یا از طریق بلوتوث یا برید کابلش رو تهیه کنید 2 تا 3 هزار نهایتا بیشتر نیس
یا از طریق بلوتوث یا برید کابلش رو تهیه کنید 2 تا 3 هزار نهایتا بیشتر نیس
لطفا اطلاع بدید که کابل usb توی بسته اوریجینالش هست یا نه. ما رفتیم بخریم بدونیم چی تحویل بگیریم. مرسی.
سلام
چند ماهه این گوشی رو من دارم
اونطوری که گفتید تعریفی نیست و مشکلات این گوشی زیاده
صفحه اش هم TFT نیست و TN هست
یعنی زاویه دیدش بسیار محدوده و تونایی نمایش 16 میلیون رنگ هم نداره. در کل صفحه بی کفیته
امکان ضبط مکالمه و منشی تلفنی هم نداره
بزرگترین حسنش میزان بسیار پایین SAR در این رنج قیمته
سلام
صفحه نمایش در مقایسه با 5130 کدوم بهتره ؟ از لحاظ زاویه درسته ولی صفحه بی کیفیت نیست !
ضبظ مکالمه و منشی رو چک میکنم خبر میدم
درسته و لی به نظرم بزرگترین حسنش بهتر بودن تو قیمت خودش از رقیبانش هستش ... من توقع یه گوشی 200 هزاری یا 150 هزاری از یه گوشی 90 هزاری ندارم
سلام
به نظرم در نگاه اول صفحه s3310 جذاب تره اما در کل صفحه 5130 بهتره مخصوصا موقع استفاده در زیر نور آفتاب
توی مقایسه گوشی ها از نظر قیمت معمولا سامسونگ مدل های بهتری داره اما توی خود سامسونگ ها زیاد نمیشه از مقایسه قیمت به انتخاب خوبی رسید
مثلا
S3500 با قیمت 100 تومن ال سی دی بسیار مرغوب و باکیفیتی داره. اما همین گوشی برای برنامه های جاوا دارای محدودیت احتمالا زیر 300 کیلوبایت هست. answering machine و امکان ضبط مکالمه رو اما داره
SAR : 0.51 W/kg
S3310 با قیمت 94 تومن ال سی دی مرغوبی نداره اما محدودیتی در نصب برنامه های جاوا نداره. در عوض answering machine و امکان ضبط مکالمه و .... نداره
SAR : 0.41 W/kg
E2130 با قیمت 59 تومن ال سی دی مرغوب اما با رزولیشن پایین داره : 128 در 160. در عوض دو بلندگوی باکیفیت استریو داره و رادیوی اف ام بدون نیاز به هندز فری و بدنه تیتانیوم. محدودیت نصب برنامه های جاوا در اون هم زیر 200 کیلوبایته
SAR : 1.14 W/kg
سلام دوستان عزیز
من یک انتقاد داشتم
شما چرا از مدل های نوکیا و یا سونی اریکسون چیزی رو معرفی نمیکنید ؟؟؟![]()
والا 5130 ما کیفیتش پایینتره جفتشونم تو زاویه داغونن مثل هم ... ولی کیفیت s3310 بالاتره
همه چی که کیفیت صفحه نمایش نیست ! مثلا s3310 دوربین 2 مگاپیکسلی داره .. از همه مهمتر کیفیت ساخت خیلی خوب بعلاوه ظاهر شکیل داره ..صدای مناسب و بلند داره و ... این منشی رو هم یادم رفت دفعه بعد که امدم خبرشو میدم ...طرز چینش دگمه ها خوبه و برای sms زدن مشکلی ایجاد نمیکنه و میشه گفت تقریبا عالیه ... و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)