من الان داشتم قیمت سرویس های opensky رو تو سایت های ایرانی نگاه می کردم به این وبلاگ رسیدم نظر شما درباره قیمتاش چیه.
اگه سایتی هم خودتون میشناسین معرفی کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
من الان داشتم قیمت سرویس های opensky رو تو سایت های ایرانی نگاه می کردم به این وبلاگ رسیدم نظر شما درباره قیمتاش چیه.
اگه سایتی هم خودتون میشناسین معرفی کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
سلام
مهرداد تو یه بار دیگه بگو نای !!!
خوب بریم سر اصل مطلب
اون شرکت ایران تجارت و....اینها همش قافیه است برادر من به اینها گوش نده قیمتها رو زیر بازار میخرن و گرون گرون به ملت میفروشن اگه کارت اعتباری ویزا کارت و یا الترپی و یا ایگولدی چیزی داشته باشی میتونی بری خودت شخصا بخری که قیمتش هم ارزونتر در میاد از توی همون سایتی که گفتم
ولی این که خبوای از ایرانی جماعت بخری ....
هیچ شرکتی نمیتونه رسما خدمات ماهواره ای بده ! مگه این که شرکت باشه ولی ( با عنوان ) ابدارچی و خدماتی ثبت شده باشه
پس وقتی که طرف از اول میگه من دزدم تو بخوان شرح این مفصل را
خوب ؟
در مورد خرید سرویسها به مهرداد یه پیغام خصوصی بده بگو مورد عنایتتون قرار بده
ایشون خودشون هرشب 2-3 گیگ هورت میکشن ..... مهرداد جان خدا بده برکت !یه دفعه دیگه بگو نا......
![]()
كينگ بازي گوشي نكن جواب منو بده والا دست مي زارم رو نقطه ضعفت خودت مي دوني.پست منو تو صفحه قبل بخون و لطفا جواب بده.
اينو ببينيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتی که شما گفتید باز نمیشه حالا مشکل از خودشونه یا از اینترنت منه نمیدونم؟
مهرداد جان شما خودتون از خدمات ماهواره ای استفاده می کنین؟
یعنی به ما هم می دن؟؟![]()
نه مخابرات فرد اسدی گفت ما فعلا هیچ سرویس اینترنتی ارائه نمیدیم.
مهرداد جان شما اینترنت ماهواره ای استفاده می کنید یا چیز دیگه ای؟
ممنون میشوم اگه قیمتاش رو داری(ماهواره ای)به من پبام بدی .
من اينترنت ماهواره اي استفاده مي كنم. ولي خوب براي send چكار مي كني؟ من send رو با ديال آپ دارم ولي مي ترسم سر ماه پول تلفن زياد بياد.
تجهيزات ديش، ال ان بي و كارت --- .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت فیل شده مهرداد چیکار کنم؟
برای send هم باید یا از دیال آپ یا gprs استفاده کرد که دومی رو نمیدونم قیمت و مشخصاتش چطوره؟
به نظرت راه دیگری هم هست برای send ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)