تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: من و کوبونتو ، یا راهنمای بیچاره شدن در نیم ساعت !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ما عادت کرده ایم که در هر توزیعی و در هر ورژنی از آن توزیع یک سری باگ های ریز و درشت ببینیم . اصولا زندگی با اوپن سورس ، یعنی هم خانه بودن با باگ ها !

مثلا در فدورا 10 یک باگ مزخرفی بود که اصلا نتوانستم کاری برای آن بکنم . برای تعیین Subnet Mask ( چون من دستی آی پی را ست می کنم ) هر عددی را وارد می کردم ، بعد از Save کردن تبدیل به یک عدد پیش فرض می شد که معلوم نبود از کجایش در می آورد !! و به همین خاطر با فدورا 10 هیچوقت اینترنت نداشتم اما این باز قابل تحمل بود ...

در باره ی Skip کردن هم باید عرض کنم که یک بار هم این کار را کردم ( که ننوشتم ) و بلافاصله نصاب کرش کرد . در کل به نظرم رسید که نصاب پایداری ندارد .

و در باره ی ریکاوری ، من فایل ها را ریکاور می کنم ، اما فایلها خراب شده است . همه چیزشان ظاهرا درست است : اسم فایل ، پسوندش ، حجم اش ، اما وقتی بازش می کنم ، تمام اطلاعات تخریب شده است . روش پرهزینه و با کیفیت مورد نظر شما چیست ؟ بفرمایید بنده امتحان می کنم .
    درمورد فدورا بله این مشکل مسخره در system-config-network وجود داره که البته میشه مستقیما فایل مربوطه رو ویرایش کرد که در redhat basedها در این ادرسه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و منت GUI رو کم کرد!
    نحوه تنظیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درباره ریکاوری اگر بعد از پاک شدن جدول پارتیشن چیزی روی هارد ریخته نشده کمی عجیبه که این فایل ها که نرم افزار هم نیستن مشکل دار شدند. این نرم افزار هم اگر امتحان نکردید امتحان کنید
    Zero Assumption Recovery
    اون روش هم که گفتم امکانات سخت افزاری خاصی می خواد که خودم فقط چیزهایی شنیدم و چیز زیادی نمیدونم باید بپرسید

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

درباره ریکاوری اگر بعد از پاک شدن جدول پارتیشن چیزی روی هارد ریخته نشده کمی عجیبه که این فایل ها که نرم افزار هم نیستن مشکل دار شدند. این نرم افزار هم اگر امتحان نکردید امتحان کنید
    Zero Assumption Recovery
    اون روش هم که گفتم امکانات سخت افزاری خاصی می خواد که خودم فقط چیزهایی شنیدم و چیز زیادی نمیدونم باید بپرسید
    [/RIGHT]
    البته من دقیقا نمی دونم توی ایران کجا باید برید، ولی شرکت های تولید هارد دیسک برای گرفتن اطلاعات هارد دیسک های خراب، معمولا سرویس دارند، ولی معمولا این سرویس خارج از گارانتی بسیار گران هست و برای مثال هر گیگ اطلاعات ممکن هست حتی تا 200 دلار هم خرج داشته باشه!
    البته این موضوع برای زمانی هست که هارد دیسک شما دچار مشکل سخت افزاری شده، حالا یا سوختن، بد سکتور، یا تخریب جدول ایندکسها بخاطر بد سکتور و ... شاید برای ریکاوری یک هارد دیسک سالم هزینه پایین تر باشه!

3. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من هم یه مشکل با نصب Kubuntu داشتم . نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم . همین جا می گم .
    من همیشه وقتی میخوام Kubuntu رو نصب کنم میره تو 80% لپ تاپ خاموش میشه !!!!
    مشکل از چیه ؟ 3 بار امتحان کردم . طی روزهای مختلف . ولی همینه . دوستم همین نسخه رو بدون مشکل رو PC خودش نصب کرده .

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من هم یه مشکل با نصب Kubuntu داشتم . نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم . همین جا می گم .
    من همیشه وقتی میخوام Kubuntu رو نصب کنم میره تو 80% لپ تاپ خاموش میشه !!!!
    مشکل از چیه ؟ 3 بار امتحان کردم . طی روزهای مختلف . ولی همینه . دوستم همین نسخه رو بدون مشکل رو PC خودش نصب کرده .
    بی خیال شدم . Ubuntu نصب کردم و بعد روش KDE نصب کردم .

6. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •