مرسی.چک میکنم.منم با اینکه میدونم خیلی واسم سخته میخوام از وزن کم صرفه نظر کنم و 14" نگیرم چون الان با لپ تاپ 15 کار می کنم بازم به نظرم سخته و کوچیکه.شما هم حواستون باشه.
تا الان فکر کنم f11mfx بهتر باشه
مرسی.چک میکنم.منم با اینکه میدونم خیلی واسم سخته میخوام از وزن کم صرفه نظر کنم و 14" نگیرم چون الان با لپ تاپ 15 کار می کنم بازم به نظرم سخته و کوچیکه.شما هم حواستون باشه.
تا الان فکر کنم f11mfx بهتر باشه
سلام به همگی
من4 روز رفتم شیراز،هیچ کس پیغام نداد!!!
سلام دوستان
اتفاقا من هم دنبال یه لپتاپ خوب برای کار گرافیکی می گردم.دانشجو رشته معماریم و واسم گرافیک و سی پی یو و البته صفحه نمایش خیلی مهمه. به نظرم 1557 خیلی خوبه ولی گرافیکش جالب نیست انگار. صفحه نمایشش هم نمی دونم چطوره.
تازه اگه با این امکانات وزنشم کم باشه عالی میشه. امیدوارم کسی راهنماییم کنه
سلام
کی میتونه کمک بکنه تا یه اولویت بندی منطقی در مورد کانفیگ مناسب یه لپ تاپ ویژه 3ds max (کارهای گرافیکی سنگین) تعریف کنیم؟!؟(خواهشا" با معرفی برندها )
سلام
کی میتونه کمک بکنه تا یه اولویت بندی منطقی در مورد کانفیگ مناسب یه لپ تاپ ویژه 3ds max (کارهای گرافیکی سنگین) تعریف کنیم؟!؟(خواهشا" با معرفی برندها )
اي كاش اين پست ادامه پيدا ميكرد تا ما گرافيست هاي بخت برگشته اي كه از لپ تاپ سر در نمياريم هم به يه نوايي ميرسيديم و اين pc هاي زغال سنگيمون رو ميريختيم تو جوق آب.![]()
Acer Aspire 8942 شیک .مناسب Asus G73JH-A1 بد ریخت اما بسیار کارا هنوز فکر کنم وارد نشده
مشخصاتی که باید در نظر گرفت:
1. برای رندر باید CPU قوی باشد و cash بالایی داشته باشه. رم بالا اصلا به کار نمیاد .مثلا core i7 با 6mb cash مناسبه.
2. اگر کار انیمیشن نمی کنید نیاز به کارت گرافیک قوی ندارید پس رو این قسمت زیاد حساس نباشید.
3. اگر کار فتوشاپ انجام می دید در وهله اول کیفیت صفحه نمایش مهم است. یعنی طوری نباشه وقتی سرتونو تکون می دید رنگ ها تغییر کند اونجوری تو انتخاب رنگ پوستتون کنده می شه. apple دارای کیفیت نمایش فوق العاده عالی می باشد. بعد اون سری FW , AW سونی است. البته سری F رو هنوز تست نکردم. hp و dell اصلا واسه اینکار مناسب نیستند.(البته واسه کارهای خیلی حرفه ای ها)
4. برای انیمیشن رم ، cpu و کارت گرافیک باید بالا باشند. سری سه حرفی سونی F مناسب است. مثل f116 وf117 , سری HP 2170 و 2300 و 2190 هم مناسبند فقط مونیتورشان با تغییر موقعیت سر رنگ می بازه. در این قسمت لپتاب های اپل کانفیگ قوی با قیمت مناسب نداریم.
5. در مجموع :
لپتاب اپل بهترین انتخاب برای photoshop , freehand , corel باز ها به علت مونیتور عالی و کانفیگ مناسب همچنین سری fw , aw سونی به علت مونیتور مناسب و کانفیگ خوب
سری f سونی و سری HP 2170 و 2300 fبرای رندر و انیمیشن به علت کانفیگ عالی تنها عیب مونیتورشون است.(البته سری f رو نمیدونم) در ضمن hp 2300 دارای 8گیگ رم است.
سلام
یک لپ تاپ برای یکی از دوستانممی خوام که کارش معماری هست
1)قیمت مهم نیست
2)کیفیت تصویر بالا باشه
3)مشخصات سخت افزاری خوبی داشته باشه
4)وزنش کم باشه
5)کار زیاد با تری دی مکس با هاش بهش انجام داد.
6)ازاپل باشه
با تشکر
مشخصا فقط Elitebook
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)