نکته: اين خبر، ترجمه خودمه و به علت وجود لينک ها ناجور نشون داده ميشه. اگه خواستيد مي تونيد از انتهاي اين پست به لينک اصلي خبر مراجعه کنيد.
iPad، دستگاهي جديد با محدوديت هاي قديم
تذکر: قبل از اينکه بخواهم چيزي را بيان کنم بايد بگويم که در اين خبر قصد دارم طبق گفته هاي خود سازنده iPad چند مورد انتقادي را در مورد iPad بيان کنم. اگر جزو آن دسته از افرادي هستيد که فکر مي کنيد Apple تمام کارهايش درست و بدون عيب و نقص است و هر کس غير از اين بگويد اشتباه کرده است، براي خواندن ادامه خبر به نکته اي که ذکر شد توجه داشته باشيد.
خبر را دنبال مي کنيد؟ خوب است. همانند اکثر طرفداران تکنولوژي بخاطر آشنايي با iPad نزديک به 24 ساعت از وقتم را صرف بررسي ساخته جديد Apple کردم. حتما تا کنون خبرهايي از اين قبيل که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را شنيده ايد؛ بايد بگويم براي محصولي که هنوز فروش آن نيز آغاز نشده چنين مواردي کم چيزي نيست.
وقتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، وب سايت ها از يک طرف و تحليلگران از طرف ديگر به تجزيه و تحليل و نظر دادن (و برخي نيز انتقاد) در مورد iPad پرداختند. فکر مي کنم با وجود تمام تفاسير و انتقاد هاي صورت گرفته اگر بگويم از تعداد افرادي که تصميم به خريد iPad گرفته بودند چيزي کم نشده است، سخن اشتباهي نخواهد بود.
Apple’s iPad: نگاهي به فرهنگ اپل
افراد دوست دار Apple برخي از حقايق مسلم را بايد قبول کنند. بايد اين حقيقت را قبول کنند که گوشي هاي همراه شان امکان multitasking يا پشتيباني از فلش را دارا نيست. بايد اين حقيقت را بپذيرند که براي گوشي خود تنها از برنامه هايي مي توانند استفاده کنند که مورد تأييد Apple باشد. مورد عدم وجود باتري قابل تعويض به نسبت بقيه موارد مسأله چندان مهمي نيست.
خب، اکنون فرض کنيد من يک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اختيار دارم. هر طور که بخواهم مي توانم از گوشي خود استفاده کنم و در اين زمينه آزادي عمل دارم. بدون لطف شرکت سازنده مي توانم مواردي از قبيل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بر روي گوشي خود نصب کنم. حتي مي توانم بدون jailbreak کردن گوشي و زير پا گذاشتن تعهدم، برنامه اي که يکي از دوستان نوشته را استفاده کنم. در يک کلام، مي توانم گوشي خود را به هر صورتي که مي خواهم تغيير دهم و .. بله، مي توانم در حين استفاده از امکانات ديگر گوشي، برنامه هايي مثل Pandora و Fring را نيز اجرا کرده باشم.
از نظر من، مشکلات iPad ناشي از سياست هاي کلي شرکت Apple مي باشد. اين قوانين سبب محدود شدن يک تلفن همراه و در تنگنا قرار گرفتن کاربران مي شود. در مورد Tablet PC براي افرادي که چندان تمايلي به اين فرهنگ و سياست Apple ندارند، مي تواند محدوديتي به مراتب بيشتر از يک تلفن همراه براي کاربران ايجاد کند.
iPad در مقايسه با ديگر Tablet ها
سال 2010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تعدادي از آنها نيز از سيستم عامل Android برخوردار خواهند بود. (آيا طراحي اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در CES 2010 به نمايش گذاشته شد براي تان آشنا نيست؟) در مقايسه با iPad، اين سيستم ها به شما اجازه خواهند داد در يک زمان چندين برنامه را به طور همزمان اجرا نموده و در مقابل به گشت و گذار در وب سايت هاي داراي کليپ فلش بپردازيد. بعلاوه قادر خواهيد بود هر برنامه اي که مايل باشيد را روي تبلت خود نصب کنيد. حتي اگر هدف اصلي شما از خريد يک تبلت، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد، آيا مايل نخواهيد بود براي اين کار از برنامه هاي دلخواه خود استفاده کنيد؟
(بله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اما خب همگي مي دانيم که برنامه و ابزارهاي بيشمار ديگري نيز وجود دارند که ممکن است هيچ گاه اجازه استفاده از آنها توسط Apple داده نشود.)
Apple به لحاظ موقعيت اقتصادي و بازاريابي شرکت بسيار قدرتمندي بوده و خود را وقف طرفدارانش نموده است؛ و تمامي اين عوامل بدون شک براي iPad مفيد خواهد بود. شرايط موجود براي افرادي که طرفدار پر و پا قرص Apple هستند چندان دشوار و مشکل آفرين نيست. به نظر من يک دستگاه بايد براي مشتريان معمولي خود شرايطي فراهم کند که بتوانند در استفاده از آن آزادي عمل داشته باشند. تنها در شهر Cupertino ذهن هاي درخشان زيادي وجود دارد که توانايي نوشتن برنامه هاي قدرتمندي را دارند؛ اما شرکت اپل کاربران خود را در زمينه استفاده از محصولات در تنگنا قرار مي دهد.
منبع: GTPLand
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید