دور فن عادیه برای چی کمه؟
زیر فشار باید ببنین چقدر میشه IDLE که زیر 1000 هم مشکلی نداره.
دور فن عادیه برای چی کمه؟
زیر فشار باید ببنین چقدر میشه IDLE که زیر 1000 هم مشکلی نداره.
من الان فن رو عوض کردم و دورش به 2800 رسید!
جالب اینه که دمای فعلی فرقی نکرده!
البته این پره هاش یه مقدار کوچیک تر از قبلی هستن...تاثیر داره تو تعداد دور؟
در مورد اون سیاهی هم اشتباه دیده بودم سایه افتاده بود!!
بزرگ یا کوچک بودن پره ها به دور ربطی نداره مهم زاویه پره ها هست
اصولا اگر دو فن بادور یکسان داشته باشیم و ابعاد متفاوت فن بزرگتر صدای کمتر وتبادل بهتر رو به دنبال دارد
ببین منم گفتم اگه تنظیم نشده! وقتی دور فن تنظیم نباشه رو حالات مختلف تعریف شده مین , همیشه چه بی کار چه فول لود یه RPM داره!(MAX RPM) و البته مدل فنها 60 mm 80 92 120 و مین هم تاثیر دارن...دور فن عادیه برای چی کمه؟
زیر فشار باید ببنین چقدر میشه IDLE که زیر 1000 هم مشکلی نداره
خب خیلی ساده HW باز باشه پردازنده رو ببر زیر فشار (با فن قبلی ببین دورش چقدر میشه و اینکه تو تنظیمات بایوس قسمت تنظیمات فن پیشفرض باشه) بله کلا Air Cooling و دور بالای فن هنگام پردازش و لود تفاوت دما رو نشون میده نه دمای IDLEمن الان فن رو عوض کردم و دورش به 2800 رسید!
جالب اینه که دمای فعلی فرقی نکرده!
البته این پره هاش یه مقدار کوچیک تر از قبلی هستن...تاثیر داره تو تعداد دور؟
بعد اگه فنت به دور بالا هم رسید اونوقت با توجه به کاربردت حالت مورد نظرت رو انتخاب کن...
بله بعید بود مشکلی باشه...در مورد اون سیاهی هم اشتباه دیده بودم سایه افتاده بود!!
اوهومبزرگ یا کوچک بودن پره ها به دور ربطی نداره مهم زاویه پره ها هست
اصولا اگر دو فن بادور یکسان داشته باشیم و ابعاد متفاوت فن بزرگتر صدای کمتر وتبادل بهتر رو به دنبال دارد
rpm = 1/min = 1/(60s) = 1/60 Hertz ≈ 0.01667 Hz
rpm = 2π rad·min^−1 = 2π/60 rad·s^−1 ≈ 0.10471976 rad·s^−1
به قول این دوستمون تا 85 عادیه واسه INTEL .اما واسه CPU های AMD هم 65 عادیه
اینتل خودش ادعا کرده تا 100 درجه هم طاقت داره . خب معلومه که این حرف رو میزنن میخوان که یه سال دیگه قدرت CPU ات نصف شد و نصف ترانزیستورهاش سوخت بری یه CPU مثلآ پر قدرت بگیری
ای کلاه بردارها فقط بلدین با رشوه به این شرکت و اون شرکت خودتون رو مطرح کنید
با سلام
میخواستم ببینم سرعت فن و ولتاژ و درجه حرارت عادی هست در زیر فشار بار در 24 ساعت کاری
![]()
دوستان میخواستم ببینم توی برنامه HWNonitor درجه VCORE سی پی یو دائماً در حال تغییره ، این نرماله یا نه؟
با سلام
دوستان منا راهنمایی کنن cpu vcore باید دائماً در حال تغییر باشه یا نه باید ثابت باشه؟
مشخصات دستگاه من :
main :giga EP43T-USB3
ram: 2*2 GB corsair 2*4 GB corsair
cpu:E7500
سلام، دوست عزیز ضمن تبریک جهت عضویتتون در انجمن، بهتره در تاپیک های قدیمی پست داده نشه و تاپیک جدید ایجاد کنید.
ولی جواب سوالتون، بله نورمال هست و در مواقع بی کاری ولتاژ کاری و فرکانس CPU به طور خودکار پایین میاد تا مصرف/استهلاک/گرمای CPU کم تر بشه.
پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)