یعنی چی ؟
خوب منم واید اسکرین دارم
یعنی تو واید مشکل داره ؟
آقا کسی هست جواب واسه این مشکل داشته باشه ؟!
الآن این وکووم که 512 حساسیتشه
130 اینا
خوبه ؟
به طوره کلی اینو بگیرم فکر میکنید مناسبه ؟
یعنی چی ؟
خوب منم واید اسکرین دارم
یعنی تو واید مشکل داره ؟
آقا کسی هست جواب واسه این مشکل داشته باشه ؟!
الآن این وکووم که 512 حساسیتشه
130 اینا
خوبه ؟
به طوره کلی اینو بگیرم فکر میکنید مناسبه ؟
یعنی نسبتهای تبلت باید با نسبت های مانیتور بخوره .... اگه واید داری نری تبلت مربعی بگیری ( منظورم غیر وایده 4:3 ) نری 4:3 بگیری باید 16:9 بگیری از این کشیده هاش
ای بابا امید این شرکت جنیوس ماله پدرم نیس که اینجوری میگین . از کسایی که داشتن پرسیدم حتی اونایی که Wacom داشتن میگفتن واسه شروع یه دونه wacom گرفتن ولی الان که حرفه ای کار میکنن دیگه جنیوس گرفتن چون از همه لحاظ بهتره .
منم الا 4 ماهی میشه دارمش راضی ام هم از لحاظ راحتی هم حساسیت هم کارایی .
اشتباه نکنین . فکر نکنین چون گرون تره یا تبلیغاتش تو ایران بیشتره چیزه مالیه ...
در مورد واید اسکرین خوب از همون اول واید بگیری بهتره دیگه . حالا که واید نیس نمیدونم
Last edited by Dark Kingdom; 25-01-2010 at 22:52.
اینی که تو گرفتی
جنیوس
واید هست ؟
مانیتورت چی ؟ وایده ؟
:-؟
آره وایده . ولی مانیتورم واید نیس .
اینجوری مشکلی نیس . به lcd واید هم وصلش کردم مشکلی نداشت .
اگه واید باشه رو همه چی کار میده ولی اگه نباشه نه .
رو خود صفحش هم اگه نگاه کنی دوتا خط سیاه هست که واسه اوناییه که واید نیسن![]()
اشتباه نکنین . فکر نکنین چون گرون تره یا تبلیغاتش تو ایران بیشتره چیزه مالیه ...ز کسایی که داشتن پرسیدم حتی اونایی که Wacom داشتن میگفتن واسه شروع یه دونه wacom گرفتن ولی الان که حرفه ای کار میکنن دیگه جنیوس گرفتن چون از همه لحاظ بهتره .
جان من بابک بگو از کی پرسیدی که این رو بهت گفته ؟؟؟؟
ببین فقط همین رو میگم... تو از اینا حرفه ای تر تو ایران کی رو میشناسی ؟ احسان دباغی...محمد مدرس...سهراب اصفهانی ...سهیل دانش اشراقی ... تمام اینا wcom دارن...
بعد از خارجیا کی رو واسط بگم ؟ aaron sims . alex alvarez. meats meier ... rick baker . simon blanc .
اینا هم تقرباً میشه گفت حرفه ای ترین های اون طرفن...اینا هم اگه تو آموزشا و ویدیو ها نگاه کنی همه wcom دارن...
از gnomon school حرفه ای تر کدوم آموزشگاه رو میشناسی ؟
اگه دموهای اونجارم نگاه کنی جلوی تمام سیستماشون wacom هست...
دیگه کجا رو بگم برات...؟؟؟
Last edited by OM3D; 26-01-2010 at 00:01. دليل: 1
نکنه همه اینا رو که گفتی (( احسان دباغی...محمد مدرس...سهراب اصفهانی ...سهیل دانش اشراقی )) از نزدیک می شناسی بابا خیلی فعالی تو .. ترکوندی ... آخرش یه والت دیسنی تو ایران می سازی
در ضمن امید راست می گه من خودم جینیوس دارم اصلا راضی نیستم ... هادی اصلا فکر جینیوس رو هم نکن
مثلا می گم .. سریع که با فوتوشاب بخوای یه دایره بکشی بجای دایره برات 8 ضلعی می کشه می دونی چی مگم یعنی جا می مونه .... سیستم قدره هاااااا ... تبلت ضعیفه .... یا وقتی که خوب زوم نکردی بخوای طراحی کنی خط صاف بکشی (جتی با خط کش) کج و کوله می کشه باید زوم کنی آسته آسته بکشی تا صاف بکشه
البت نمی دونم شاید مدلی که من دارم ضعیفه
فکر نکنم...نکنه همه اینا رو که گفتی
ببین هادی...
تو بگو چقدر میخوای کلاً هزینه کنی تا من بهت بگم چی میتونی بخری که به دردت بخوره...
Last edited by OM3D; 26-01-2010 at 01:18. دليل: 1
امید بحث مارک که نیس . بحثه کاراییه .
mb3d اینارو از کجا اوردی ؟اگه یه تبلت اینجوری باشه که تو میگی به درد لای جرز هم نمیخوره که
حتما" مال خودت خراب بوده از اول
Last edited by Dark Kingdom; 26-01-2010 at 02:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)