تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: برخورد به یک مشکل در ویندوز xp(ممنون میشم کمکم کنید)

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

این چه ربطی به ویروس داره؟؟؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Captain Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من در مورد اینکه میگی موقع عوض کردن اسم فایلها همش نقطه زده میشه تا سوال داشتم.
    اول اینکه اون طوری که من متوجه شدم باید این طور باشه که تا یه فایل رو rename میکنی شروع به زدن نقطه میکنه کامپیوتر. اگه این طوریه به من بگو که ایا زمانی که تو یه برنامه ویرایش متن مثل notepad هستی هم همین اتفاق میفته یا نه.
    در مورد اینکه که میگی موقع استارت شدن بعد از ریسیت دستی اسکن دیسک نمیکنه من یه نظر نه چندان قطعی دارم. اصولا من فکر میکنم هر بار که دستی کامپیوتر ریسیت شد نیازی به چک دیسک نیست. بلکه فقط زمانی که احتمال اسیب وارد شدن به فایلها هست این اتفاق باید بیفته. من خودم الا ن مدتهاست که بعد از ریسیت شدن دستی کامپیوترم این اسکن دیسک رخ نمیده.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

12

نقل قول نوشته شده توسط toprix
    سلام دوست عزیز
    من در مورد اینکه میگی موقع عوض کردن اسم فایلها همش نقطه زده میشه تا سوال داشتم.
    اول اینکه اون طوری که من متوجه شدم باید این طور باشه که تا یه فایل رو rename میکنی شروع به زدن نقطه میکنه کامپیوتر. اگه این طوریه به من بگو که ایا زمانی که تو یه برنامه ویرایش متن مثل notepad هستی هم همین اتفاق میفته یا نه.
    در مورد اینکه که میگی موقع استارت شدن بعد از ریسیت دستی اسکن دیسک نمیکنه من یه نظر نه چندان قطعی دارم. اصولا من فکر میکنم هر بار که دستی کامپیوتر ریسیت شد نیازی به چک دیسک نیست. بلکه فقط زمانی که احتمال اسیب وارد شدن به فایلها هست این اتفاق باید بیفته. من خودم الا ن مدتهاست که بعد از ریسیت شدن دستی کامپیوترم این اسکن دیسک رخ نمیده.
    اقا دکمه کیبردم گیر کرده بود
    از همه عذرخواهی میکنم که این همه به فکر من بودن
    به بزرگواری خودتون ببخشید.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

14

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ommyd
    به نظر من يكي از دگمه هاي كيبردت كه شايد دگمه نقطه باشه ايراد داره
    چون اولا اون صفحه آبي بعد از خاموش كردن دستيه كامپيوتر كه درايواتو اسكن ميكنه طبيعيه كه ظاهر بشه و زماني كه اون صفحه ظاهر ميشه اگه شما يكي از دگمه ها رو بزني اسكن كردن درايوها قطع ميشه و وارد ويندوز ميشه چون احتمال داره به خاطر فعال بودن اون يه دگمه خراب اينجا كامپيوتر پيام قطع اسكن كردن رو دريافت ميكنه و به عملياتش ادامه نميده
    ثانيا وقتي اين احتمال قوت پيدا ميكنه كه شما وقتي ميخواي نام يه فايلي رو تغيير بدي اون دگمه خراب درحال ثبت يه حرف يا علامت هستش و مدام كارشو ادامه ميده

اگرم حدس درپيتي و به درد نخوري زدم به بزرگواري خودت ببخش از كوزه همان برون تراود كه در اوست

در هر صورت من بهت پيشنهاد ميكنم يه كيبرد ديگه به كامپيوتر وصل كني اين قضيه رو تست كني
    اگرم كيبرد ميبردي دم دستت نيست بيا كيبرد حاجيتو ببر تست كن رفيقي ديگه دوستي ديگه چه خياليه

سر چو نه در پاي عزيزان بود
    بار گراني است كشيدن به دوش
    سلام
    امید دمت گرم کارت درست بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

صداهای مکرر و بسیار بدی که میگی از چیه ،کیستو باز کن ببین صدا از هاردته یا اسپیکر کیس؟"

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamedmf
    صداهای مکرر و بسیار بدی که میگی از چیه ،کیستو باز کن ببین صدا از هاردته یا اسپیکر کیس؟"
    مشکل حل شد.دکمه کیبرد گیر کرده بود.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •