اون يارو ترياكي وحشي و دور و برياش كه از كارش راضين كلا آدم نبودن كه اينكارو كردن! لطفا فقط از روي اين عكس ها در مورد طرفداران استقلال قضاوت نكنيد.
اون يارو ترياكي وحشي و دور و برياش كه از كارش راضين كلا آدم نبودن كه اينكارو كردن! لطفا فقط از روي اين عكس ها در مورد طرفداران استقلال قضاوت نكنيد.
ما ایرانی ها با شعور ترین تماشاچی ها رو داریم(البته اونی که این حرف رو زده یا خودش... یا ملت رو... فرض کرده.)![]()
قساوت قلب اینها مثال زدنیه !!
متاسفم واسه همشون ... 4 تا هواداری خماری که میان ورزشگاه آبرو بقیه تماشاگرا هم میبرن
نه آقا. چي چي رو 4 تا !
يه دسته شون وحشي گري ميكنن ، يه دسته شون فحش ميدن و...
شما حواشي بازي رو بخونين ميبينين كه اينا چيكارا كه نكردن
دقیقا درسته.
اشکال فوتبال ما هم اینه که بازیکن دیگه بردنش براش اهمیتی نداره چون به خودش میگه من چه ببرم چه نبرم پولمو میگیرم پس.... لق هر چی تماشاچیه!
دمش گرم زمانی فوتبال فوتبال بود!نه الان که از گل کوچیکم کمتر شده.
این کفترم احتمالا با خودشون اورده بودن وگرنه کفتر اونم قرمز تو ورزشگا چیکار میکنه؟به نظر من باید میریختن سر بازیکنا رو جدا میکردن.
اینجوری که شما هم میگی نیس ...نه آقا. چي چي رو 4 تا !
يه دسته شون وحشي گري ميكنن ، يه دسته شون فحش ميدن و...
شما حواشي بازي رو بخونين ميبينين كه اينا چيكارا كه نكردن
احتمالا اخبار فحش و اینا رو از خبرگزاری فارس دیدین ... تو خبر گذاری فارس نوشته بود بعد از گل به مربی استقلال فحش دادن من به رفیقم که ورزشگاه رفته بود زنگ زدم گفت اصن اینجوری نبوده ...
مثل اینکه شماها با استقلال مشکل دارید نه اون یارو.
توی عکس های قبلی کسی نمی دونست می خواست با اون پرنده چی کار بکنه که می خندیدن.
جون من تو توی این عکس یه نفر رو نشون بده که بخنده.خوب اخه چرا حرف بیخودی می زنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشون بده دیگه
کار اون یارو نهایت وحشی گری بود ولی به تیم و بقیه ی تماشاچیا چه ربطی داره.
می خوای بگی تماشاچیای تراکتور بیشتر از سرخابین !؟ می خوای بگی خیلی فرهنگین !؟
با این حرفات کاری کردی که اگه قرار باشه بین تراکتور و پرسپولیس یکی او انتخاب کنم. 100% پرسپولیس رو انتخاب می کنم.
شعور از سر و رو مون می باره.
بازی های لیگ انگلیس تماشاچیا با زمین 1 متر فاصله دارن و هیچ مانعی هم بین اونا با زمین نیست.
به این می گن تماشاچی با فرهنگ.
تایید میشه ... اینجا بین تماشگرهای ابی و قرمز 600 تا مامور میزارن ولی اخرش هم دعوا میشه : دیشعور از سر و رو مون می باره.
بازی های لیگ انگلیس تماشاچیا با زمین 1 متر فاصله دارن و هیچ مانعی هم بین اونا با زمین نیست.
به این می گن تماشاچی با فرهنگ.
دوست عزيز شما چرا با خودت حرف ميزني ؟!مثل اینکه شماها با استقلال مشکل دارید نه اون یارو.
توی عکس های قبلی کسی نمی دونست می خواست با اون پرنده چی کار بکنه که می خندیدن.
جون من تو توی این عکس یه نفر رو نشون بده که بخنده.
من خواهش ميكنم شما يه بار ديگه پست منو بخون تا متوجه بشي منظورم چي بوده! من استقلاليم عزيزكم ... دارم ميگم از روي كار نادرستي كه اون هوادار عملي كرده، نميشه راجع به كل استقلاليا اينجوري صحبت كرد!
از دوستاني هم كه قصد دارن با سوء استفاده از اين خبر بيان اينجا هرچي تو گلوشون گير كرده بار استقلال كنن خواهش ميكنم احترام خودشونو نگه دارن، لطفا ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)