سلام
به جای 2 تا ا باید یدونه دو گیگ بگیرند که قیمتش 50 هست.
کارت گرافیکم 5770 به قیمت 205 تومن از برند sapphire بگیرند.
اینطوری سیستم خیلی بهتر میشه.
سلام
به جای 2 تا ا باید یدونه دو گیگ بگیرند که قیمتش 50 هست.
ویندوز 32 bit رم بیشتر از 3 gig رو نمیشناسه که پسر خوب![]()
فکر بسیار خوبیه.به جای 2 تا ا باید یدونه دو گیگ بگیرند که قیمتش 50 هست.
سلام
رم دوال چنل حداقل ۵۰ ٪ سرعت بیشتری نسبت به سینگل چنل داره
درسته که معمولا رم گلوگاه نمیشه و تاثیر خیلی زیادی در کارکرد سیستم ملاحظه نمیشه ، ولی دربرخی از کارها تاثیر خودش رو نشون میده![]()
یعنی همه ویندوز ها اینطورین؟ویندوز 32 bit رم بیشتر از 3 gig رو نمیشناسه که پسر خوب![]()
من فقط میدونستم ویندوز 7 اینطوریه؟
خب 3 تا 1 گیگ باید بزارم؟ یا یه 2 گیگ + یه 1 گیگ؟
آخرش کدوم بهتره؟؟ برای بازی ؟
چه کاریه همون 4 گیگ رم بذار و ویندوز 64bit استفاده کن.
من تا حالا حتی 1 بازیم یادم نیست که با 64 بیت مشکلی داشته باشه.
بعدشم رم 3 گیگ برای بازیها دیگه نمیشه گفت خیلی خوبه و 100% بدون مشکله.نمونش gta و dirt2 و به زودی هم crysis 2 میاد که 100% به 4 گیگ رم محتاجه(برای دیتیل و رزولوشن بالا)
دوست گرامی
تا اونجائی که میدونم ویندوز 7 به راحتی از رم 4 گیگ به بالا پشتیبانی میکنه![]()
اشتباه فکر میکنید
همه ویندوزهای XP,Vista,Seven هم نسخه ی 32 بیتی دارن و هم 64 بیتی. نسخه 32 بیتی این ویندوزها نمی تونه از بیشتر از 3.3 گیگابایت رم استفاده کنه ولی اگر نسخه 64 بیتی این ویندوز ها رو تهبه کنید مشکلی نخواهید داشت. (خلاصه همون ویندوز7 هم هم 32 بیتیش هست و هم 64 بیتیش) ولی استفاده از ویندوز 64 بیتی یه کم دردسر هم داره. از جمله باید درایور 64 بیتی سخت افزارهاتون نصب کنید. مثلا باید درایور 64 بیتی کارت صدا و کارت گرافیک و... رو از نت دانلود کنید. و باید حتما از آنتی ویروس 64 بیتی هم استفاده کنید. (به جز ضد ویروس و درایور سخت افزارها که برای نسخه 32 و 64 بیتی فرف می کنه در بقیه موارد چنین محدودیتی نیست و شما می تونید نرم افزارهای مختلف 32 بیتی رو به راحتی روی ویندوز 64 بیتی نصب و استفاده کنید.
پس پیشنهاد من اینه: رمتون رو 2 تا 2 گیگ بگیرید که بشه 4 گیگ. حتی اگر الان هم ویندوز 32 بیتی نصب کنید، با اینکه حجم مفید رمتون یه 3.3 کاهش پیدا می کنه، ولی چون 2 تا رم 2 گیگ به صورت دوکاناله کار می کنن سرعتش بیشتر می شه... و ضمنا الان که برای اکثر کاربردها 3 گیگ رم زیاد هم هست ولی در آینده هر وقت خواستید و لازم شد می تونید ویندوز 64 بیتی نصب کنید.
عزیز من یعنی شما میگید 3 GIG رم DUAL کار نمیکنه مگه من خودم 3GIG رم ندارم به صورت DUAL کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)