برای e8400 عادیه، میتونی یه کولینگ غیر استوک بخری براش اگر دمای کمتری میخوای.
برای e8400 عادیه، میتونی یه کولینگ غیر استوک بخری براش اگر دمای کمتری میخوای.
خیر . باید کولینگ از نو درست نصب شه و توی بایوس فندرست تنظیم شه . این دما برای 45 نانومتر زیاده .برای e8400 عادیه، میتونی یه کولینگ غیر استوک بخری براش اگر دمای کمتری میخوای .
دمای Critical برای اکثر پردازندههای Core 2 بالای 72 درجست و زیر این دما بدون هیچ مشکلی تا ساعتها کار میکنن. E8400 هم برای مدتی زیر فشار که باشه با کولینگ استوک راحت دماش بالای 65 میرسه.
این که کاریش نمیشه درست ولی اگه درست نصب شه و بایوس درست تنظیم شه با رسیدن دور فن توی لود به حدود 3000 دور در دقیقه از 50 درجه رد نباید بشه .
سیستم من از CPU پنتیوم D استفاده میکنه و درجه حرارتش بیشتر از 60 نشده. در حالت عادی خارج از ویندوز روی 40 تا 42 سانتیگراد متغیره و باهاش هیچ مشکلی ندارم. تا موقعهای که ویندوز کاملاً لود میشه فن CPU نمیچرخه و انگار CPU خنکه.
احتمالاً دمای زیاد CPU که دوستان عرض کردند به ورژن بایوس بر میگرده. یه نگاهی به CPU Support مادربوردتون بندازید ببینید این مین چه نوع CPU رو با چه ورژنی از بایوس ساپورت میکنه. اونوقت دمای CPU به حالت نرمالش بر میگرده.
CPUتون چیه دقیقاً؟
مشخصات cpu شما چیه بعد فن خود ش هست عوص نشده
اون CPU Support مادربرد چیه کجاس
سایت intel.com درجه مناسب رو زیر 39°C نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه جوری میشه دور در دقیقه رو برای فن ها افزایش داد
![]()
cpu من intel celeron D347 3.06Mhz است
من فنش رو تازه عوض کردم خمیر سیلیکونم زدم ولی دمای عادیش که با برنامه Fanspeed اندازه گرفتم خیلیییی زباده اگه باهاش هیچ کاری نکنم بالای 76 هست اگه برامه ای رو اجرا کنم از 86 شروع میشه تا وقتی که حدوده به 103 درجه می رسه که پی سی خاموش میشه
چرا دماش انقدر زیاده چیکار میشه کرد؟
عملا کاری نمیتونم باهاش بکنم چون تا یه برنامه تجرا میکنم cpu 100% میشه بعضی اوقاتم هنگ میکنه
لطفا راهنمایی کنید سرعت فنم فک کنم کم و زیاد میشه هی از روو صداش میفهمم دور فنم از 3000 تا حدود 3700 هست
تو رو خدا یکی کمک کنه من سیستمم هر 1 ساعت یه بار خود به خود خاموش میشه
بعد باید نیم ساعتم صبر کنم دوباره خنک شه.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
اول تنضیمات مادربوردت رو پیشفرض کن بعد اگه فرقی نکرد فن اضافه کن
SpeedFan هم بین 2 تا 5 درجه بیشتر نشون میده
اما بهترین کار خرید یه فن خوب که فکنم 20 یا30 تومن خرج داره البته دور فن شما که خیلی خوبه ازمن 1800
خمیر رو هم این جوری میزنن
دوستان برنامه ای برای زیاد کردن دور فن نداریم![]()
Last edited by ELSIN; 11-02-2010 at 13:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)