برو تندر و بخر و بیا
405 مرد عینه مرغ
برو تندر و بخر و بیا
405 مرد عینه مرغ
چی ؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!یعنی چی ؟!
جدی میگیپس چه طور می گن کیفیت قطعاتشش بالاس
اگه ساخته چینه چرا گرونه؟
![]()
ای که الان گفتی یعنی چه؟![]()
آقا چرا شایعه درست میکنی؟؟
چین کجا بوده؟
ببینید یک چیزی در مورد ال 90 هست که حالا که ازش مطمئن شدم میگم
ئلی این دلیل بر بد بودنش یا بدتر از 405 بودنش در حالت کلی نمیشه و فقط یک عیب محسوب میشه
اونم اینه که بمن گفته بودن ال 90 بخاطر تغییراتی که در جلو داشبورد ماشین در ایران داده شده بود از نظر ایمنی استاندارد نیست و در تصادفات مینونه به پای راننده آسیب جدی بزنه
این گذشت و چون من ازش مطمئن نبودم کمتر جایی این مسئله رو گفتم
تا چند وقت پیش که یکی از آشنا ها با ال90ش تصادف کرد و جفت پاها از ناحیه زانو آسیب جدی دیده بود (تصادف به حالتی بوده که یک ماشین از عقب زده به ماشینش)
در هر حال همین طور که دوستان گفتن ال 90 یک سری مزیتها داره که نمیشه ازش گذشت
و همینطور 405 که مزیتهای خودشو نسبت به ال 90 داره(مثل stayble بودن ماشین در سرعتهای بالا نسبت به ال 90 ،ارزانی قطعات ،بازار فروش فوق العاده بهتر و 00000000)
ال 90 هم مطمئنا بخاطر مصرف سوخت کمتر و امکانات بیشتر و ترمزهای جلو و دستی های عقب بهتر و از همه مهمتر فرمان با هرزگرد کمتر،واقعا رانندگی باهاش رو لذت بخش میکنه
در آخر این که کدوم یکی بهتره به نوع نگرش و توقعاتی که شما از یک ماشین دارید بر میگرده چون واقعا نمیشه گفت کدوم یکی 100% بهتره
امیر شفاف سازی کن قطعاتش ساخت کجاست
راستی این قیمتها رو تو نت پیدا کردم قیمتها بازار شبیه یا ارزون تر نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی جان سوالی در مورد قیمت قطعات و خود تندر 90 داری بهتره اینجا :
بپرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک تندر 90 هست و دوستایی هسن که تندر 90 دارن بیشتر این ماشین رو میشناسن![]()
آخه پرسید قطعاتی که توی بازار هست کجایین ! خوب اکثریت چینین ! در مورد ماشین خاصی که سوال نکرد !![]()
سلام به نظر من تندر 90 حتی e1 از 405 بهتره چونکه اول از نظر ایمن بودن دوم مصرف سوخت سوم تجهیزات جانبی که داره مثل ABS یا ایر بگ یا چندین مزایای دیگش به هر حال ماشین خیلی خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)