تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 50

نام تاپيک: LCD سه بعدی ( دیدن فیلم 3 بعدی )

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اون چیزی که به عنوان سه بعدی در نمایشگاه CES 2010 امسال به نمایش در اومده شیوه جدید سه بعدی تصاویر هست که بهش FullHD 3D میگن در این شیوه فیلم از ابتدا با دوربین های مخصوص برای نمایش سه بعدی ضبط و مستر میشه.
    در این روش دوربینهای مخصوص در عملکردی شبیه به مغز و مخچه انسان تصاویر رو با دو لنز و از دو کانل مختلف ضبط و پردازش میکنن.

روشهای قدیمی سه بعدی سازی مبتنی بر دو نوع ترفند برای سه بعدی سازی بود یکی این روش بود که خطهای افقی تلویزیون یکی در میون برای چشم چپ و راست تصاویر رو نشون میداد مثلا اگر شما 1080 لاین داشتین تصاویر سه بعدی حداکثر 540 لاین میتونستن داشته باشن.

Line by Line Method

روش دیگه نمایش یکی در میان پیکسلها برای برای چشم چپ و چشم راست بود که رزولوشن رو نصف میکرد.

Checker Sampling Method

در روش جدید اغلب تصاویر در ابتدا با دوربینهایی با قابلیت سه بعدی ضبط میشن و رزولوشن Full HD هم دارن.البته نسخه های قدیمی تر فیلمها هم با این روش قادر به سه بعدی سازی هستن ولی "از عمق و زیبایی باور نکردنی فیلمهایی که به صورت واقعا سه بعدی ضبط و مستر شدن برخوردار نیستن."
    عمق بیشتر , کیفیت بالاتر , نمایش دقیقتر رنگها , پیوستگی بیشتر صفحه نمایش و از همه مهمتر "عدم به وجود اومدن سردرد و خستگی چشم و مغز " از مزایای FullHD 3D هستن.
    در روش سه بعدی سازی جدید به دلیل بالا بودن پهنای باند مورد نیاز باید قابلیت پخش و انتقال تصاویر برای پردازنده پلیر ممکن باشه و از خروجی HDMI 1.4 استفاده میشه.
    تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی در شیوه های فعلی باید به یکی از روشهای بالا انجام بشه که در نتیجه تصاویر سه بعدی FullHD و واقعی نیستن و عمق و وضوح حرکتی پائینی هم دارن.

2. 14 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ممنون

کلا با این تفاصیل ما چیکار کنیم که HD این فیلم اومد ما بتونیم 3 بعدی ببینیم ؟؟
    حتما باید LCD مخصوصش ( 3 بعدی ) باشه ؟
    یا نه ؟

این فیلم آواتور هم فکر کنم کلا سیستم فیلمبرداریش 3 بعدی بوده درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نسخه hd که خب طبیعتا یا باید توی کامپیوتر دیده بشه یا توی تلوزیونهایی که می تونن hd رو از روی usb پخش کنن یا بوسیله hd player
    این داستانش جداست
    اما بجز اون
    برای دیدن فیلم سه بعدی هم خیلی کار پیچیده ای درپیش نداریم
    با یک سیستم معمولی که فقط بتونه فیلم رو پخش کنه یا با hd player فوقش ، توی همین ال سی دی ها و تلوزیونهای معمولی
    می تونید ببینیدش . فقط احتمالا به عینک نیاز دارید

عینکشم چیز پیچیده ای نیست
    همین الان دو تا تلق قرمز و فیروزه ای ( cyan ) بردارید . به حالت شیشه عینک ببریدشون ( فقط دقت کنید که بهتره تلق ها دولایه باشند تا قویتر عمل کنند . بعد باهاش عینک درست کنید ( یا اگر تنبلید با دست به حالت عینک بگیریدشون جلوی چشمتون ! ) و به عکسی مثل عکس زیر نگاه کنید

محتوای مخفی: عکس سه بعدی 

اونوقت بعد و عمق رو حس می کنید
    به همین سادگی به همین خوشمزگی

.
    حالا اگر سیستم فیلمبرداری آواتار خیلی نوین و خاص باشه دیگه بحثش جداست و احتمالا برای دیدنش به ابزار خاصی نیاز هست
    Last edited by pmax; 17-01-2010 at 19:55.

5. 4 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

احتمالا این روشی که شما (pmax)گفتید دارایه معایبی هست که در این نمایشگاه اصلاح شده فقط سوال اصلی اینجاست آقا مهدی مانیتور یا تی وی های full hd معمولی میتونن با این روش (روش جدید تصویر برداری سه بعدی) فیلمهای سه بعدی رو نشون بدن یا خیر؟؟

تو فیلمی که از نمایشگاه دیدم فیلمی رو که به عنوان سمپل گذاشته بودن تصاویر در تی وی دچار به هم خوردگی بود به طوری که بدون عینک تصویر به خوبی دیده نمیشد

اما خوب روشهایه قدیمی هم هستند برایه دیدن این گونه فیلم ها که کاربر عزیز pmax توضیح دادن
    به نظر خودم و از برداشتی که از پستتون کردم برایه بهتر نمایش دادنه این گونه تصاویر احتیاج به یه سیستم قوی با پردازش بالا داریم

7. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

این عینکهای عادیش رو از کجا میشه تهیه کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این عینکهای عادیش رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    سرچ کنید " فروش عینک سه بعدی "
    به دهها مورد دست پیدا می کنید ولی خب راست و دروغش دیگه پای خودشون

ولی همونطور که گفتم ساختن سخت نیست
    کافیه دو تا تلق بخرید . می تونید امتحان کنید

ضمنا در لینک زیر عکسهای سه بعدی بیشتر و جالبتری هست . الان داشتم نگاه می کردم . بعضیهاشون واقعا بامزه هستن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 3 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    اولا شما بهترین LCD یا LED رو هم بگیری باز پرده سینما نمیشه، این فیلم هایی مثل آواتار رو هم برای نشون دادن تو پرده سینما می سازن نه تلویزیون و غیره، البته شما می تونی فضای سه بعدی رو احساس کنی ، ولی اون جذابیت سینما رو اصلا نداره، ولی کلا دو تا چیز تو فیلم سه بعدی دیدن مهمه ،فضا تاریک باشه و صفحه بزرگ باشه. بنابراین شما LCD صد اینچ هم بگیری اون کارو نمی کنه، (البته در زمان حال دارم صحبت می کنم، شاید در آینده یه چیزی ساختن اصلا رفتی توش نشستی)
    ثانیا بهترین روش و ارزون ترین راه خریداری یک عینک virtual 3d هست ، که نیاز به صفحه نمایش و پروجکشن و پرده و غیره هم نداره، البته بازم به پرده سینما نمی رسه ولی باز از هیچی بهتره.

Last edited by isbn84; 23-01-2010 at 18:46.

12. 3 کاربر از isbn84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

حالا فرض کنیم عینک رو پیدا کردیم فیلم 3d از کجا پیدا کنیم یا بعبارت صحیح تر از کجا دانلود کنیم ؟؟

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

حالا فرض کنیم عینک رو پیدا کردیم فیلم 3d از کجا پیدا کنیم یا بعبارت صحیح تر از کجا دانلود کنیم ؟؟
    این یه نمونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم دان نکردن که ببینم چجوریه
    فقط محیط هرچی تاریکتر باشه بهتره برای دیدن این نوع فیلمها

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام
    اولا شما بهترین LCD یا LED رو هم بگیری باز پرده سینما نمیشه، این فیلم هایی مثل آواتار رو هم برای نشون دادن تو پرده سینما می سازن نه تلویزیون و غیره، البته شما می تونی فضای سه بعدی رو احساس کنی ، ولی اون جذابیت سینما رو اصلا نداره، ولی کلا دو تا چیز تو فیلم سه بعدی دیدن مهمه ،فضا تاریک باشه و صفحه بزرگ باشه. بنابراین شما LCD صد اینچ هم بگیری اون کارو نمی کنه، (البته در زمان حال دارم صحبت می کنم، شاید در آینده یه چیزی ساختن اصلا رفتی توش نشستی)
    ثانیا بهترین روش و ارزون ترین راه خریداری یک عینک virtual 3d هست ، که نیاز به صفحه نمایش و پروجکشن و پرده و غیره هم نداره، البته بازم به پرده سینما نمی رسه ولی باز از هیچی بهتره.

isbn جان یه خورده بیشتر در مورد این توضیح میدی؟ تو ایران پیدا میشه؟ قیمتشتو چه محدوده ایه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •