تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: خرید LCD-B580 سامسونگ یا P42s10 پاناسونیک

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Pmax جان بسیار جالب نوشتی

اما من یه نظری دارم در مورد LAN یا همون کارت شبکه
    ببین دقیقا سرعت اجرای فیلم بستگی به سرعت کارت شبکه شما داره
    سرعت کارتهای شبکه
    10 که دیگه تولید نمی شه
    100 که 99درصد کامپیوتر شما از همین استفاده می کنه
    1000 که تقریبا تمام سیستمهای جدید از اون استفاده می کنن
    من سرعت کارت شبکه B690 رو نمی دونم ولی اگر 1000 باشه با تهیه کارت شیکه 1000mb/s فکر کنم این نقیصه برطرف می شه و البته اینم بگم کابل Cat5 که گرفتی کابل خوبیه و این قضیه مربوط به کابل شما نیست!!!
    این کابلها تا فاصله صد متر بدون نیاز به HUB کار می کنن و هر سه سرعت بالا رو به راحتی جواب می دن.

و یه موضوع دیگه که سرعت انتقال دیتا از سیستم شما به TVبستگی به رم و سرعت هارد و ....هم داره ولی با سیستمی که گفتی حداقل 512 مگابایت رم رو بایستی داشته باشی که در کنار اون CPU کافیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

از این گفتگوی 2 نفره لذت بردم
    منم به همچنین دوست من

Pmax جان بسیار جالب نوشتی

اما من یه نظری دارم در مورد LAN یا همون کارت شبکه
    ببین دقیقا سرعت اجرای فیلم بستگی به سرعت کارت شبکه شما داره
    سرعت کارتهای شبکه
    10 که دیگه تولید نمی شه
    100 که 99درصد کامپیوتر شما از همین استفاده می کنه
    1000 که تقریبا تمام سیستمهای جدید از اون استفاده می کنن
    من سرعت کارت شبکه B690 رو نمی دونم ولی اگر 1000 باشه با تهیه کارت شیکه 1000mb/s فکر کنم این نقیصه برطرف می شه و البته اینم بگم کابل Cat5 که گرفتی کابل خوبیه و این قضیه مربوط به کابل شما نیست!!!
    این کابلها تا فاصله صد متر بدون نیاز به HUB کار می کنن و هر سه سرعت بالا رو به راحتی جواب می دن.

و یه موضوع دیگه که سرعت انتقال دیتا از سیستم شما به TVبستگی به رم و سرعت هارد و ....هم داره ولی با سیستمی که گفتی حداقل 512 مگابایت رم رو بایستی داشته باشی که در کنار اون CPU کافیه
    سلام
    خیلی ممنون از شما که حدس و گمان منو اصلاح کردید
    واقعیتش اینه که چیز زیادی از شبکه نمی دونم و مثلا همین کابل cat5 e رو هم دوست عزیز دیگری در همین تالار راهنماییم کرد .
    رم سیستم من 1 گیگ هست که خیلی دوست دارم زیادترش کنم اما چون مطمئن نیستم دقیقا چی نوع رمی می خوره همینطور گیر کردم . شاید فردا یکی از رمها رو باز کردم بردم نشون دادم و 1-2 گیگ دیگه گرفتم ( الان 2 تا 512 ocz دارم . می دونم باس 400 هستند اما مطمئن نیستم ddr هستند یا dd2 )
    هاردمم مکستور هست . ساتا2

بگذریم
    احتمالا حق باشماست و مشکل از نوع کارت شبکه هست
    خب کارت شبکه بنظرتون چی بخرم ؟ یه چیزی که هم سرعتش خوب باشه هم با مینبورد من مشکلی نداشته باشه

راستی سرعت شبکه تلوزیون رو از کجا می تونم متوجه بشم ؟

بازم خیلی ممنون ازتون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان دیگه عذر می خوام که بحث کمی منحرف شد

Pmax جان دوست من

ممکنه سرعت کارت شبکهTv تو دفترچه قید شده باشه یا حداقل اسمی ازش برده باشه که یحتمل می شه سرعت اون رو مشخص کرد
    کارتهای شبکه 1000Mb رو برندهای مختلفی عرضه کردن .Marvrell,Dlink,و.....چندتای دیگه که البته سرعتهاشون یکیه و تفاوت محسوسی ندارن.فرض کنیم شما یکی از اونها رو تهیه کردی و بعد از نصب و شناسائی به ویندوزتون کابل Cat5 رو وصل کردین.تو قسمت My network place کلیک راست کن و Properties رو کلیک کن.تو پنجره به نمایش در اومده حداقل دو گزینه Local Area conection داری یکیش همون اولی خودته (قبل از نصب 1000 اینو با اسمش شناسائی کن) دومی هم همون 1000 ه!اینجا اگه سرعت رو 1000 نشون بده معلوم می شه کارت شبکه TV هم 1000 هستش ولی اگه 100 رو نشون بده کارتTV از سرعت 100 پشتیبانی می کنه(توضیح اینکه کارتهای 1000 از هر سه سرعت 10 و 100 و 1000 برخوردارند)
    و اما در مورد رم باس 400 یعنی DDr1 و از 400 به بالا DDrII هستن.یادت باشه قبل از خرید رم که الان گرون هم شده ببین مینبوردت چندتا جای رم داره 2تا یا 4تا !!!!
    سوالی بود در خدمتم

4. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فیلم مقایسه b650 با s1 بقل دست هم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

فیلم مقایسه b650 با s1 بقل دست هم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عنوانش که یه چیز دیگه نوشته ... ؟! S1 ...!!
    HDTV Quest: Panasonic G10 vs Samsung LNB650

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها این Youtube فیلتره با U95 باز نمی شه

شما با چی می تونین سایتشو باز کنید تشکر

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها این Youtube فیلتره با U95 باز نمی شه

شما با چی می تونین سایتشو باز کنید تشکر
    با فيلترشكن!

9. این کاربر از alireza1974 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیزجان
    من در مورد فن بوی های g10 بهتون اخطار داده بودم
    بهتره اطلاعاتتون رو از انسانهایی که بجز فن بوی بازی کمی هم برای مخاطب احترام و ارزش قائلند بگیرید .

یکسری به تاپیک " راهنمایی درباره g10 یا b690 "بزنید اونجا متوجه می شید اغلب دوستان نرمالی که این دو پنل رو دارند معترفند تفاوت عجیب و غریبی باهم ندارند .
    البته توی همون تاپیک هم فن بوی های g10 ، از g10 کعبه ساختند و آنرا لم یلد ولم یولد می دانند ...

به این مقایسه های اینترنتی هم زیاد فکر نکن
    بخصوص وقتی اسم برندپاناسونیک در بین باشه
    شاخدار ترین و اغراق آمیز ترین مقایسه ها و مقالات در باره محصولات پاناسونیکه ! و این سیاست کمپانی هست
    همین 2-3 هفته پیش یکی دیگه از فن بوی های g10 مقاله ای از پرفسور فلانی ! توی تالار گذاشته بود که تلویحا نتیجه گرفته بود " طلاق در خانواده هایی که lcd دارند بیشتر از خانواده هاییست که پلاسما می خرند !! " و البته اسباب خنده ی دوستان شد و ... ( تاپیکش هنوزم هست . صفحه ی 2-3 )

برتری های g10 عمدتا در تصاویر full hd هست . در واقعیتر بودن رنگ ها . در زاویه دید ( که اصلا مشکلی نداره ) و روان بودن تصویر

برتریهای b690 در آپسکیلینگ هست ( که 99% تصاویری که تا امروز دیدید باید آپسکیل بشن ) در براق بودن رنگها و واضح و شفاف تر بودن تصاویرش

دز مجموع بعنوان فقط تصویر ، برایند تمام نقاط ضعف و قوت ، برتری حداکثر - تکرار می کنم حداکثر - 8 الی 10 % ی g10 محرضه اما یادتون نره که همونطور که گفتم وقتی پنل رو بردید خونه دیگه این امکان مقایسه ساید بای ساید وجود نخواهد داشت و اون 7-8-10% دیده نمی شن و شما می مونید و امکاناتی که نیاز دارید و دردسترس نیست .
    هنوزم می گم
    خرید g10 با وسایل جانبی که ضعفهای آشکارش رو پوشش بده انتخاب غیرمعقولی نیست و اتفاقا خوبم هست ( منهای مصرف برقش )

البته اینها در مورد تصویر دو پنله
    وقتی بحث امکانات جانبی + مصرف برق رو هم در نظر بگیریم اونوقت g10 در این زمینه هیچ حرف در مقابل تلوزیون صنام هم نداره چه برسه به b690

و همون بحثهایی که قبلا کردم ...
    Last edited by pmax; 21-01-2010 at 20:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عنوانش نوشته g10 ولی بقل هم s1 با b650 مقایسه میکنه اینم عکی که از نسخه hd گرفتم.

12. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

بنده هنوز tv رو نخریدم ولی چون محل کارم جمهوریه تا حالا 2 الی 3 بار یه گشت مفصل تو راسته tv فروش ها زدم تفاوت به این حدی که تو عکس ها دیده میشه نیست ضمنا با بودن فیلمهای فول اچ دی و هارد اکسترنال من فکر کنم b690 شخص رو مثل اهنربا به خودش جذب میکنه البته این نکته رو باید ذکر کنم که ما فقط یه مشتری هستیم و باید صادقانه همدیگر رو کمک کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •