خیالتون راحت باشه مشکلی برای هیچکدوم از کامپیوترا پیش نمیاد
من اینجا یه راهنمای کامل در مورد شبکه کردن نوشتم
اگه بازم سؤالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خیالتون راحت باشه مشکلی برای هیچکدوم از کامپیوترا پیش نمیاد
من اینجا یه راهنمای کامل در مورد شبکه کردن نوشتم
اگه بازم سؤالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by hady1364; 27-01-2010 at 12:47.
هادی جان بی نهایت ممنون.
اون راهنما رو می خونم و از رو همون جلو می رم.
بازم خیلی خیلی ممنون.
با عرض سلام مجدد.
من تونستم با راهنمایی که در اون سایت بود، دو تا کامپیوتر رو به هم وصل کنم.
ولی:
سیستم دسکتاپ: ویندوز سون
سیستم لپ تاپ: ویستا
من موفق شدم بعد از خاموش کردن همه آنتی ویروس ها و فایر وال ها، درایو c ویندوز سون رو از طریق ویستا ببینم و فایل های داخل ویندوز سون رو به ویستا منتقل کنم. ولی هر کاری کردم که فایل های لپ تاپ رو بتونم رو دسکتاپ بریزم نتونستم.
اشکالی که می گیره اینه که می گه پرمیشن نداری برای کپی روی ویندوز 7.
از داخل ویندوز 7 هم که می خوام ویستا رو بشناسم، نمی تونم بازش کنم. وقتی ping رو اجرا می کنم در ویندوز 7، خوب عمل می کنه ولی این پیعام رو می ده:
destination host is unreachableحالا نمی دونم چیکار کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر فراوان.
این مشکل شما می تونه چن تا راه حل داشته باشه:
1- توی قسمت تنظیمات sharing ویندوز ویستا، یه گزینه باید باشه به اسم advanced sharing وقتی روی اون کلیک کنید یه صفحه باز میشه که پایینش چن تا دکمه هست که یکیشون permissions هست، اونو کلیک کنید و توی صفحۀ باز شده روی everyone کلیک کنید و پایین صفحه مربع زیر allow که مقابلش نوشته Full control رو تیک بزنین
2- فایلهاتون رو روی درایوی غیر از C بذارین و اون درایو (مثلاً D) رو به اشتراک بذارین
3- از یه آی پی دیگه برای لپ تاپ استفاده کنید (تغییر بخش چهارم آی پی شبکه)، به آی پی subnet mask که باید 255.255.255.0 باشه حتماً دقت کنید (ممکنه اشتباهی ثبت شده باشه)
4- هر دو سیستم رو یه بار ریستارت کنید و دوباره امتحان کنید
5- توی فولدر آپشن، سربرگ view این گزینه ها رو در صورت فعال بودن غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید:
sample file sharing و use sharing wizard
اگه این کار (مرحلۀ 5) جواب نداد، حتماً این گزینه ها رو به حالت قبل برگردونید
اگه امکانش هست، متنی رو که بعد از اجرای دستور ping برنامۀ cmd بهتون میده (که بهش خروجی دستور پینگ گفته میشه) رو اینجا کپی کنید (برای کپی کردن متن از برنامه cmd روی قسمت سیاه راست کلیک کنید و گزینۀ mark رو انتخاب کنید، بعد نشانگر موس رو به ابتدای خطی که میخوایین کپی کنین ببرین و یه بار کلیک کنید بعد کلیک چپ موس رو نگه دارین و موس رو ببرین به انتهای متن.
در ضمن می تونین با فشردن کلید print screen یا PrtSc از صفحه نمایش عکس بگیرین)
اگه بازم مشکلی بود خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم![]()
Last edited by hady1364; 30-01-2010 at 00:02.
هادی جان بازم بی نهایت ممنونم.
این روش هایی که گفتید رو دارم تست می کنم ببینم چی میشه.
فعلا.
بالاخره درست شد.
نمی دونم مشکلش چی بود.
من آی پی ها رو عوض کردم و اسم کامپیوتری که ویندوز سون داشت رو هم همینطور (البته قبلا هم اسمهاشون فرق می کرد، ولی دوباره عوض کردم).
همچنین اون گزینه folder option-->view-->use sharing wizard رو هم غیر فعال کردم (البته بعدا دوباره به حالت اولیه برگردوندم)
همه این کارها رو با هم انجام دادم. البته هنوز هم این پیغام رو می ده ولی خدا رو شکر مشکل کپی از ویستا روی سون حل شد.
C:\Users\User>ping 192.168.0.040
Pinging 192.168.0.32 with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.0.77: Destination host unreachable.
Ping statistics for 192.168.0.32:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
در هر صورت، مشکلم حل شد!
بازهم خیلی خیلی خیلی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)