سلام
1) ببینید پردازنده طبق لینک زیر تاثیری در بازی نداره و شما هر قدر کارت گرافیک رو قویتر بردارید تاثیری بیشتری رو در بازی مشاهده خواهید کرد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد پاور اگر 5750 بر میدارید باید پاورتون 450 واقعی باشه ولی اگه 4670 بر میدارید پاور پایین تر هم کفایت می کنه طبق لینک زیر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مادربورد هم شاید بعضی از دوستان کیفیت ازراک رو قبول نداشته باشن که من MSI 770 C45 رو معرفی می کنم با قیمت 95 تومن که روی سیستم خودم نصبه و ازش راضیم ولی در مجموع کیفیت ازراک رو پایین نمی دونم و اگر کیفیت رو پایین ندونید مادربورد تاثیر آنچنانی در گیم نداره
2) من 5750 رو ترجیح میدم چون مصرف پایین تری هم داره البته بغیر از 4770 (بخاطر تکنولوژی ساختش) و تاثیر گذار در مصرف انرژی(اینم موقع حذف یارانه ها معنی پیدا می کنه
)
و نیز از اون دو تای دیگه قویتره و همچنین از نظر قیمت بعید میدونم خیلی کاهش پیدا کنه چون به تازگی ای تی آی مدل 5670 رو با قیمت حدود 100 دلار به بازار عرضه کرده تا بتونه فواصل قیمت رو پوشش بده
بنابراین نباید منتظر کاهش شدید قیمت این کارت ها باشیم
3)اگر کیستون استاندارد باشه و کارت گرافیک درونش جا بشه و از تهویه ی خوبی هم برخوردار باشه(یعنی مثلا درونش بتونید فن نصب کنید) نیازی به خرید کیس نخواهید داشت