ما عادت کرده ایم که در هر توزیعی و در هر ورژنی از آن توزیع یک سری باگ های ریز و درشت ببینیم . اصولا زندگی با اوپن سورس ، یعنی هم خانه بودن با باگ ها !
مثلا در فدورا 10 یک باگ مزخرفی بود که اصلا نتوانستم کاری برای آن بکنم . برای تعیین Subnet Mask ( چون من دستی آی پی را ست می کنم ) هر عددی را وارد می کردم ، بعد از Save کردن تبدیل به یک عدد پیش فرض می شد که معلوم نبود از کجایش در می آورد !! و به همین خاطر با فدورا 10 هیچوقت اینترنت نداشتم
اما این باز قابل تحمل بود ...
در باره ی Skip کردن هم باید عرض کنم که یک بار هم این کار را کردم ( که ننوشتم ) و بلافاصله نصاب کرش کرد . در کل به نظرم رسید که نصاب پایداری ندارد .
و در باره ی ریکاوری ، من فایل ها را ریکاور می کنم ، اما فایلها خراب شده است . همه چیزشان ظاهرا درست است : اسم فایل ، پسوندش ، حجم اش ، اما وقتی بازش می کنم ، تمام اطلاعات تخریب شده است . روش پرهزینه و با کیفیت مورد نظر شما چیست ؟ بفرمایید بنده امتحان می کنم .
درمورد فدورا بله این مشکل مسخره در system-config-network وجود داره که البته میشه مستقیما فایل مربوطه رو ویرایش کرد که در redhat basedها در این ادرسه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و منت GUI
.gif)
رو کم کرد!
نحوه تنظیم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره ریکاوری اگر بعد از پاک شدن جدول پارتیشن چیزی روی هارد ریخته نشده کمی عجیبه که این فایل ها که نرم افزار هم نیستن مشکل دار شدند. این نرم افزار هم اگر امتحان نکردید امتحان کنید
Zero Assumption Recovery
اون روش هم که گفتم امکانات سخت افزاری خاصی می خواد که خودم فقط چیزهایی شنیدم و چیز زیادی نمیدونم باید بپرسید