تقلب نگیم . اما آمار به هر دلیلی واقعی نبود .
عادل ، خودش خوبه اما همان طور که دوستان می گن تقصیر عادل نیست
تقلب نگیم . اما آمار به هر دلیلی واقعی نبود .
عادل ، خودش خوبه اما همان طور که دوستان می گن تقصیر عادل نیست
نتیجه هرچی میشد باز همین حرف ها زده میشد
فقط جای پرسپولیس با سپاهان، تراکتور یا استفلال عوض میشد
در هر صورتی 3 تبم ناراضی بودند و نتیجه رو غیر واقعی میگفتند
من به عنوان یه استقلال نظر سنجی قبول دارم پیروز بیشتر از استقلال طرفدار دار اما استقلال قویتر هست
شما الکی زور نزنین تراکتور هم همین قدر طرفدار بیشتر نداره
اخه چرا باید مردم طرفدار تیمی باشند که نه بازیکن مشهور داره نه در کورس قهرمانی هست
نه بازیهای خیلی با کیفیت داره![]()
دوستان لطفا بحث و کل کل راه نندازین
با این بحث و کل کل ها نه نظر سنجی عوض میشه و نه علاقه کسی به تیمی کم میشه بلکه فقط تاپیک قفل میشه و چند نفر اخطار میگیرن
بالاخره هرکسی افکاری داره که ممکن درست باشه و یا نا درست ولی برای خودش ارزش داره
پس لطفا رعایت کنید
پ.ن:
در مورد برخی از دوستان هم که میگن تاپیک های تراکتورسازی قفل میشه یا فقط پست های هواداران سرخآبی ها پاک میشه باید بگم که من طرف دار هیچ یک از این تیمها نیستم پس جانب داری برای کسی هم نمیکنم و فقط درصدد جلوگیری از بحث و جنجال و کل کل هستم
Last edited by satttanism; 23-01-2010 at 23:46.
فردوسي پور با اين کاراش داره براي خودش دشمن تراشي ميکنه بابا ولش کن پيامک جنجالي رو
منم مثل شما یه استقلالی ام حرفتونم قبول دارم پیروزی پر طرفدارترین تین آسیا است اینو دیگه afc گفته با میانگین 75000 تماشاگر در هر بازی حالا می خواد تو جام ملتها مقام بیاره می خواد نیاره
با احترام به تمام تراکتوری های عزیز و اینم بگم که واقعا خوشحالم یه همچین تیم پر طرفداری اومد لیگ برتر ولی یه سری از این بلندپروازی ها که میگین دومین تیم پرطرفدار دنیاییم یه مقدار زیادی افراطگرایانه است والحق هم مربی جو گیری دارید. بیچاره عادل
کلا هر جامعه ای سرنوشتتش رو خودش تعیین میکنه
به بعضی از مردم حاضرند زیربار هر نوع بی قانونی برند ....
کسی هم اگه بخواد انتقادی بکنه از وضع موجود یک
سری هستند که بخاطر یکسری منافع شخصی پوچ
کم اهمیت با انتقاد سازنده برای منافع جامعه برخورد
می کنند ...امیدوارم یک روز کشور ما مثل مردم پیشرفته
دنیا به سمت تمدن پیش بره و کمی آزادی بیان جابیفته
اين سايت باشگاه هم بعضي وقتها ميره تو باقاليها.
ببینید همین چند روز پیش توی تاپیکی که قفل شد انواع تهمتها رو به عادل زدن...اما حالا که می بینن اکثر فوتبال دوستان بهش اعتماد دارن و با زیر سوال بردنش خودشون رو خراب میکنن میگن مخابرات...هدف همونه!!
چون نتیجه بنفع ما نبوده تقلب شده...در حالیکه طرفدارن منطقی استقلال همین نظرسنجی رو قیول دارن!
متاسفانه بعضی دوستان تراکتوری نگاه قومی(از نوع کاملا افراطی و غیرمنطقی) به نظرسنجی انجام شده دارن و همین اشتباهشون باعث شده زیر بار نرن! با این نوع تعصب بحث کردن بی فایدست..![]()
در ضمن اگه تاپیکهای طرفدارن حذف نمیشد مدیران مجبور نبودن هر روز چند تاپیک(اکثرا تکراری و تراکتوری!) رو برای جلوگیری از کل کل قفل کنن..
Last edited by Rastin.; 24-01-2010 at 02:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)