تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: یه چند تا سئوال در مورد Pocket PC

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من خیلی مشتاقم اگه شما جوابو نگرفتین بیشتر براتون توضیح بدم چون در این موضوع من سر رشته دارم ولی اگه این تاپیک رو حذف کردن من تو پیغام خصوصی در خدمت شما هستم
    کل متنی که نوشتی یه طرف, این جمله آخرت یه طرف. ممنون.

به نظر میاد باهاشون کار کردی.

میشه بگی از اونجایی که مشخصات اونا پایین تر از پی سی های معمولی هست ویندوز ها چجوری روش اجرا میشن؟ آیا روان اجرا میشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

1: ویندوز های غولی چون ویندوز ویستا و 7 چطوری میتونن روی اینا نصب بشن در حالیکه روی کامپیوترهای بزرگی که حجمشون کل خونه رو گرفته, به زور اجرا میشن؟ چون اونا CPU 1000 دارن و ما معمولا سی پی رو کمتر از 2.6 معمولی نداریم. حالا چطوری روی اونا نصب میشن و ظاهرا بدون اشکال هم میتونی با ویندوزش حال کنی ولی روی این پی سی ها یا نصب نمیشه یا اگر میشه شاید سرعت کمی پایین باشه؟
    دوست عزیز شما دیگه داری خیلی ویندوز رو بزرگ میکنی !! تو اینترنت یه سرچ بزن HTC Shift ... سیستم

عاملش یه نگاه بنداز ... بعد CPU اون رو ببین ... اینکه ویستا رو بعضی کامپیوتر ها کند اجرا میشد به خاطر افکت های

گرافیکیش بود ( که این افکت ها در نسخه های بیزینس ادیشن و ... چون زیاد محدود شده بود این نسخه های ویندوز

با سرعت قابل قبول تری روی کامپیوتر ها کار میکردن )

فقط واسه اینکه مطلب رو بیشتر روشن کنم بگم که من وین 95 رو روی گوشی دارای CPU 332 MHz ی لود کردم ... از نظر

سنگینی پردازش هم بخوای حساب کنی ( سنگینی عملیات های پروسسی که ویندوز به سیستم وارد میکنه ) وین 7 حتی

از XP هم سبکتره و حتی سرعت بیشتری رو هم در انجام عملیات های مختلف داره ...

خلاصه ! این همه فک زدم که بگم برای اجرا کردن یه XP یا وین 7 یه CPU 1GHz هم به نظر من خیلی هم خوب کفاف میده ...

2: چرا کمتر جایی در مورد اونا بحث میشه؟ انجمنی فارسی زبان هست که در مورد اونا بخش داشته باشه؟ منظورم UMPC خالی هست نه PPC (مثل پی سی ورلد)

نگو که به خاطر قیمت هست آخه من میدونم حالا همه که نه, ولی عده ای هستند که خواهند خرید ولی اینجا اصلا در موردش چیزی نشنیدم؟
    دوست عزیز هیچ کس عاشق وین موبایل و PPC نیست ... میدونی چرا زیاد طرف دار داره ؟ چون مردم دوست دارن چیزی که وسیله

ی ارتباطیشون هست ( موبایل ) و تقریبا 90 درصد مواقع پیششون هست ( شما بخون همیشه ) بتونه 90 درصد نیازهاشون رو هم

پاسخ بده ... حتی اگر اون وسیله توانایی زیادی در انجام اون کار مورد نظر نداشته باشه ... حالا این وسط چه چیزی بهتر از PPC ؟؟؟

حالا میشه گفت که چرا UMPC ها طرف داره کمی دارن چون فقط یه کامپیوتر جیبی هستن نه بیشتر و نه کمتر ...

اگر دقت کنی با توجه به توضیحاتی که دادم UMPC نباید هم بتونه توان رقابت با PPC رو داشته باشه . چون درسته PPC توان

پردازشی ای مثل UMPC ها نداره ولی همون کارهایی رو که از یه کامپیوتر انتظار میره در حد متوسط میتونه انجام بده .

یعنی میخوای بگی کامپیوتر جیبیی هست که بشه روش ویندوز واقعی نصب کرد؟
    نصب نه به اون معنا که تو ذهن شما هست ولی بله تقریبا اگر امولاتورش نوشته بشه میشه هر ویندوزی رو ( به شرط اینکه

دستگاه مورد نظر توان سخت افزاریش رو داشته باشه ) روی اون دستگاه لود کرد ...

البته گفتم دستگاه موبایلی مثل HTC Shift روش به صورت دیفالت ویندوز ویستا نصبه ...

3. 2 کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

البته گفتم دستگاه موبایلی مثل HTC Shift روش به صورت دیفالت ویندوز ویستا نصبه ...

سلام.

دوست عزیز HTC Shift به اون معنایی که شما میفرمایید موبایل نیست در حقیقت یک UMPC هست که Voice Call رو ساپورت نمیکنه ودر حقیقت به عنوان گوشی موبایل نیست.ضمن اینکه شما هارد شیفت رو یک نگاهی بهش بندازید.40 یا 80 گیگ .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اووه کلی از گیجی در اومدم.

دستت شما درد نکنه. خیلی خوب بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چطور من دیدم چند نفر تو نت گفته بودن که من ویندوز ویستای UMPC خودم رو عوض کردم و یه هفت ریختم؟ البته منظورش استفاده از شبیه ساز نبود.

6. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اووه کلی از گیجی در اومدم.

دستت شما درد نکنه. خیلی خوب بود.

کد:
    چطور من دیدم چند نفر تو نت گفته بودن که من ویندوز ویستای UMPC خودم رو عوض کردم و یه هفت ریختم؟ البته منظورش استفاده از شبیه ساز نبود.

سلام.

خوب درست گفته بودن و اینکارو میشه کرد.

8. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کسی نیست؟

اگر اشتباه نکرده باشم اسمش هست: Ultra-Mobile PC

اینجا نوشته:

کد:
    کد:
    پس واقعا چنین کامپیوتر جیبی هست که بشه تمام برنامه هایی که روی ویندوز ویستا نصب میشه رو روی اون نصب کرد؟

چرا من حرفی از اونا نمیشنوم؟ اینجا بیشتر در مورد چیزهای دیگه بحث میکنن؟
    بله دوست گرامی. به این نسل از کامپیوتر های UMPC یا همون ultra mobile pc یعنی " فراتر از کامپیوتر سیار " گفته میشه و به نظر میاد که در آینده نه چندان دور جای لپ تاپ ها رو می گیرن. ویندوزی که روشون نصبه دقیقا" همون ویندوز کامپیوتره با همون کارایی.
    الآن شرکتهای بزرگ هرکدوم نمونه هایی از این دستگاه رو تولید کردن که معروفترینشون HTC Shift و Sony Vaio UX هستن.

10. 2 کاربر از mehr1095 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ویندوزی که روشون نصبه دقیقا" همون ویندوز کامپیوتره با همون کارایی.
    خداییش الان چند روزه دنبال یه جمله با این صراحت بودم.

خیلی ممنون. جوابام رو گرفتم.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

خداییش الان چند روزه دنبال یه جمله با این صراحت بودم.

خیلی ممنون. جوابام رو گرفتم.
    من یه روز رفتم ....شما بحث رو تموم کردین .....به هر حال ممنون از دوستان گرامی والبته Aryanland و PCbase که به دوستمون کمک کردن

13. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •