تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: درخواست پیشنهاد یه سیستم کامل تا سقف 1 تومن ( از رایان صبا ) ■■■

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    از رايان صبا نخر از سازگار ارقام (از خودش بگير نه از كيميا آنلاين) قيمت هاش بهتره ولي فعلا همه قطعه اي نداره!
    سيستم هم به نظرم يكم بيشتر اگه بتوني بكني بودجه رو آي5 بگير نه آي3
    ولي اگه نميتوني به نظر من كور تو كواد بهتره!!!
    چون با اين قيمت مي توني سري ايكس بگيري (ايكس 48) ولي تو سري 50 بايد پي بگيري كه زياد جالب نيست! (پي 55)
    سلام
    من که نمیدونم ..
    خیلی وقته از سخت افزار و اینا خبر ندارم دیگه ..
    شما پیشنهاد بدید .. .. البته از چیزای موجود .. یعنی بتونم اینترنتی بخرم ..

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

باز میگم شما حداقل 150 تومان ضرر خالص خواهی داد
    چرا اینقدر اصرار دادی از اونجا خرید کنی؟؟
    احتمالا شما از اونائی نیستید که فکر میکنند تو بازار جنسها قلابیه و فروشنده ها کلاه بردار؟؟

3. این کاربر از NELLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

داداش یه جوری میگه جای دیگه نیست انگار توی کویر لوت هستی ! جدا حاضری 100 تومن اضافه تر خرج کنی ؟
    من جای تو بودم 100 تومن رو میدم پول هواپیما همه قطعات رو میخریدم و زودی هم برمیگشتم شهرمون !
    وقتم هم یه روز گرفته میشد
    از بچه ها لیست بگیر یه روز وقت بزار
    مگه کجایی ؟
    بالاخره هرجا هم که باشی از آبادان و خلیج گواتر !!!! که دورتر نیستی ! بچه ها از اصفهان و بندرعباس که از سایتها خرید میکنن قطعه میخرن که فرقش سنگ بترکه 20 تومن میشه نه 100 تومن !! خدایی زوره !
    اگه داری که مایه داری خوبم هم نیست ولی توصیه من اینه که بری خودت جنستو بگیری
    بچه های همین فروم از این سایتهای کلاهبردار دزد خرید کردند وقتی که خریدشون تموم شده اومدن گفتن (( یعنی سرم کلاه رفته )) تاپیکش هست برید ببینید
    طرف رفته رم DDR3 سفارش داده یارو فروشنده دزد کلاهبردار برگشته DDR2 که دیگه نسلش داره کنده میشه رو قالب کرده !
    تمام قطعات سیستمش 100 تومن بیشتر ارزش نداره
    فکرمیکنی دروغ میگم برو تاپیکشو ببین
    بنده خدا این دوستمون اینقدر منو ناراحت کرد که تصمیم گرفتم اصلا فکر خرید اینترنتی رو از سرم بیرون کنم ! واقعا دزدبزارای شده و هیچ حساب و کتابی هم نداره !
    خدایی من هیچ وقت به کاسب جماعت رحم نمیکنم (( تولیدی فرق میکنه )) تولیدی دست مزد کارگر میده خرج انباری میده حساب کتاب داره ولی کاسب فقط داره دلالی میکنه آیا صد تومنت توی جیبت زیادی کرده ؟؟
    واقعا چهارنفر اینجوری از این سایتها خرید کنن امروز 10 تومن میکشه روی جسنهاش فردا 20 تومن میکشه ! دروغ میگم ؟
    124 هم که رسیدگی نمیکنن عضو اتحادیه هم که نیست مالیات هم که نمیده پول پست رو هم که ازت میگیره گارانتیش هم که کشکه خودت که بالای سر قطعات نیسیتی که اسمبل میکنه خوب دیگه پس از کجا اطمینان داری که قطعات خوبی بهت میده ؟؟
    بهترین این سایتها هم لیون هست که من باهاش کار نکردم ولی طرف شرکت داره مالیات میده کارمند داره تبلیغشو نمیکنم ولی وااقعیت اینه که این سایت هم!!!! قیمتهاش یه 5 تومنی از بیرون بالاتره + این که پول پست رو هم میگیره !
    بازم میگم اولویت با خرید بلیت هواپیماست بیای اینجا تهران و زودی هم برگردی خونتون که یه روز هم وقتتو نمیگیره
    خواستی از بچه های اینجا هم ادرس مغازه هایی که قطعات سفارش شده رو دارند بگیر لیست کن که اومدی فقط یه آزانس بگیری قطعه بخری بندازی تویش و آخرش هم همه رو بسته بندی کنی و بدی باربری و یا جایی مطمئن که برات بیارن شهرتون و خودت هم اخر شب بری فرودگاه و برگردی
    تاز یه شب هم بمونی 40-50 تومن بیشتر نمیشه ولی در عوض اطمینانش بیشتره ! خودت میدونی چی خریدی و اگه خراب هم بود پستش میکنی میزنی توی سرشون ..... نه ؟ میبری نمایندگیش توی شهر خودتون یا نزدیک ترین مرکز استادن خودتون مثل شرکت نمایندگی آواژنگ توی اسفهان اگه نزدیک باشی
    خود دانی ! ببخشید اگه اولش تند باهات صحبت کردم هدف دلسوزی بود !

5. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام KING_DESIGNER عزیز
    من امروز بازار بودم قیمتها تقریبا مناسب تر شده بورد موردنظرت هم اگه اشتباه نکنم دیدم
    من احتمالا فردا پس فردا میرم برای خرید

7. این کاربر از NELLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون امیر جان ..
    از لحاظ مچ بودن و اینا که مشکل نداره نه ؟
    دستت درست

خوبه پس همین .. اگه تو رایان در میاد 1100 ، مناسبه ..
    مشکل دیگه ای نیست ؟ .. برم تو کار سفارش و اینا ؟ ...

از نظر مچ بودن مشکلی نداره ! فقط رایان صبا فکر کنم که هارد SAMSUNG F3 رو نداره و شما اگر خواستی از اونجا سفارش بدی MAXTOR DIAMONDMAX23 رو بردار !

9. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

باز میگم شما حداقل 150 تومان ضرر خالص خواهی داد
    چرا اینقدر اصرار دادی از اونجا خرید کنی؟؟
    احتمالا شما از اونائی نیستید که فکر میکنند تو بازار جنسها قلابیه و فروشنده ها کلاه بردار؟؟
    نه به خدا من از اونایی که گفتی نیستم به خدا : دی
    تو پستهای قبلم هم گفتم که یکی به خاطر اینه که سیستم مال خودم نیست و پول هم مال خودم نیست : دی
    دوم هم اینکه ... ( همون حرف تکراری :( )

داداش یه جوری میگه جای دیگه نیست انگار توی کویر لوت هستی ! جدا حاضری 100 تومن اضافه تر خرج کنی ؟
    من جای تو بودم 100 تومن رو میدم پول هواپیما همه قطعات رو میخریدم و زودی هم برمیگشتم شهرمون !
    وقتم هم یه روز گرفته میشد
    از بچه ها لیست بگیر یه روز وقت بزار
    مگه کجایی ؟
    بالاخره هرجا هم که باشی از آبادان و خلیج گواتر !!!! که دورتر نیستی ! بچه ها از اصفهان و بندرعباس که از سایتها خرید میکنن قطعه میخرن که فرقش سنگ بترکه 20 تومن میشه نه 100 تومن !! خدایی زوره !
    اگه داری که مایه داری خوبم هم نیست ولی توصیه من اینه که بری خودت جنستو بگیری
    بچه های همین فروم از این سایتهای کلاهبردار دزد خرید کردند وقتی که خریدشون تموم شده اومدن گفتن (( یعنی سرم کلاه رفته )) تاپیکش هست برید ببینید
    طرف رفته رم DDR3 سفارش داده یارو فروشنده دزد کلاهبردار برگشته DDR2 که دیگه نسلش داره کنده میشه رو قالب کرده !
    تمام قطعات سیستمش 100 تومن بیشتر ارزش نداره
    فکرمیکنی دروغ میگم برو تاپیکشو ببین
    بنده خدا این دوستمون اینقدر منو ناراحت کرد که تصمیم گرفتم اصلا فکر خرید اینترنتی رو از سرم بیرون کنم ! واقعا دزدبزارای شده و هیچ حساب و کتابی هم نداره !
    خدایی من هیچ وقت به کاسب جماعت رحم نمیکنم (( تولیدی فرق میکنه )) تولیدی دست مزد کارگر میده خرج انباری میده حساب کتاب داره ولی کاسب فقط داره دلالی میکنه آیا صد تومنت توی جیبت زیادی کرده ؟؟
    واقعا چهارنفر اینجوری از این سایتها خرید کنن امروز 10 تومن میکشه روی جسنهاش فردا 20 تومن میکشه ! دروغ میگم ؟
    124 هم که رسیدگی نمیکنن عضو اتحادیه هم که نیست مالیات هم که نمیده پول پست رو هم که ازت میگیره گارانتیش هم که کشکه خودت که بالای سر قطعات نیسیتی که اسمبل میکنه خوب دیگه پس از کجا اطمینان داری که قطعات خوبی بهت میده ؟؟
    بهترین این سایتها هم لیون هست که من باهاش کار نکردم ولی طرف شرکت داره مالیات میده کارمند داره تبلیغشو نمیکنم ولی وااقعیت اینه که این سایت هم!!!! قیمتهاش یه 5 تومنی از بیرون بالاتره + این که پول پست رو هم میگیره !
    بازم میگم اولویت با خرید بلیت هواپیماست بیای اینجا تهران و زودی هم برگردی خونتون که یه روز هم وقتتو نمیگیره
    خواستی از بچه های اینجا هم ادرس مغازه هایی که قطعات سفارش شده رو دارند بگیر لیست کن که اومدی فقط یه آزانس بگیری قطعه بخری بندازی تویش و آخرش هم همه رو بسته بندی کنی و بدی باربری و یا جایی مطمئن که برات بیارن شهرتون و خودت هم اخر شب بری فرودگاه و برگردی
    تاز یه شب هم بمونی 40-50 تومن بیشتر نمیشه ولی در عوض اطمینانش بیشتره ! خودت میدونی چی خریدی و اگه خراب هم بود پستش میکنی میزنی توی سرشون ..... نه ؟ میبری نمایندگیش توی شهر خودتون یا نزدیک ترین مرکز استادن خودتون مثل شرکت نمایندگی آواژنگ توی اسفهان اگه نزدیک باشی
    خود دانی ! ببخشید اگه اولش تند باهات صحبت کردم هدف دلسوزی بود !
    ممنون دوست من

حرفت کاملا منطقیه .. اما مهمترین علتش اینه که سیستم مال خودم نیست ..
    میدونی ، اردیبهشت سال پیش که خودم خواستم سیستممو عوض کنم ، با کمک امیر عزیز ( Actros ) با اون بودجه
    که داشتم یه سیستم منطقی جور کردیم با قیمت بازار تهران .. بعدم به یکی از دوستای تهرانیم سپردم که زحمتشو
    واسه م بکشه .. اونم بنده خدا اینقد گشته بود که بعضی قیمتا رو حتی پایین تر از قیمت تخمینی ما گرفته بود ..
    به علاوه اینکه یه آشنا هم دارم توی ایرانیان ( ادونیس کامپیوتر ) که اونم همیشه بهترین قطعات با بهترین گارانتی و
    بهترین قیمت واسه م جور میکنه .. کلا فروشنده با مرامیه .. چندین بار واسه گارانتی چیزای مختلف پیشش رفتم و
    جواب گرفتم .. 80 درصد قطعاتم رو هم توی این یکی دو سال از اون گرفتم ..

اما الان شرایط رفتن نیست .. ضمن اینکه دیگه بعد از اون تغییر سیستم از سخت افزار و اینا فاصله گرفتم ..
    یعنی اگه برم اونجا و مثلا بگه رم باس فلان نیست ، فلان باس رو با فلان زمان تاخیر بهت بدم ، میمونم که بگم آره یا نه !
    اونجا هم که نمیشه سریع بیام از دوستای اینجا بپرسم .. اینه که یه سری مشکلات هست ..
    وگرنه میگم که حرفت کاملا منطقیه و من تو پست اول هم همین عقیده رو داشتم و گفتم ..

مورد بعدی هم مشکلات هواپیمایی هست ..
    میدونی که از شهرای کوچیک به تهران ( و بالعکس ) همه روزه پرواز نیست .. بعضیا دو سه روز یه باره ، بعضیا هم
    مثل اینجا هفته ای یه بار ! .. اینجا ایرانه عزیزم ..
    یعنی من باید یه هفته مرخصی بگیرم .. یا حداقل 3،4 روز ..بعد تو فک کن با احتساب بلیط رفت و برگشت و هزینه
    اقامت و ... ( + خطرات جانی توپولف : دی ) ، کدوم کار بهتره ؟.. خودمم خیلی فک کردم ..
    گرچه اگه مال خودم بود و بودجه م هم اینقد بود : دی ، حتما میومدم تهران میخریدم .. ولی ......

بازم ممنون از محبتت ... حالا با این شرایط من نظرت چیه ؟ .. به نظرت اینترنتی بهتر نیست ؟ ( حالا اصراری هم روی رایان صبا ندارم ) ..

از نظر مچ بودن مشکلی نداره ! فقط رایان صبا فکر کنم که هارد SAMSUNG F3 رو نداره و شما اگر خواستی از اونجا سفارش بدی MAXTOR DIAMONDMAX23 رو بردار !
    ممنون امیر جان از لطفت ..
    خیلی لطف کردی ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    پس با این وجود دو تا راهکار هست
    ه یه آشنا در تهران بسپاری که قطعات رو هم بشناه و تو که محدودیت بودچه نداری بگو اون برات بفرسته
    و یا اینکه صد در صد برو لیون کامپیوتر چون جاش مشخصه و شرکت داره و هزارتا چیز دیگه البته من تاییدش نمیکنم چون تا حالا نخریدم ولی دیدم که ک فروم داره و 1000تا کاربر مثل همینجا و همشون دارن ازش میخرن کلی بچه شهرستان و این ور و اون ور توش عضو هست ولی به هرحال بهتر و صد البته بهتر از رایان صبا هست که معلوم نیست کجاست . دروغ میگم ؟
    فردا مشکلی روی سیستم داشته باشی رایان صبا گردن میگیره ؟ اگه بگیره که مشکلی نیست ولی اگه نگیره به دردسر میفتی
    یه راه دیگه هم هت که بری نزدیکترین مرکز استادن نمیدونم کجا هستی ولی اگه طرفای یزدی برو اصفهان و شیراز که بزاارش داغتره اگه شمالی بیا تهران اگه تبریزی بیا تهران کلا بیا یه جایی که قطعات خوب رو داشته باشند .
    سئوالی بود در خدمتم

12. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    پس با این وجود دو تا راهکار هست
    ه یه آشنا در تهران بسپاری که قطعات رو هم بشناه و تو که محدودیت بودچه نداری بگو اون برات بفرسته
    و یا اینکه صد در صد برو لیون کامپیوتر چون جاش مشخصه و شرکت داره و هزارتا چیز دیگه البته من تاییدش نمیکنم چون تا حالا نخریدم ولی دیدم که ک فروم داره و 1000تا کاربر مثل همینجا و همشون دارن ازش میخرن کلی بچه شهرستان و این ور و اون ور توش عضو هست ولی به هرحال بهتر و صد البته بهتر از رایان صبا هست که معلوم نیست کجاست . دروغ میگم ؟
    فردا مشکلی روی سیستم داشته باشی رایان صبا گردن میگیره ؟ اگه بگیره که مشکلی نیست ولی اگه نگیره به دردسر میفتی
    یه راه دیگه هم هت که بری نزدیکترین مرکز استادن نمیدونم کجا هستی ولی اگه طرفای یزدی برو اصفهان و شیراز که بزاارش داغتره اگه شمالی بیا تهران اگه تبریزی بیا تهران کلا بیا یه جایی که قطعات خوب رو داشته باشند .
    سئوالی بود در خدمتم
    سلام

همینکار رو میکنم ..

ممنون از همه ی دوستان ..

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •