يه چيز جالب وقتي دو مانيتور يكسان رو به كارت وصل مي كنم هر دو تصوير خوبي دارند ولي وقتي يكي رو به مانيتور و يكي رو به بروجكتور وصل مي كنم تصوير هر دو افتضاه مي شه
يه چيز جالب وقتي دو مانيتور يكسان رو به كارت وصل مي كنم هر دو تصوير خوبي دارند ولي وقتي يكي رو به مانيتور و يكي رو به بروجكتور وصل مي كنم تصوير هر دو افتضاه مي شه
رد میشه
بعضی از مونیتورها هم از این خروجی دارند مثل سفیدفام و...
مشكل من رو كسي نمي دونه ؟
شما یه خروجی مثلا CRT رو به پروجکتور بزن و از 2 تای دیگه برای مونیتور استفاده کن!
اگه پروجکتور خروجی غیر CRT میگیره همونو بهش بزن و ماله CRT رو به به مانیتورت وصل کن!
اگه هم نمیگیره دنبال تبدیل مثلا DVI به CRT یا S.VIDEO به CRT بگرد!
ببخشيد متوجه نشدم ! كارت گرافيك كلا يه خروجي سي آر تي بيشتر نداره و تبديل رو كه مي زاري مي شه 2 تا سي آر تي !
شما گفته بودید که کارت شما 3 نوع خروجی داره : { DVI ,S.VIDIO,CRT{ VGA
خروجی CRT رو به مانیتورت وصل کن!
خروجی DVI یا LCD رو با مبدل تبدیل به CRT کن و به پروژکتور وصل کن
موفق باشید!
Last edited by Dj_aghamajid; 10-02-2010 at 21:55.
نه دوست عزيز كارت گرافيكم فقط همون وي جي اي رو داره
كامپيوتر سرور كارت گرافيكش اينطوريه و به همين روش هم داريم ازش استفاده مي كنيم مشكل اينكه مي خواييم سرور واسه بوجكتور درگير نباشه ويكي از كلاينت ها براي اينكار باشند اما كارت گرافيك ش فقفط وي جي اي داره
كارت گرافيك ها رو هم نمي شه عوض كرد چون شماره اموال خوردند !
اگه اینجوریه که بهتر از این نمیشه!
چون پروژکتور توان زیادی از کارت گرافیک میکشه و نمیشه همزمان از یک خروجی برای پروژکتور و مانیتور بدون هیچ وسیله تقویت کننده سیگنال استفاده کرد!
ارزونترین راه اینه که کارت گرافیک رو عوض کنید حداقل 30 تومن!
.
.
دوستان در قسمت سخت افزار فکری به ذهنشون نمیرسه؟
سلام دوست عزيز
با تجربه اي كه من دارم اگر از تبديل استفاده ميكني بايد هر دو مانيتور مال يه شركت و مدلهاشون هم يكي باشه در غير اين صورت امكان سوختن يكي از مانيتورها وجود داره
حالا اگر مانيتورهاتون با هم متفاوته بايد از دستگاه مانيتور سويچ استفاده كني چون اين دستگاه پس از پردازش تصوير مطلوب را به مانيتورها ارسال ميكند و مشكل بدي كيفيت رو نخواهي داشت
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)