نمیدونم چرا وقتی بازی های سپاهان تو این فصل میبینم یاد فوتبال ایتالیا و کالچوپلی و رسوایی یوونتوس قهرمان مقتدر اون سال ایتالیا میفتم
نمیدونم چرا وقتی بازی های سپاهان تو این فصل میبینم یاد فوتبال ایتالیا و کالچوپلی و رسوایی یوونتوس قهرمان مقتدر اون سال ایتالیا میفتم
این فصل سپاهان کثیف با جناب امیرخان باندباز ترکیب شدن ، یک تیم آلوده تشکیل دادن
دیگه خودشو تو قم نشون داد
از حق نگذشته قلعه نوعی بد مربی هم نیست تو هر تیمی که میره غوغا میکنه سال گذشته تو استقلال امسال هم توی سپاهان من که واقعا از کارش خوشم میاد
دوست عزیز شما احترام خودت رو نگه دار
اگه بنا به فوتبال کثیف باشه این یک چیز بدیهی هست که داور خریدن برای استقلال و پیروزی خیلی راحت تر و ارزان تر از خرید داور توسط سپاهان هست
همونطور که همه دیدند و عادل هم درست شفاف سازی کرد معلوم بود توی قم چه خبر بوده
آقایون برداشند قلچماق راه انداختن دنبال خودشون بعد میگن چرا سر مربی نیمد کنفرانس!!!!!
متاسفانه یه سری دنبال این هستند که سپاهان رو شدیدا به حاشیه بکشونند چون نمیتونند یکه تازی این تیم رو در این فصل ببینند
دلیل دیگه هم اینه که نمیتونند حضور آقای قلعه نوعی رو در سپاهان ببینند(این عامل مهمتر هست)
از نظر من تمامی این شایعات و حاشیه سازی ها زیر سر مدیر عامل استقلال یعنی واعظ هست
این حرفمم رو هم با استناد به گفتگو میان عادل و واعظ در چند برنامه پیش میزنم (همون برنامه که بحث سر شعار علیه واعظ بود) که کاملا مشخص بود این آقا چه کینه ای از آقای قلعه نوعی داره
من نمیدونم چرا 2 لیگ پیش که برای پیروزی 8دقیقه وقت اضافه گرفته شد و بعدش هم اون خطای عجیب که منجر به گل پیروزی شد و حتی در 90 هم اشاره ای به این موضوع نشد و مورد تحلیل قرار نگرفت کسی نگفت فوتبال کثیف ولی حالا همه میگن فوتبال کثیف!
یا حتی لیگ پیش که احتمال قهرمانی استقلال (در بازی آخر) 17% بود ولی ذوب آهن 83% صاف همون 17% درست شد و استقلال قهرمان شد (اون موقع نه کثیفی بود و نه قلعه نوعی باندباز بود)
عجب مربی عجیبیه این قلعه نوعی..!!! یا تا سرحد تخیل شانس میاره ... یا بازی تیم خوب میگیره و ... در هرصورت امتیاز نمیده
از این آقای ادعا بعید بود 5 تا بخوره![]()
اتفاقا با توجه به بازي آخر ليگ گذشته ،من نظرمو گفتم
اگه اونجا قلچماق راه انداختن ،چرا كريم قنبري رو فرستادن؟
عادل اتفاقا شفاف سازي اي كه كرد اين بود كه مدير عامل سپاهان توي خونشون بود ،گفت من توي خيابونم
ضمنا قلعه نويي مربي خوبيه ولي تا الان فقط در سطح ليگ ايران، جواب داده
به نظر من حداقل از مايلي كودن بهتره
ولي هنوز روي حرف قبليم هستم
قنبری رو فرستادن که فقط بگن ما جواب گو هستیم در ضمن از نوع حرف زدنشون کاملا مشخص بود که هدفشون قلعه نوعی هست پس خطری قنبری رو تهدید نمیکرد تازه همینطوریش سر نیمدن قلعه نوعی چه جنجالی راه انداختن وای به روزی که اصلا هیچکس نمیومد
در مورد ساکت با اینکه ازش خوشم نمیاد ولی از نظر من دلیل نداشت که دروغ بگه البته نظر من اینه و شاید هم دلیلی داشته
در مورد قلعه نوعی بازم به نظر من بهترین و مودب ترین و خوش اخلاقترین مربی ایران در حال حاظر هست
در ضمن این بگم که دلیل جوش آوردن کربکندی خود بازی نبود بلکه ایشون انتظار داشتند که سرمربی سپاهان بشن ولی آقای قلعه نوعی سر مربی شد و این عصبانیت منشاش این هست
من نه اصفهانیم نه از قلعه نویی خوشم میاد.
اما واقعا تنها تیمی که داره تو لیگ فوتبال بازی می کنه، سپاهانه.
این چرت و پرتایی که داوری و باند بازی و... فقط از روی حسادت به این تیمه.
سپاهان قهرمانه و نوش جونش. هر بازی 5 تا میزنه. پرسپولیس استقلال با این همه خرجشون واین همه ادعا وقتی نمی تونن بازی رو تو زمین رقم بزنن رو میارن به این مسائل تا قهرمانی یه تیمو که داره بازی فراتر از لیگ انجام میده رو لوس کنن.
قهرمانی نوش جون اصفهانیا.
به نظر من قلعه نویی هم مربی خوبی هست و هم سیاستمدار خوبی ولی خصیصه ی دومش بر اولی می چربه
بعد از جریان برکناری از تیم ملی خیلی محتاط و با سیاست عمل می کنه و حرف میزنه
جریان درگیریش با مرفاوی رو هم دیدیم که چطور همه چی رو رفع و رجوع کرد.
در اینکه سپاهان از لحاظ بازیکن تیم بسیار خوبیه و بازی های خیلی خوبی هم انجام میده شکی نیست ولی مشکل اینجاست که یه سری از بازیهایی که سپاهان به بن بست میخوره ( همین بازی قبلش با صبا و اون بازیش با مقاومت که گل سالم مقاومت رو نگرفت وگرنه 2-1 عقب میفتاد و آخرش هم بازی لغو شد و یکی دو بازی دیگه که الان حضور ذهن ندارم) داورا به کمک سپاهان میان! همین ...
ولی با وجود همه این مسائل من سپاهان رو لایق ترین تیم برای قهرمانی میدونم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)