اصلا چه کاری که شما بیای از اونجا کپی پیست کنی اینجاهنوز تمام نشده که منبع رو بنویسم]
اگه منبع رو بنویسید دوستان میرن همونجا نگاه میکنن
ولی اگه میخواین شمار پستهاتون رو بالا ببرید قضیش جداست
اصلا چه کاری که شما بیای از اونجا کپی پیست کنی اینجاهنوز تمام نشده که منبع رو بنویسم]
آقا به نظر من این گوشی رو نخرید من یه هفته ای داشتمش اصلا باهاش حال نکردم البته یه بار از فاصله یه متری افتاد رو موزاییک آخ هم نگفت.این که میگن اکسپرس موزیکه و اینا الکیه چون اصلا صدا نداره.جالبه بدونین که این گوشی صدای استریو داره و دو تا باند داره یکی پایین گوشی و یکی بالای گوشی دقیقا مثل سونی اریکسون W595 هستش.به نظر من نوکیا فقط گوشیهای سمبینش خوبه و بقیه رو نمی پسندم البته بعضی استثنائات وجود داره مثل 6303 یا 6500 یا 6700 که قیافه عالی ای دارن.
خوب این مهمه که از بلندی پرت شده دوام ومقاومت گوشی رو در برابر ضربه نشون میدهاصلا باهاش حال نکردم البته یه بار از فاصله یه متری افتاد رو موزاییک آخ هم نگفت
اکسپرس موزیک بیشتر برای صداش نیست برای مدت زمان پخش موزیک با یک بار شارژر هستاکسپرس موزیکه و اینا الکیه چون اصلا صدا نداره
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
انجمن مدیر داره ایشون هم تصمیم میگیرن چی باید باشه چی باید پاک بشهاصلا چه کاری که شما بیای از اونجا کپی پیست کنی اینجا
دوستان من دیروز رفتم بار یکی دوستان بخرمش وقتی روشنش کردیم و دیدیمش از خریدنش پشیمون شدیم واقعا فکر نمیکردیم اینطوری باشه خیلی صحفه نمایش بی کیفیت و منوهای قدیمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)