تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 17 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 165

نام تاپيک: پرسپولیس 2 - استقلال 1

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سعيدلو: هواداران از اين دربي لذت بردند

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت بدني گفت: هواداران از دربي 68 لذت بردند.

علي سعيد لو در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره دربي 68 اظهار داشت: من بر حسب وظيفه اي كه داشتم امروز به ورزشگاه آزادي آمدم تا اين مسابقه را تماشا كنم. استقلال و پرسپوليس از بهترين تيم‌هاي ايران هستند كه اگر اين دو تيم تقويت شوند تيم ملي نيز تقويت خواهد شد و ما تيم ملي قوي خواهيم داشت.
    وي افزود: متاسفانه من مجبور شدم در دقيقه 65 ورزشگاه را ترك كنم. چند جلسه در سازمان تربيت بدني دارم ولي شاهد هستم كه هواداران خوبي به ورزشگاه آمدند و استقبال در حد مطلوبي بود.
    رئيس سازمان تربيت بدني گفت: اميدوارم در بازي هاي تيم ملي نيز هواداران استقبال باشكوهي داشته باشند و تيم ملي را حمايت كنند. فكر مي‌كنم از اين دربي هواداران لذت بردند. من دوست دارم مانند تراكتور سازي تبريز هر باشگاه طرفداران بي شماري داشته باشد تا شور و نشاط به ورزشگاه آمده و تيم ملي احياء شود.

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

/حاشيه دربي 68/
    باقري مانع درگيري حقيقي و شيث شد

خبرگزاري فارس: دروازه بان و مدافع پرسپوليس در جريان بازي با استقلال به طور لفظي درگير شدند كه با وساطت باقري و فرياد وي بر سر رضايي قائله پايان يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان بازي وقتي در صحنه اي حقيقي به شيث رضايي بابت دفاع بدش معترض شد بين اين دو بازيكن درگيري لفظي شديدي شكل گرفت اما كريم باقري با دخالت به موقع مانع از ادامه درگيري شد.

* در اواسط نيمه دوم هواداران دو تيم عليه سعيد مظفري زاده به شدت شعار دادند.

* هواداران دو تيم در دقيقه 80 بازي در اعتراض به تساوي دو تيم شعار " بازهم يك يك شد " اعتراض خود را نشان دادند؛ اما در پايان پرسپوليس پيروز ميدان شد.

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------

/حاشيه دربي 68/
    شعار هواداران استقلال عليه دايي و حضور كفاشيان و قطبي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال بعد از به ثمر رساندن گل عليه دايي شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران استقلال بعد از به ثمر رسيدن گل به شدت عليه علي دايي شعار دادند.

* فريادهاي علي دايي در جريان بازي در نيمه اول و در كنار زمين در صحنه اي كه مشكوك به خطا بود جالب توجه بود.

* سياوش اكبرپور و حسين بادامكي با دريافت كارت زرد سه اخطاره شدند و بازي هاي بعدي تيم هاي خود را از دست دادند.

* هواداران استقلال عليه حقيقي شعار دادند.

* در جايگاه ويژه افراد مشهوري چون، مهدي تاج، مسعود زريبافان، محمد حسين نژاد فلاح، علي انصاري، افشين قطبي، كفاشيان، بيوتر، واعظ آشتياني، حبيب كاشاني، سعيدلو و سجادي حضور دارند.

* اين ديدار در نيمه اول يك بر يك به پايان رسيد.
    Last edited by goldenm; 03-02-2010 at 17:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

چیزی که عیان بود نیاز به بازی کردن نبود.

بازی نمایشی بود، درش شک نکنید، حتی تصنعی تر از بازی رفت.

یاد بازی هایی افتادم که ستارگان بازنشسته فوتبال واسه جمع کردن اعانه انجام میدن.

ننگ بر سیاست که به گند کشیده به فوتبال.

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

/حاشيه دربي 68/
    هوادار پرسپوليس غش كرد و راهي بيمارستان شد

خبرگزاري فارس: يكي از تماشاگران پرسپوليس پس از گلزني نوروزي، از خوشحالي بي‌هوش و به بيمارستان انتقال داده شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از گلزني نوروزي يكي از تماشاگران پرسپوليس از خوشحالي غش كرد و به روي زمين افتاد. نيروهاي امداد كه در ورزشگاه آزادي حضور داشتند با كمك تني چند از خبرنگاران صدا و سيما وي را به آمبولانس انتقال داده و اين هوادار راهي بيمارستان شد.

*در بين دو نيمه محمود خوردبين، سرپرست پرسپوليس به سمت مسعود عنايت رفت و براي دقايقي با رئيس كميته داوران صحبت كرد.

*حبيب كاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس بين دونيمه به رختكن پرسپوليس رفت و با بازيكنان صحبت كرد.

*عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ بين دو نيمه هنگامي كه قصد ورود به رختكن را داشت با طعنه برخي خبرنگاران روبرو شد. تعدادي از خبرنگاران در سكوهاي پايين جايگاه ورزشگاه آزادي به محمدي گفتند كه آيا براي مساوي شدن نتيجه دربي 68 به رختكن داوران مي رود كه رئيس سازمان ليگ در واكنش به آنها گفت: اين موضوع صحت ندارد و مطمئن باشيد بازي با تساوي به پايان نمي رسد و همچنان دربي 68 گل خواهد داشت.
    Last edited by goldenm; 03-02-2010 at 17:05.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عجب...!
    راستی جالبه موقع صحبت های علی دایی هیچ کس پست نداد!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چیزی که عیان بود نیاز به بازی کردن نبود.

یاد بازی هایی افتادم که ستارگان بازنشسته فوتبال واسه جمع کردن اعانه انجام میدن.

ننگ بر سیاست که به گند کشیده به فوتبال.
    انصافا اگه مساوی میشد هم همینو نمیگفتی؟؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید برد شما رو به سیاسیون و داور و کریم تبریک بگید.اینا نبودند شما هیچی نبودید.ولی دوستان نمی خوام بحث راه بندازم فقط یه لحاظ خوب شد که دیگه کابوس مساوی تموم شد ولی فوتبال ایران کلا سیاسی هستش

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

تبریک میگم
    البته من پیشبینی کرده بودم مساوی میشن ولی یکی از دوستان گفتش وقتی بازی رو انداختن روز چهارشنبه به جای جمعه معلومه قراره یکی ببره!

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

انصافا اگه مساوی میشد هم همینو نمیگفتی؟؟
    از دیدگاه اینا اگر فقط استقلال بازی رو می برد بازی تبانی نبود

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اون دوتا دفاع پیروزی اسکل بازی درنمیاوردن و زمین نمیخوردن استقلال همون یدونه گل رو هم نمیزد...

چقدر هم این علیرضا حقیقی بد گل خورد ... دروازه بان تو این سطح نباید لایی بخوره....

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تسلیت میگم به استقلالی ها غم اخرتون باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •