تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: شاید ایده یک اختراع باشه !

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

اينو يادم رفت بگم ( البته ميدونم كه ميدونين ) :

شكست نور !
    نور از فركانسهاي مختلفي تشكيل شده. نوري كه ما مي بينيم شامل اين رنگها هست : اول از قرمز شروع ميشه و به سمت نارنجي و بعد زرد و سبز و آبي و بنفش ميره. اين نوري هست كه انسانها و بعضي از جانوران مي بينند.
    حالا اگه فركانس نور از قرمز كمي پايينتر باشه : مادون قرمز ( infrared ) و اگه كمي بالاتر از نور بنفش باشه : ماوراء بنفش نام داره. بعضي از جانوران اين نورها رو هم ميبينن.

نور سفيد يعني تمام فركانسهاي رنگ باهم ، رنگهاي ديگر هم از تركيب بقيه نورها بوجود ميان.
    هنگام طلوع و غروب خورشيد ، نور سفيد خورشيد پس از برخورد به جو زمين ، به رنگهاي سازندش ( همون قرمز تا بنفش ) شكسته ميشه و به همين دليل هنگام طلوع آسمان بايد بنفش و بتدريج تا ظهر دوباره سفيد بشه و هنگام غروب قرمز بشه. بعد از غروب ما آسمان رو تاريك مي بينيم ولي در واقع نور مادون قرمز وجود داره . تا مدتي بعد كه اين نور هم ناپديد ميشه و دوباره مدتي قبل از سپيده صبح پيدا ميشه و ...

حالا تو اين مدت زمان ميشه بدون اينكه مثلا چراغ مادون قرمزي روشن كرد از نور خورشيد استفاده كرد و همه جا رو ديد ( منظورم با وسايل ديد در شبه ) . ولي بازم رنگي باشه ديگه اختراع شماست ! يه اشاره اي نميكنين از چه وسيله اي ، چيزي آخه ... سركاري نباشه يه وقت

نه دوست عزيز دوربين هايي كه در تاريكي مطلق كار ميكنن تا اون جايي كه كار ميكنن خيلي گرونن ولي ايني كه شما داريد تو نور خيلي كم كار ميكنه وگرنه تو تاريكي مطلق جواب نميده(چيري كه من امتحانش كردم).
    وقتي ميگم كارميكنه يعني نصفه شب در حموم بسته بدون نور كار ميكنه ولي سرعت فريمش آروم تره. رو حرف منم حرف نزن !
    Last edited by New Ray; 08-02-2010 at 22:50.

2. 3 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جالبه!اگه همچين چيزي ساخته باشي بدون كه:
    1-نوني تو روغنه!
    2-كمك خيلي زيادي به كشورت انجام دادي
    3-مغز فعالي داري!
    4-به فيزيك علاقه مندتر ميشي
    5-آمريكاييا ترورت مي كنن.
    6-احتمالاً شهيد ميشي
    7-در انتها به خواست خدا،خدمت فراون به مردم نظام و اسلام و از اين جور حرفا توي بهشت خواهي رفت.
    8-هم ديگرو اونجا ملاقات خواهيم كرد.(انشا ا...)
    9-برگرد به هفت
    10 -پايان

4. 3 کاربر از mohsen_sir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidghoty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

من تو زير زمين امتحان كردم جواب نداد تو حموم شايد فرق كنه ____________ استاد نميشه به خورشيد كاري نداشته باشيم و از لامپاي ماورا بنفش استفاده كنيم ؟؟؟؟؟

6. این کاربر از hamidghoty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

من تو زير زمين امتحان كردم جواب نداد
    دوست عزيز ، من نگفتم دستگاه من در تاريكي مطلق كار ميكنه ، گفتم قسمت مادون قرمزش + يك حالت تنظيم خاص ، در تاريكي مطلق كار ميكنه ! يعني اگه پرتوهاي بسيار ضعيفي از مادون در محيط باشه كار ميكنه . ( چراغ مادون رو روشن ميكنم ولي قسمتهايي كه نور بهشون نميخوره هم روشن ميشن : مثلا فاصله چند ده متر تا جايي كه برد دوربين ميكشه ! )
    نور ماورائ بنفش فقط با گيرنده ماورائ بنفش كارميكنه ، با دوربين امتحان نكردم. در ضمن اين اشعه مضر هست !

حالا جدا از اينا نور كره ماه رو نبايد فراموش كرد . دشت كلا تاريك مطلق نيست كه !

7-در انتها به خواست خدا،خدمت فراون به مردم نظام و اسلام و از اين جور حرفا توي بهشت خواهي رفت.
    8-هم ديگرو اونجا ملاقات خواهيم كرد.(انشا ا...)
    اينجا اومدين به من هم سر بزنين ، جاي شما خالي! . پيام ؟! پس ميوه هاي من چي شد ؟
    Last edited by New Ray; 07-02-2010 at 12:12.

8. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دست همه دوستانو میبوسم
    نه سر کاری نیست !
    فعلا در حد تیوریه !
    ولی تا 90 درصد احتمال ساختش هست !
    موفق باشید

10. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Soap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Pandora

پيش فرض

دوستان ببخشيد كه پريدم وسط حرفهاتون ولي فكر كنم همگي يه چيزيرو فراموش كرديد كه دليل ديده شدن اجسام بازتاب نور حاصل از تابش و رسيدنش به بيننده است پس همه فهميديم كه در تاريكي مطلق نميشه.
    اما اينكه مي خواهيد تصوير رنگي بگيرد نميدونم اگه دقت كنيد ميبينيد كه در شبهاي مهتابي هم تشخيص بعضي از رنگها از هم حداقل براي انسان خيلي سخته (مثلا سبز و سفيد) .
    من پيشنهاد ميكنم شما دنبال ساختار night vision و termo vision بگرديد و اساس كارشونو بفهميد شايد بهتون كمك كنه.
    موفق باشيد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •