تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: تمام موارد مربوط به Apple ipad (فهرست ابتدای تاپیک iPod Touch رو هم چک کنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    یک سوال به نظرتون این ipad کی وارد بازار ایران می شه؟ من خواستم یک ایپاد تاچ 8g یا 32g بگیرم . به نظر تون صبر کنم این بیاد تو بازار؟ فکر می کنین چند با شه قیمتش؟ و یک سوال دیگر به نظرتون قیمت ها بعد از عید ارزونتر می شه؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یک سوال به نظرتون این ipad کی وارد بازار ایران می شه؟ من خواستم یک ایپاد تاچ 8g یا 32g بگیرم . به نظر تون صبر کنم این بیاد تو بازار؟ فکر می کنین چند با شه قیمتش؟ و یک سوال دیگر به نظرتون قیمت ها بعد از عید ارزونتر می شه؟
    با خداست ... در حالت عادی، یه قطعه الکترونیک تقریباً بعد از 1-2 ماه (که از عرضه رسمی و جهانی اش بگذره) به بازار ایران هم راه پیدا می کنه ... حالا بعضی قطعات سریعتر، بعضی قطعات (مثل پلیر و دوربین) شاید حتی دیرتر ..

//

اینکه شما صبر کنی بجای آیپاد تاچ، iPad بگیری، شاید خیلی سوال درستی نباشه... معمولاً یه انتخاب، برای دو شیء همسان معنا داره ... فرضاً بنز بگیرم یا بی.ام.و ... رونالدو یا مسی ... آبی و قرمز ... اگه دو طرف ماجرا مثل Ipod touch و ipad باشن، سوال مهمتر اینه که من کدومشون رو میخوام ... یا، کدومشون نیازهای من رو برآورده می کنه...

تاچ اساساً یه پلیره ... ipad یه تبلته ... تفاوت های اینا محدود به یکی دو مورد نیست .. شما پلیر میخوای یا تبلت؟ .. سایز بزرگ ipad برات قابل قبوله یا چیزی میخوای که راحت بذاری توی جیبت؟ ... کارکردهایی که نیاز داری چیه؟ .. اگه یه نفر بخواد موسیقی گوش کنه که مسلماً تاچ انتخاب مناسب تریه ... محل استفاده چطور؟ .. خب اگه طرف خونه باشه که Pc و لپ تاپ داره شاید، اگه هم در تحرک باشه، تاچ مناسب تره ... اما اگه مرتباً توی اتوبوس و هواپیما باشه، یا فرضاً توی جلسه چی ؟ ... شاید ipad مناسب تر باشه .. خب اگه لپ تاپ داشته باشه چی؟ ... و دهها سوال دیگه.

//

قیمتی که الان برای ipad اعلام شده از 500 دلار شروع میشه (16 گیگ ظاهراً) و تا 700 دلار میره (حافظه های بالاتر).. بنابراین میشه با خیال راحت گفت که وقتی بیاد ایران، زیر 600 تومن نخواهد بود... یعنی حدود 300 تومن بالاتر از آیپاد تاچ با مقدار حافظه مشابه.

//

قیمت هایی که ثبات ندارن ارزون میشن، اما قیمت محصولاتی که ثبات دارن، شک دارم تغییر خاصی بکنن ... شاید 10-20 تومن ... آیپاد تاچ تغییر خاصی در قیمت نخواهد کرد به نظرم.

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام

مدل معمولی 60 روز و مدل 3 جی 90 روز دیگه در بازارهای جهانی منتشر میشه !

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •