pass :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pass :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساخت چکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداچار فرانسه ایرانی هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام امروز یه اموزش ویدویی درست کردم ببنید خوبه یا نه همون پی دی اف بهتره
ساخت یه وب کم ساده رو اموزش دادم حجم 8.5 مگ هست دانلود کنید و نظراتتون رو بصورت پیام خصوصی بفرستین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینبار با یه اموزش جدید اومدم اموزش ساخت این سوراخ توی اموزش توضیح دادم که چرا این اموزش رو گذاشتم
سلام
این هم مدلینگ فلش مموری
سلام داش ممداحسنت بر تو. من یه مبتدی توی تری دی مکسم که کارات باعث شد از اون حالت یکم در بیام. خیلی ساده و سلیس بیان میکنی. من حتمن منتظر آموزشای بعدیتم.
![]()
سلام. ممنون از آموزش ها.
ولی اینا خیلی سخته. مثلا یه cylander رو می خوای روی یه cylander دیگه بزاری چطوریه. همینطوری سیلندر رو گذاشتین روی اون یکی؟
خب ما که نمی دونیم که.
گفتم ماه رمضان اقلا یکم یاد بگیرم. بدتر دارم دلسرد میشم. بعد این محیط max چرا اینقدر پیچیدست؟ مایا که شسته رفته تره.
برای من صفر شما چه روشی رو پیشنهاد میدی که یاد بگیرم؟
جدیدا علاقه شدید به ساخت انیمیشن پیدا کردم واسه همین دنبالشم.
ممنون
سلام داش ممد بابت آموزش ها خیلی ممنونم
متآسفانه توی ایران بیشتر آموزش انیمیشن کردن مدل ها رو میدن نه مدلینگ
خوشبختانه شما با این کارت باعث میشی که توی مدلینگ هم تا حد زیادی پیشرفت داشته باشیم![]()
منتظر بقیّه ی آموزشا ییما !!!داش ممد
کجایی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)