تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مشکل در shutdown سیستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستان عزیز
    [
    مشكل از پاورتون نيست؟؟ تستش كردين؟
    خیر مشکل از پاور نیست چون توسط سیستم عامل اوبونتو به راحتی shut down میشه پس نتیجه می گیریم که نه پاور و نه بایوس مشکلی نداره .
    دکمۀ پاور پشت کامپیوتر رو قطع کن و بعد چند لحظه وصل کن. اگه سیستم روشن نشد، ایراد سخت افزاری نیست. بایوس سیستمتو برگردون به یکی از حالات Default یا Fail-Safe. به این ترتیب اگه مشکل از بایوس باشه حل میشه. اگه بازم حل نشد و بنا به گفتۀ خودت (که البته خیلی بعید به نظر میرسه) اشکال از theme های تازه نصب شده باشه، باید تو ویندوز دنبال راه چاره باشی. اولا ببین که این theme ها مخصوص خود ویندوزن یا مربوط به برنامه هایی مثل WindowBlinds یا Talisman و... میشن؟ اگه با برنامه theme رو عوض کردی، برنامه رو Uninstall کن. ولی اگه theme مربوط به خود ویندوزه، سعی کن تم کلاسیک ویندوزو بارگذاری کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه. اگه بازم مشکلت حل نشد (چه مشکل سیریشی )، برو از پنجرۀ Run، این فرمانو اجرا کن:
    gpedit.msc
    حالا برو به این آدرس:
    Computer Configuration>Windows Settings>Security Settings>Local Policies>Users Rights Assignment
    آخرای لیست یه گزینه داره به اسم Shut down the system. روش دابل کلیک کن. ببین اکانتت تو لیستش هست یا نه.... بی خیال. رو دکمۀ add user or group کلیک کن و دکمۀ Advanced رو انتخاب کن و بعدش Find now رو بزن و از لیست پایین، اسمتو انتخاب کن. بعد هر چی پنجره جلو چشمت بود ok کن و خلاص. اگه هنوزم این مشکل (البته بعد از یه Restart) پابرجا بود، بهتره یکم حوصله از هر کجا که شده پیدا کنی و ویندوزتو معدوم کنی. ولی امیدوارم کار به اونجا نکشه.
    بازم اگه کاری از دستم بر بیاد در خدمتم.
    موفق باشید.
    من تک تک کارهایی که گفتید را انجام دادم با این حال که مطمئن بودم مشکل از بایاس نیست باز هم این گقته شما رو انجام و گفته بعدی شما رو هم قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم چک کرده بودم ولی بازم چک کردم و حل نشد .
    به تنظیمات My Computer بروید و در سربرگ Advanced در بخش Startup & Recovery روی Settings کلیک کنید.

سپس در بخش System Failure تیک Automatically Restart رو بردارید.

صفحه رو OK کن.

موفق باشید
    این گفته شما رو اجرا کردم و در زمان shutdown یعنی در انتهای کار که در حال خاموش شدن هست یک صفحه آبی حاوی اطلاعات زیر می آمد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستان عزیز
    این گفته شما رو اجرا کردم و در زمان shutdown یعنی در انتهای کار که در حال خاموش شدن هست یک صفحه آبی حاوی اطلاعات زیر می آمد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

پس ویندوز مشکل پیدا کرده . اگر با Repair کردن یا تعویض ویندوز مشکل حل نشد ، مشکل سخت افزاری یا از هارد یا رم میتونه باشه.

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی حالا repair میکنم ببینم چی میشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •