسلط کافی به ادبیات و زبان انگلیسی باعث میشه
نتونم ارتباطی در حد و اندازه اون آثار باهاشون برقرار کنم
و زیاد موسیقی غیر ایرانی گوش نمیدم
نیکی پناهتان![]()
1.فارسی 2.انگلیسی 3.ترکی
من چون بیشتر به موسیقی کار اهمیت میدم ، حتی اگه زبانش رو هم متوجه نشم ، اگه موسیقی زیبایی داشته باشه لذت میبرم
فارسی- انگلیسی - یونانی - ترکی - اسپانیولی و ...
خلاصه هرچیزی که از موسیقیش خوشم بیاد
بسته به خود موسيقي و قدرت اون نوع موسيقي داره ...........وقتي ميخوام موسيقي كلاسيك ايراني گوش بدم مشخصا ميرم سمت زبان فارسي........وقتي ميخوام موسيقي ترنس رو كه ديوونشم گوش بدم ميرم سراغ زبون انگليسي چون ترنس رو اونا ميفهمن چيه(مثل بقيه سبكا) ....وقتي هم كه بخوام راك گوش بدم بازم انگليسي گوش ميدم و خدا رو شكر هم معناشونو ميفهمم و اگرم نفهميدم از ايينترنت lyrics هاشو برميدارم......... .گاها هم تركي گوش ميدم (بالاخره چون خودم هم ترك هستم )
كلا موسيقي امروزي كشور ما خداييش چي داره كه من بيام گوش بدم...؟؟ميرم موسيقي كشوري رو گوش ميدم كه حاليشونه چي به چيه
عرض شود خدمت دوستان عاشق موسیقی که موسیقی کاملا سلیقه ای هستش و دلیلم نمیشه به کسی ایراد گرفت که مثلا تو که انگلیسی بلد نیستی چرا به موسیقی انگلیسی بیشتر علاقه داری. دلیل اینکه بیشتر افراد از موسیقی خارجی مخصوصا انگلیسی خوششون میاد علتش نوآوری و تازه بودن موسیقی هاشون هست و هم اینکه زبان بین المللیست. حالا تو هر سبکی که میخواد باشه...
بنده خودم یکی از دیوانگان موسیقی الکترونیک مخصوص سبک ترنس هستم و که از هر سبک دیگه ای بیشتر میپسندم و بنظر خودم این آهنگ هارو بیشتر حس میکنم! حالا میخواد با وکال انگلیسی باشه یا بی وکال که بنده هم چندان با موسیقی انگلیس مشکل ندارم و مفهوم متن موسیقی رو تا حدودی میفهمم بعدشم هرچی که بیشتر به مضاقم خوش بیاد گوش میکنم و لذت میبرم حالا میخواد رپ باشه یا راک باشه یا پاپ یا... البته فقط انگلیسی با دیگر زبانها بیشتر نمیحالم!
و اما موسیقی داخلی که بهتره بنده نظر ندم چون خیلی ها توان دیدن واقیعت رو ندارن! ! ! اما به گفته ی دستمون بسنده میکنم که میگن:
نوشته شده توسط halflife g
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
نه دوست عزیز به هیچ کس بر نمیخورده
اما با کمال احترامی که به شما قایلماما یه حرف دوستانه بهتون میگم (تقاضا دارم بهتون بر نخوره): شما بهتره همون "مجید خراطها"تون رو گوش بدین و به موسیقی و سبک های دیگر کاری نداشته باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)