x6 حدود 750 تا 780تومنه
خب مثل اینکه خبری نشد...پس خودم پیشنهاد میدم لطفا راهنمایی کنید ببینید امکاناتی که من یخوام رو داره..........
میدونم نوکیا نیست....اصلا از نوکیا بیاید بیرون......هرچی بود بود..صداش فقط مهمه....با اون چیزایی که پست اول گفتم....ممنون.
خب اینا چطوره......نظر بدید...........w980...یاw760 ...کدومش بهتره..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از w959s..هم خیلی خوشم اومد....چطوریه..؟؟؟؟
Last edited by Mahdi/s; 30-01-2010 at 22:11.
سلام میشه بگید بین این 2 تا کدوم بهتره.همونی که alone_boy..معرفی کرد.......
این چند مدلم یه نگاه بنداز:
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia 5220 XpressMusic
Nokia N78
Nokia 5630 XpressMusic
Nokia 5130 XpressMusic
Nokia N81
Last edited by runner; 04-02-2010 at 19:04.
همه این مدلای بالا دارای درگاه هدست 3.5mm هستن که هر نوع هدستی مخصوص PC بشون وصل می شه!!!
اگه میخوای حتما نوکیا باشه !به نظرم 5700 گوشی خوبیه برای موزیک ! ....
ممنون.....من که خیلی گیج شدم....بین اون 2 تا که خودم گفتم چی..؟؟؟؟ پست 12
اگه صدا برات کیفیتش خیلی مهمه حتما برو سراغ گوشی های لمسی
اگه نمیتونی با لمسی کنار بیای سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی میشه همون w 995 صدای خوبی داره ولی به نظرم قیمتش زیاده با توجه به گوشی که میگیری ...
ممنون بابت راهنمابب فقط میشه انقدر کلی نگید....یه مدل مشخص رو معرفی کنید من که تو پست اول گفتم چی باشه...نوکیا هم نبود مهم نیست...اگه صدا برات کیفیتش خیلی مهمه حتما برو سراغ گوشی های لمسی
نظرت درباره w980.چیه...؟؟/اگه نمیتونی با لمسی کنار بیای سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی میشه همون w 995 صدای خوبی داره ولی به نظرم قیمتش زیاده با توجه به گوشی که میگیری ...
خودم خوشم اومده اما دکمه هاش قشنگ نیست...
980 زیاد باهاش سرو کار نداشتم ولی انگاری طبق گفته دوستانی که داشتن و تو این فروم هم هستن گوشی خوبی نیست ...
اگه میتونی با لمسی کنار بیای m7600 با قیمت 280 با گارانتی اصلی به نظرم میتونه گزینه خیلی خوبی باشه ... هم تو هندزفری و هم تو اسپیکر صدای خیلی خوبی داره
کلا اگه بهترین موزیک فون رو میخوای یا w995 بردار یا m7600 ...
ناگفته نماند m7600 امکانات جانبی زیادی هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)