مباركتون باشه
ريويوو يادتون نره . مزايا و معايب و در صورت امكان عكس از خود لپ تاپ هم فراموش نشه![]()
مباركتون باشه
ريويوو يادتون نره . مزايا و معايب و در صورت امكان عكس از خود لپ تاپ هم فراموش نشه![]()
تا همینجا بگم که در این 24 ساعتی که ازش استفاده کردم خیلی نسبت به قیمتش میارزه
دیشب کلی باهاش MODERN WARFARE2 بازی کردم اونهم با رزولوشن و تنظیمات بالا که اصلا کم نیاورد، البته وقتی تایم بازی بالاتر از 1 ساعت مداوم برسه کمی داغ میکنه اما تاثیری که رو بازی نداشت. کیفیت صداش هم که عالیه و یه ساب ووفر هم زیر لپ تاپ داره!
از معایبش هم شاید به کیفیت متوسط مانیتور بشه اشاره کرد و جای اثر انگشت هم روی قسمت های براقش باقی میمونه
![]()
پست تکراری!
Last edited by apoosh; 26-01-2010 at 11:37.
سلام
پیشنهاد به یکی از دوستان دادم اون هم خرید در کل خوبه ولی:
هاردش 5400 rpm هست نه 7200 من فکر میکنم این تنها مشکله ولی خیلی زیباست
مبارکتون باشه. در مورده رم باسش 800 یا 667؟! میشه امتیازایی که خوده ویندوز بهش داده رو بزارین. ممنون
سلام
تنها مشکلش 5400 rpm بودن هاردشه 1 ماه پیش خریدم
دیگه نهایت رزولیشن می تونه 1,366x768 باشه ! پس بالا نیست
استاندارده!
واقعا لپ تاپ خوبیه . من موندم ibm lenovo y550 بگیرم یا hp 1390 از یه طرف هم رم ibm ddr3 هست و میگن hp حتی تا مرز انفجار حرارتی هم پیش میره!!! موندم بخدا.
این مدلا که براتون می نویسم خیلی به هم شبیهن.
ibm lenovo y550
sony cw-1lfx
hp 1390
sony fw 550f
Aspire 5739 G
FW-590 GBB
FW-490 JBB
asus F6 VE
dell Studio 1555
باس رم 800 هستش
امتیازهایی که ویندوز بهش داده
processor 6.1
memory 6.1
graphics 5.5
gaming graphics 5.3
primary hard disk 5.5
به نظر شما این امتیازها در چه سطحی هستش؟
دوستان من3 ماه پیش hp 1390 گرفته ام و تا حالا خیلی باهاش حال کردم . یه خورده تو بازیهای سنگین داغ میکنه بطوری که حتی دمای کارت گرفیگ بالای 90 درجه هم میرسه اما با کول پد بیشتر از 80 درجه نمیشه . البته من بمدت طولانی ( مثلاً 5 ، 6 ساعت مداوم) باهاش بازی یا محاسبات سنگین انجام میدم تا حالا که کوچکترین مشکلی برام پیش نیومده .در ضمن امتیازات خود ویندوز به این ترتیبه که خیلی بهتر لپ تاپ Msi هست :
cpu : 6.3
RAM : 6.3
Graphic : 6.6
Gaming Graphic : 6.6
Hard : 5.6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)