خوب همین 20.000 تومنی که خریدی نشون میده جالب نیست ! در کیس رو باز کن و از روش مشخصاتش رو بخون ! یا یه عکس بزار از روش ! ولی در کل 4670 رو راه میندازه ولی ریسکه ! حداقل یه 380 گرین بگیر که 30.000 قیمتشه !
خوب همین 20.000 تومنی که خریدی نشون میده جالب نیست ! در کیس رو باز کن و از روش مشخصاتش رو بخون ! یا یه عکس بزار از روش ! ولی در کل 4670 رو راه میندازه ولی ریسکه ! حداقل یه 380 گرین بگیر که 30.000 قیمتشه !
دوست عزیز از راهنمایی هات ممنونم.فقط بازم چند تا سوال داشتماین کارت گرافیک که گفتین دقیقا قیمتش چنده؟(چون یه نفر از اون قیمت که گذاشته بودن تعجب کرده بود). مادربورد من مدلش Asus p4v800d-x هستش آیا این اون سیستم که گفتیم ساپورت میکنه؟بعد اگر پاور جدید نخرم چی ممکنه بشه؟بعد اون گرافیک که گفتید برای شرکت ATI هستش درسته؟اگر بخوایم این گرافیک رو با شرکت NVIDIA مقایسه کنیم شبیه و در حد کدوم مدل از این شرکت هست؟
دوستان شاید سوال هام مبتدیانه بود ولی منو ببخشید چون سه چهار سال هستش که اصلا طرف سخت افزار نرفتم و اطلاعاتی پایینی دارم.
دوستان ببخشید که زیاد پست میدماگه میشه به سوال های بالا جواب بدین چون من در زمینه سخت افزار اطلاعاتی خیلی پایینی دارم.
همون سیستنم پست 2 خوبه ! ولی کارت رو بعید میدونم بتونی پیدا کنی ! یه سر بزن به بازار بود همین قیمتش 60.000 تومن هست ! اگر نبود هم حداقل باید بودجت رو برای کارت گرافیک 80.000 کنی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)