بله درسته سلیقه ای هست ولی بعضی مواقع کالیبره کردن تلویزیون برای اینکه به تصویر مطلوبی برسی یه کم مشکل هست و اینجاس که از نظرات دوستان هم استفاده میکنی. شاید سلیقه اونها به دل شما هم نشست و از تصویر راضی بودی.
در ضمن وقتی چند نفر از1 نوع کالیبره تصویر استفاده میکنن و راضی هستن و در مورد جزئیات کالیبرشون توضیح میدن و میگن که مثلا فلان پلان فیلم واضح بود یا نه و شما میبینی که داری از همون کالیبره که اونا استفاده میکنن استفاده میکنی ولی مشاهدات شما با اونا کلی فرق داره و اصلا از تصویر راضی نیستی متوجه میشی که اشکال از منبع تصویر و سایر وسایل هست و تنظیمات کالیبره شما موردی نداره و میری دنبال تنظیم یا تعویض کردن منبع تصویر.
من خودم از هر کالیبره ای که تنظیم میکردم ناراضی بودم بعدش از کالیبره ای استفاده کردم که یکی از دوستان دیگه استفاده میکنن و راضی هستن ولی من بازم اصلا از تصویر راضی نبودم و دیدم مشاهدات اون از تصاویر کلی با مشاهدات من فرق داره مثلا در تلویزیون من اصلا جزئیات تو تاریکی معلوم نبود ولی دوست دیگه همه جزئیات رو در همون تصویر داشتن بعد فهمیدم اشکال از ریسیور و کابل انتقال تصویرم هست.و حالا هم میخوام ریسیورمو عوض کنم تا مشکل حل بشه.
پرسیدن نظرات دوستان در مورد کالیبره کردن به درد من خورد.
.gif)