تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین موزیک ویدئویی که دیدین چی بوده؟

راي دهنده
68. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Dire Straits – Brothers In Arms

0 0%
  • Michael Jackson - Black and white

12 17.65%
  • Michael Jackson - Thriller

28 41.18%
  • R.E.M – Losing My Religion

2 2.94%
  • Guns Roses - November Rain

4 5.88%
  • Metallica - Until It Sleep

5 7.35%
  • Queen - Bohemian Rhapsody

0 0%
  • John Lennon - Imagine

2 2.94%
  • Guns N'Roses - Don't Cry

2 2.94%
  • Pink Floyd - High Hopes

6 8.82%
  • Bonnie Tyler – Total Eclipse Of The Heart

1 1.47%
  • Wham - Careless Whisper

3 4.41%
  • Metallica - I_Disappear

6 8.82%
  • Michael Jackson - Smooth Criminal

14 20.59%
  • Michael_Jackson – They Don’t Care About Us

7 10.29%
  • Michael Jackson – earth song

14 20.59%
  • Korn – Evolotion

3 4.41%
  • DreamTeater – Forsaken

1 1.47%
  • A-HA Take On Me

2 2.94%
  • Megadeth – Hangar 18

0 0%
  • Britney Spears – Toxic

7 10.29%
  • The Rollong Stones – Anybody Seen My Baby

0 0%
  • KidRock – all Summer long

1 1.47%
  • 30 Second To Mars – From yesterday

4 5.88%
  • Micheal Jackson & Janet Jackson - Scream

4 5.88%
  • KoRn – Freak On A Leash

1 1.47%
  • Shakira - Objection

6 8.82%
  • Foo Fighters Learn To Fly

1 1.47%
  • Eminem – Without me

5 7.35%
  • Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around

4 5.88%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 47

نام تاپيک: بهترین Music Video تاریخ موسیقی

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

مایکل هم کاراش هم شو هاش هم همه چیش عام بود
    ساخته شده بود محبوب و معروف بشه
    پس نمیشه گفت مایکل تو دار کار میکرده
    مثلا کلیپ dirty diana کلا رو سن اجرا میکنه اخرم در ماشین رو باز میکنه مثلا دیانا رو میبینه
    البته این کلیپ رو بخاطر حرکات اسلش دوس میدارم
    اما هر کی یه سلیقه ای داره
    مثلا من یبار یه موزیک ویدئو دیدم یه بچه تو شکم ماردش داشت اهنگ رو میخوند
    اهنگ هم انگار واقعا از دهن یه ادمی بود که هنوز بدنیا نیومده و داره اخرین حرفاشو میزنه
    که مثلا اگه بدنیا امدم تو مدرسه دوستام مسخرم کردن چیکار کنم؟
    یا
    میگه مامان میتونی منو خوشبخت کنی؟
    واقعا تودار بود
    عالی بود
    خیلی هم اهنگ قشنگی بود
    الان هر چی میفکرم یادم نمیاد اسمشو...لعنتی
    یا خود فیلم The wall هم نمونه بارز musical از یک گروه افسانه ای که خیانت و عشق و یتیم و دیکتاتوری رو به تصویر میکشه
    که اخر فیلم میفهمیم همه ی ادم ها برای اون شخص یه آجر هستنند که محاصرش کردنند
    معلمش
    مامانش
    زنش
    دوستاش
    موشش
    همه چی !

2. این کاربر از Greatone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اسپیلبرگ هم کارگردانی هست که بیشتر برای همین پارامترها و چنین دسته ویدیو هایی مناسبه.

اینو دیگه اصلا قبول ندارم...

محمد جان معلوم شد هرقدر در زمینه ی موسیقی بارت می شه و تخصص داری توی سینما سررشته نداری

اولا که اسپیلبرگ اصلا موزیک ویدئو درست نمی کنه اون یه دونه ویدئو هم نه رقص و آوازی توش بود نه هیچی فقط یه آهنگ ملایم از مایکل روش بود که با این آهنگ تصاویر هنرپشه ها و آدم های معروف رو نشون می داد... اسپیلبرگ فقط افتخاری این ویدئو رو کارگزدانی کرده بود محبوبیت بیش از حد مایکل بود که این همه آدم رو دور هم جمع کرده بود.

فکر کنم شما زیاد از اسپیلبرگ شناخت نداری... اسپیلبرگ با هر فیلمی که می سازه یک بار دیگه سینما رو به نحو جدیدی تعریف می کنه
    این حرف بزرگان سینماست
    تمام فیلماش سنگین و پرمحتواست . فیلمی نساخته که تمام جایزه های خفن رو درو نکرده باشه . فیلمی نساخته که منتقدا بگن ایندفعه ایپیلبرگ گند زد.

شما یه بار فیلم هایی مثل برخورد نزدیک از نوع سوم یا امپراطوری خورشید یا فیلم the color purple و... رو نگاه کن مطمئنم نظرت عوض می شه

ولی محمد جان واقعا ازت ممنون که انقدر به حرف هایی که زده می شه اهمیت می دی و به پست ها توجه می کنی

4. 4 کاربر از thecrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Metallica - The Unforgiven بخاطر معنی فلسفیش ولی حالا که اون نیست Until it sleeps هم دسته کمی از اون نداره.
    واقعا کار هنرمندانه ای هست.
    بیشتر از اون قسمتی خوشم میاد که وسوسه شیطان به هوا هست و بسیار هم صحنه معروفیه!

6. 2 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

اینو دیگه اصلا قبول ندارم...

محمد جان معلوم شد هرقدر در زمینه ی موسیقی بارت می شه و تخصص داری توی سینما سررشته نداری

اولا که اسپیلبرگ اصلا موزیک ویدئو درست نمی کنه اون یه دونه ویدئو هم نه رقص و آوازی توش بود نه هیچی فقط یه آهنگ ملایم از مایکل روش بود که با این آهنگ تصاویر هنرپشه ها و آدم های معروف رو نشون می داد... اسپیلبرگ فقط افتخاری این ویدئو رو کارگزدانی کرده بود محبوبیت بیش از حد مایکل بود که این همه آدم رو دور هم جمع کرده بود.

فکر کنم شما زیاد از اسپیلبرگ شناخت نداری... اسپیلبرگ با هر فیلمی که می سازه یک بار دیگه سینما رو به نحو جدیدی تعریف می کنه
    این حرف بزرگان سینماست
    تمام فیلماش سنگین و پرمحتواست . فیلمی نساخته که تمام جایزه های خفن رو درو نکرده باشه . فیلمی نساخته که منتقدا بگن ایندفعه ایپیلبرگ گند زد.

شما یه بار فیلم هایی مثل برخورد نزدیک از نوع سوم یا امپراطوری خورشید یا فیلم the color purple و... رو نگاه کن مطمئنم نظرت عوض می شه

ولی محمد جان واقعا ازت ممنون که انقدر به حرف هایی که زده می شه اهمیت می دی و به پست ها توجه می کنی
    اتفاقا من موزیک ویدیوی ساخت اسپیلبرگ -liberian girl - رو سالها پیش دیدم و کاملا در جریانش هستم . شخصیت های زیادی دور هم جمع شدند و در آخر مایکل رو مشاهده میکنند که پشت دوربین فیلمبرداری هستش ...

این هیچ تناقضی با حرفم نداشت . اون یک موزیک ویدیویی هست که باز بنوعی جلوه داره، جلوه اون هم خیلی مدیون شخصیتهای برجسته ایست که یکجا دور هم جمع شده اند و برای بیننده جالب هست .
    اسپیلبرگ هم گفتم استاد ساختن چنین فیلم های جلوه دار هست .

مشکل از برداشت شماست که جلوه رو صرفا جلوه های سینمایی و کامپیوتری (جلوه های ویژه ) میدونید!
    جلوه کلمه کلی تری هست و منظور من هم هرچیزی هست که ظاهر پررنگ و برجسته ای داره .

--------------

مسلمه که از اسپیلبرگ و شهرتش خبر دارم .

ولی باز هم میگم اسپیلبرگ بیشتر استاد ساخت فیلم های جلوه دار در نظر عامه مردم هست و نه فیلم های مفهومی و خاص(که مد نظرم من بود در اون پست).
    این هیچ تناقضی نداره با موفقیت های اسپیلبرگ . بله اسپیلبرگ در فبلمهای پر جلوه کارگردان بسیار موفق و پرافتحاری بوده .

(البته این طور هم نیست که هیچ نقص و انتقادی در فیلمهاش وجود نداشته باشه !! من با این مخالفم و اتفاقا این رو میذارم به حساب اینکه شما کمتر تحقیق کردید. مثلا فیلم جنگ دنیاها . که انتقادات زیادی بهش شد و ضمنا از بدترین بازیهای تام کروز برشمرده شد در نقشش در اون فیلم)

حالا وقتی صحبت از فیلم های مفهومی و خاص بشه مسلم هست که اسپیلبرگ در این موارد کاره ای نیست و در تخصصش نیست .(که صحبت من هم در اون پست،سر ویدیوهای مفهومی بود)
    مسلما در "فیلمهای خاص و بسیار عمیق" امثال اسپیلبرگ به گردپای کارگردانان بزرگی مثل کوبریک و هیچکاک نمی رسند .
    و مسلما از نظر عمق و مفاهیم عظیم انسانی، فیلمهای اسپیلبرگ فاصله زیادی دارند تا فیلم های کوبریک و هیچکاک .

در کل "به نظر من" بزرگ ترین کارگردانان تاریخ سینما، کوبریک و هیچکاک هستند .

علاقه اول خودم هم کوبریک هست .
    Last edited by pandemonium; 21-01-2010 at 01:38.

8. 4 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

البته باید سرباز رایان و فهرست شیندلر رو ببینی
    نظرتون درباره ی این موزیک ویدیئو های جدید متال چیه که معمولا همش پر از جلوه های کامپیوتریه؟
    حالا جالب رپ ها هم از اونور بیشتر در شو هاشون از زن های استفاده میکنند !+ دی جی ها
    این شده یه مد

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

البته باید سرباز رایان و فهرست شیندلر رو ببینی

آقا من دارم بحث روی فیلم های مفهومی و متخص مخاطب خاص حرف میزنم . همون چیزی که در پست دوم خودم در این تاپیک بهش پرداختم .

اصلا این بحثم ارتباط و تناقضی با خوب بودن یا بد بودن فیلمها ،یا موفق بودن یا نبودن یک کارگردان نداره .

هر کارگردان موفقی در زمینه تخصصی خودش برجسته هست و معنی نمیده که یک کارگردان در همه گونه فیلمی همون موفقیت رو داشته باشه .

اسپیلبرگ هم دارم میگم در نوع فیلمهای مربوط به تخصصش ، زبده هست و در حیطه فیلمهای مخاطب خاص و مفهومی نیست .

این حیطه در چنگ کارگردانان بزرگ دیگری مثل کوبریک بوده .

منکر این حرف من میتونید بشید ؟؟

-----------------

من فکر میکنم این صحبت من کاملا واضح و روشن هست .

11. 2 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلیپ جدید حسام استپس به نام جاده تلو خیلی خفنه! کلیپ مخته و پیشتاز به نام وای وای هم خیلی قشنگه.مخصوصا اون تیکه که موش صحراییه رو تخت قل میخوره. ولی جدی کلیپای مایکل همیشه از زمان خودش خیلی جلوتر بودن.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

کلیپ جدید حسام استپس به نام جاده تلو خیلی خفنه! کلیپ مخته و پیشتاز به نام وای وای هم خیلی قشنگه.مخصوصا اون تیکه که موش صحراییه رو تخت قل میخوره. ولی جدی کلیپای مایکل همیشه از زمان خودش خیلی جلوتر بودن.
    این دوتا کلیپ قبلاً جایزه بهترین کلیپهای قرن رو از کانال MTV بردن.

P.S.:
    این دوتا کی هستن حالا؟

14. 3 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

آقا من دارم بحث روی فیلم های مفهومی و متخص مخاطب خاص حرف میزنم . همون چیزی که در پست دوم خودم در این تاپیک بهش پرداختم .

اصلا این بحثم ارتباط و تناقضی با خوب بودن یا بد بودن فیلمها ،یا موفق بودن یا نبودن یک کارگردان نداره .

هر کارگردان موفقی در زمینه تخصصی خودش برجسته هست و معنی نمیده که یک کارگردان در همه گونه فیلمی همون موفقیت رو داشته باشه .

اسپیلبرگ هم دارم میگم در نوع فیلمهای مربوط به تخصصش ، زبده هست و در حیطه فیلمهای مخاطب خاص و مفهومی نیست .

این حیطه در چنگ کارگردانان بزرگ دیگری مثل کوبریک بوده .

منکر این حرف من میتونید بشید ؟؟

-----------------

من فکر میکنم این صحبت من کاملا واضح و روشن هست .
    البته من جواب این تیکه رو دادم :

ولی باز هم میگم اسپیلبرگ بیشتر استاد ساخت فیلم های جلوه دار در نظر عامه مردم هست و نه فیلم های مفهومی و خاص(که مد نظرم من بود در اون پست).
    این هیچ تناقضی نداره با موفقیت های اسپیلبرگ . بله اسپیلبرگ در فبلمهای پر جلوه کارگردان بسیار موفق و پرافتحاری بوده .

مثلا شیندلر لیست سیاه سفید کجاش جلو داره؟

---------

تو شو های ایرانی من چند تا کار خوب دیدم و جمعا نباید مقایسه شن...

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

michael jackson - thriller
    best all time

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •