سلام. مسئله مال زمان دور تر از حدود Restore هست و عکس رو هم در پست اول گذاشتم.(عکس کوچک کنار صفحه سالمه ولی عکس اصلی زرده!)
سلام. مسئله مال زمان دور تر از حدود Restore هست و عکس رو هم در پست اول گذاشتم.(عکس کوچک کنار صفحه سالمه ولی عکس اصلی زرده!)
چندبار بگم اون عکس باز نمیشه!!!!!!!!!!!!!
یکی دیگه بزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمندتم عزیزم اینم باز نمیشه فکر می کنم بهتره از یک سایت دیگه مثل:
استفاده کنی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوه اوه اینکه کلاً فاتحه عکس رو خونده!
فکر کنم مشکل از همون قسمت ریجستری هست به هر حال فکر نمی کردم اینقدر افتضاه باشه!
توی قسمت Run وارد کن: regedit بعد به قسمت HKEY_CURRENT_USER بعد به Control Panel بعد Color بعد هم اینم مسیر رو برو:
Background >Right Click>Modify...>Value Data
این قمست باید 000 باشه اگر چیزی غیر از این بود به این صورت در بیار حتماً درست میشه!
سلام
تو منوی استارت و در قسمت Search بنویس : Color Management و اینتر رو بزن و در صفحه ی Color Management تیک "Use my settings for this device" رو بزن .
تو لیست "Profiles associated with this device" رنگی که میخواین پاک بشه رو کلیک کنین و بعد "Remove" رو بزنین .
اگر پیغام اخطار اومد "Yes" کنین .
صفحه Color Management رو ببندین و سیستم رو یه بار Restart کنین .
این کار که برای عوض کردن رنگ پس زمینه Background اونم برای XP هست!
When you view an image in Windows Photo Gallery on a Windows Vista-based computer, the image is yellowکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باورم نمیشه!
درست شد.
با همین روشی که ask_bl گفته بود رفتم و درست شد.
دست همتون درد نکنه.
مخصوصا msaadat73 عزیز که مدت زیادی هست دنبال حل مشکل منه و فکر میکنم اگه این پافشاری نبود مشکل حل نمیشد.
هنوزم آدمای با معرفت پیدا میشه
قربون همه تون.
بای.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)