تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: بهترین کارت صدای اکسترنال

داره خودمونی میشه DANG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

دوستان بنده کارت صدای لپ تاپم مشکلی پیدا کرده و با هدفون فقط یک طرف صدا داره ! این به درد لپ تاپ می خوره ؟
    در مورد قیمت کارت صدای اینترنال لپ تاپ اطلاعی دارید ؟

خیلی ممنونم

موفق و پیروز باشید

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان بنده کارت صدای لپ تاپم مشکلی پیدا کرده و با هدفون فقط یک طرف صدا داره ! این به درد لپ تاپ می خوره ؟
    در مورد قیمت کارت صدای اینترنال لپ تاپ اطلاعی دارید ؟

خیلی ممنونم

موفق و پیروز باشید
    بله . من خودم میخوام همین کارتو روی لپ تاپ استفاده کنم. چون از طریق USB وصل میشه محدودیتی در استفاده ازش روی لپ تاپ یا پی سی وجود نداره. یعنی روی هر 2 تاش میتونید استفاده کنید.

اما اگر جای PCI EXPRESS در لپ تاپتون هست و فقط میخواهید که صدای لپ تاپتون رو راه بندازید, پیشنهاد میکنم که اون 2 کارت دیگه رو انتخای کنید. چون میره توی لپ تاپ و دردسر نقل و انتقال هم نداره. من خودم لپ تاپم رو سالی شاید حداکثر 10 بار از خونه ببرم بیرون واسه همین کارت اولی رو که از طریق USB وصل میشه رو انتخاب کردم.

داره خودمونی میشه DANG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز

پس دوتای دومی اینترنال هستن !
    باید بررسی کنم.
    الآن یه راه دیگه هم دارم اینه که از هدست بلوتوث استفاده کنم ! اینم بد نیست ... باید بررسی کنم.
    شما از قیمت این کریتیوای صفحه اول اطلاعی دارید ؟
    ممنون

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز

پس دوتای دومی اینترنال هستن !
    باید بررسی کنم.
    الآن یه راه دیگه هم دارم اینه که از هدست بلوتوث استفاده کنم ! اینم بد نیست ... باید بررسی کنم.
    شما از قیمت این کریتیوای صفحه اول اطلاعی دارید ؟
    ممنون

خواهش میکنم دوست عزیز.

اون کارتها هر 3 تاشون اکسترنال هستند و روی لپ تاپ نمیشه کارت اینترنال وصل کرد چون روی خود مادربورد هست.
    فرق کارت اولی با اونهای دیگه اینه که از طریق کابل USB 2.0 به لپ تاپ یا پی سی وصل میشه اما دومی و سومی رو باید در جای مخصوصی که در بعضی از لپ تاپ ها وجود داره فرو کرد. مثل جای مموری ریدر. مثلا شما کارت های MicroSD رو توسط یک تبدیل راحت میتونید در لپ تاپ استفاده کنید.

عکس زیر رو نگاه کنید تا بیشتر متوجه بشید.

اگر لپ تاپ شما جای Express Card رو نداشته باشه نمیتونید از کارتهای دومی و سومی استفاده کنید.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان برای اینکه این تاپیک بی نتیجه نمونه خواستم از همه کسانی که راهنمایی کردند تشکر بکنم و همچنین نتیجه رو اعلام کنم.

من همون کارت اولی رو گرفتم. ریموت کنترل هم توش بود و خیلی خوب و با کیفیت بسیار عالی در Windows 7 Ultimate نسخه 64 بیتی کار میکنه. نرم افزار های بسیار خوبی مانند مدیا سنتر توش هست که با کنترل میشه موزیک, فیلم, عکس و تنظیمات رو هم در لپ تاپ هم در تلویزیون کنترل کرد.

اگر کسی این کارت رو گرفت یدش باشه که اول یو اس پی کارت صدا رو به کامپیوتر وصل کنید و بعد درایو ها و نرم افزار هاشو از روی سی دی نصب کنید. بعد از ریستارت حتما داریوها و نرم افزار هاشو از طریق Creative update manager آپدیت کنید چون فریم ور جدید براش 15 روز پیش اومده و بعضی از نرم افزار هاش هم آپدیت شدند. اگر از طریق خودش نتونستید آپدیت کنید از سایتش میتونید دانلود کنید و بعد دستی نصب کنید.

یادتون هم باشه که در Creative Audio Control Panel قسمت اتصال رو روی High Speed یعنی اتصال یو اس بی 2.0 قرار بدید. full Speed نباشه.

سوال دیگه ای داشتید بعدا جواب میدم.

6. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان برای اینکه این تاپیک بی نتیجه نمونه خواستم از همه کسانی که راهنمایی کردند تشکر بکنم و همچنین نتیجه رو اعلام کنم.

من همون کارت اولی رو گرفتم. ریموت کنترل هم توش بود و خیلی خوب و با کیفیت بسیار عالی در Windows 7 Ultimate نسخه 64 بیتی کار میکنه. نرم افزار های بسیار خوبی مانند مدیا سنتر توش هست که با کنترل میشه موزیک, فیلم, عکس و تنظیمات رو هم در لپ تاپ هم در تلویزیون کنترل کرد.

اگر کسی این کارت رو گرفت یدش باشه که اول یو اس پی کارت صدا رو به کامپیوتر وصل کنید و بعد درایو ها و نرم افزار هاشو از روی سی دی نصب کنید. بعد از ریستارت حتما داریوها و نرم افزار هاشو از طریق Creative update manager آپدیت کنید چون فریم ور جدید براش 15 روز پیش اومده و بعضی از نرم افزار هاش هم آپدیت شدند. اگر از طریق خودش نتونستید آپدیت کنید از سایتش میتونید دانلود کنید و بعد دستی نصب کنید.

یادتون هم باشه که در Creative Audio Control Panel قسمت اتصال رو روی High Speed یعنی اتصال یو اس بی 2.0 قرار بدید. full Speed نباشه.

سوال دیگه ای داشتید بعدا جواب میدم.
    مبارکه، لطف کنید بفرمایید چند گرفتید و با گارانتی کجا و از کجا؟

8. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مبارکه
    من که یه سری نرم افزاراشو تو سون 32 بیت اجرا میکنم ارور میده!
    جالب برای شما ریموت داره ولی برای من نداشت

10. این کاربر از mehrshad taheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مبارکه، لطف کنید بفرمایید چند گرفتید و با گارانتی کجا و از کجا؟
    مبارکه
    من که یه سری نرم افزاراشو تو سون 32 بیت اجرا میکنم ارور میده!
    جالب برای شما ریموت داره ولی برای من نداشت

SƏHƏND عزیز من از ایران نگرفتم. گارانتیش هم اینجا 2 سال است.

mehrshad taheri عزیز پک هایی هستند که روی کارتونش نوشته شده که با کنترل هست. پکی که من گرفتم روش نوشته Remote Control Included. نرم افزارهاشم برای من همه شون بدون ارور اجرا میشن اونم توی ویندوز 64 بیتی. سعی کردی که نرم افزارهاتو آپدیت کنی؟ بعضی هاشون 14 jan آپدیت شدن و مخصوص ویندوز 7 هم هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کدوم نرم افزارش براتون اجرا نمیشه بگید تا من دوباره چک کنم ببینم نسخه ای که من نصب کردم کدومه و شما هم برید همون نسخه رو نصب کنید.

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

SƏHƏND عزیز من از ایران نگرفتم. گارانتیش هم اینجا 2 سال است.

mehrshad taheri عزیز پک هایی هستند که روی کارتونش نوشته شده که با کنترل هست. پکی که من گرفتم روش نوشته Remote Control Included. نرم افزارهاشم برای من همه شون بدون ارور اجرا میشن اونم توی ویندوز 64 بیتی. سعی کردی که نرم افزارهاتو آپدیت کنی؟ بعضی هاشون 14 jan آپدیت شدن و مخصوص ویندوز 7 هم هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کدوم نرم افزارش براتون اجرا نمیشه بگید تا من دوباره چک کنم ببینم نسخه ای که من نصب کردم کدومه و شما هم برید همون نسخه رو نصب کنید.
    فکرشو میکردم!
    چون من ازشون تلفنی پرسیدم گفتن ایران هنوز نیومده البته اون موقع!

من چند ماه پیش به روزش کردم این جدیده رو میگیرم نصب میکنم ببینم کدوم ارور میده بهت میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ريموتشو از كجا ميشه گير آورد؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •