من خیلی از سایتها هستش که فلش هستن و بی مشکل بازشون میکنم.
این سایت که یه سایت بی پورنو بود و علی الظاهر باید راحت باز میشد...
فکر نمیکنم ایراد از فلش بودن سایت باشه
من خیلی از سایتها هستش که فلش هستن و بی مشکل بازشون میکنم.
این سایت که یه سایت بی پورنو بود و علی الظاهر باید راحت باز میشد...
فکر نمیکنم ایراد از فلش بودن سایت باشه
چرا مشکل فلش هست، خوده سایت که باز میشه مشکلی نداره (مگه خوده سایت برای شما باز نشه) اون قسمت تست که فلش هست باز نمیشه. حداقل برای من که اینطوره ولی با چیلترشکن بدون مشکل باز میشه.
تو این مملکت با این اوضاعی که داره پیش میره ادم باید فقط سرش رو بزاره و بمیره !!!
مشکل همینه که Guts گفت
اکثر سایت هایی که فلش دارن فلش هاش باز نمیشه
شما یه سر به سایت زیر بزن ،سایتش هیچ موری هم نداره ، template فلش هستش ، روی View یکی از اون سایت های فلش کلیک کن اصولا باید لود بشه و بتونی قسمت های مختلفش رو ببینی ولی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
2 هفته مونده تا 22 بهمن، نامردا دیگه خیلی زود دارن اقدام میکنن. دو هفته قبلش و 2 هفته هم بعدش یه یه ماهی فلش تعطیلات دیگه.
کلاً از این بعد تو طول سال شک نداشته باشید بیشتر از 6 ماه سال فلش تعطیلات هست با این اوضاع، اینم از فصلهای اینترنته دیگه.
Last edited by Guts; 30-01-2010 at 21:05.
برای من هم که باز میشه : دی البته فلشش لود نمیشه مثل زمانی شده که تو دوره این آشوبات سپری میشد
چرا اصلا بايد اقدام كنن؟ چرا به جاي پيشرفت بايد پسرفت كرد و عقب مونده بود؟ اصلا چرا بايد 128 قانون بشه يه قانون مسخره و مزخرف.
اين راه حل نيست كه بيان اينترنت رو خفه كنن. خيلي متاسفم![]()
پروتوکل RTSP هم به کلی بلوکه شده و هیچ گونه stream media ای رو نمیتونید پخش کنید و ببینید و بشنوید... یعنی کلاً قید نگاه کردن و یا شنیدن media های زنده از طریق real player و غیره رو بزنید... از راد*یو فر*دا تا تلویزیون NASA هیچ کدوم پخش نمیشن... akamaistream.net که شریان حیاتی مدیاهای زنده اینترنته به کلی بلوکه س...!
واقعاً شورش رو درآوردن 2 هفته مونده همه چیزو بستن بدجوری گرخیدن...!!!!!!! بدبختا...
Last edited by Cleeev; 30-01-2010 at 21:24.
شما آپلودت با چیه؟
یه تست به روز بنداز.
دقت كردين اولا با گواهي اشتغال به تحصيل يا جواز كسب يا از طريق شركت بالاتر از 128 مي دادن حالا به شركت ها دستور اكيد داده شده كه بالاتر از 128 به هيچ احدي داده نشه.
Last edited by mehrdad38; 31-01-2010 at 11:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)