نه من شریف نیستم چمرانم...ولی استاد برنامه نویسیشونو کاملا میشناسم...دکتر حسابیم که نمیشناسم شرمنده...![]()
نه من شریف نیستم چمرانم...ولی استاد برنامه نویسیشونو کاملا میشناسم...دکتر حسابیم که نمیشناسم شرمنده...![]()
باشه دستتون درد نکنه تا همین جاشم کمک بزرگی کردید...چرا بقیه نمیان تو این تاپیک نظر بدن بابا من تا 5شنبه بیشتر وقت ندارم کلی هم سوال دارم...
با سلام
چمران كجاست؟
دكتر حسابي هم رئيس دانشكده كامپيوتر شريفه.
ببخشيد اگه اسپم شد!!
با تشكر
چمرانو نمیشناسید؟ دانشگاه چمران اهواز رو نمی شناسیــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــد؟!
با سلام
اوه.!
كي ميره اين همه راه رو!!!
با تشكر
![]()
تو رو خدا یکی بیاد جواب سوالای منو بده...
شاید این کدها بتونن کمکتون کنند
پشتیبان گیری:
بازیابی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کمی دقت اصول این روش را یاد می گیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
مرسی از کمکی که کردید ولی مشکل اینجاس که من اصلا معنی این پشتیبان گیری و بازیابی رو نمیفهمم!!!!
با سلام
اين ديگه نشون دهنده ي كم كاري شماست!!
شما با يه سرچ ساده ميتوني در مورد پشتيبان گيري(backup) و بازيابي(recovery) اطلاعات داشته باشين.
حالا يه سري به لينكهاي زير بزنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشكر
لازم نیست خیلی به قضیه پیچیده نگاه کنید، برای backup کافیه از دیتابیسی که ایجاد کردید یه کپی تهیه کنید،
مثلا مسیر جایی که باید نسخه پشتیبان ذخیره بشه رو از کاربر بگیرین و اونجا ذخیره کنید
و برای recover هم نسخه ای که پشتیبان گرفتین رو با نسخه اصلی جابجا کنید. کار سختی نیست
Last edited by hoax3r; 05-02-2010 at 01:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)