با درود...
دوست عزيز گزينه هايي كه براي مقايسه انتخاب كرديد به نظر من قابل قياس تيستن.بخاطر اختلاف قيمت زيادي كه دارن.
اچ تي سي 450 تومن و5800 نهايتا 250-60 تومن...
شما كه 450 تومن بودجه داري چرا به 5800 فكر ميكني؟
با درود...
دوست عزيز گزينه هايي كه براي مقايسه انتخاب كرديد به نظر من قابل قياس تيستن.بخاطر اختلاف قيمت زيادي كه دارن.
اچ تي سي 450 تومن و5800 نهايتا 250-60 تومن...
شما كه 450 تومن بودجه داري چرا به 5800 فكر ميكني؟
1- ؟
2- ميشه فايل فرستاد، آيفون و اندرويديهاي قديمي نميتونن.
3- پخش ميكنه.
4- حافظه داخلي 512 مگ و خارجي تا 32 گيگ
5- ؟
6- اگر پول زيادي داري نه. اما اگر زياد پولدار نيستي لازمه. بعضي گارانتيها نقشه اقليم را را هم رايگان روي گوشي نصب كرده اند.
من فقط یک چیز رو میگم
باطری این گوشی یک مقدار ضعیفه
اگه استفاده متوسط به بالا از گوشی داری یک روز یا کمتر جواب میده
من خودم داشتم به خاطر همین یک مورد فروختم رفت
گفتم در جریان باشی
حرفتون کاملا تایید میشه
ولی الان pda فکر کنم اکثرا باتریشون زیاد نمیمونه که اونم دلایله خودشو داره که خودتونم می دونید
زمان جانشین این گوشی 500 ساعت است (طبق سایت gsm.ir)
که فکر کنم زمان قابل قبولی باشه (چون من خودم قبلا k800 داشتم که زمان جانشینش 350 ساعت بود
بنابراین فکر 500 خیلی زمان مناسبیه !
درود
باتری pda ها آنچنان قوی نیست اما در کل ؛
دوست گرامی؛ شما بهتره نظر چند تن از دارندگان رو بیشتر مورد ملاک قرار بدی تا اعداد و ارقام سایت ها.
سلام.
باطری پاکت پی سی ها ضعیف نیست اما اینکه مدت زمان کمتری میمونن به علت کارایی و عملکرد همزمان بیشتر پاکت پی سی هاست .اینکه دارای سی پی یوهای قدرتمندی هستن و برنامه های زیادی بصورت استارت آپ روی گوشی ران میشن و دلایلی از این دست.![]()
زیاد به ارقام روی کاغذ اتمینان نکن مهم اینه که توی عمل چی میشهزمان جانشین این گوشی 500 ساعت است (طبق سایت gsm.ir)
که فکر کنم زمان قابل قبولی باشه (چون من خودم قبلا k800 داشتم که زمان جانشینش 350 ساعت بود
باتریشون ضعیف نیست ولی با این امکاناتی که دارن دوام باتری کم میشهباتری pda ها آنچنان قوی نیست اما در کل ؛
دوست گرامی؛ شما بهتره نظر چند تن از دارندگان رو بیشتر مورد ملاک قرار بدی تا اعداد و ارقام سایت ها.
زیاد به ارقام روی کاغذ اتمینان نکن مهم اینه که توی عمل چی میشهزمان جانشین این گوشی 500 ساعت است (طبق سایت gsm.ir)
باتریشون ضعیف نیست ولی با این امکاناتی که دارن دوام باتری کم میشهباتری pda ها آنچنان قوی نیست اما در کل ؛
دقیقا همینه
من بد حرفم رو بیان کردم شما درستش کردید
یعنی باتری خیلی باتری خوبیه اما چون گوشی در این سطح مصرفش زیاده باتری دوام کمتری داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)