خوب پس اینم پاک شود لطفا تا سندی نشود بر حماقت بنده!!!این جوری هم که مهدی جان میگن نیست![]()
منم منظوری نداشتم![]()
خوب پس اینم پاک شود لطفا تا سندی نشود بر حماقت بنده!!!این جوری هم که مهدی جان میگن نیست![]()
منم منظوری نداشتم![]()
Last edited by mehdy.z; 18-01-2010 at 21:58.
من نقل و قولم خراب شده ...واسه همین موندم...
مثل اینکه منبع هر دو طرف هم اون اقا در بازی سنتر هم من یکی بوده...که مجله بازی رایانه هستش.
نشسته بودم همشو بنویسم .![]()
از دوستان یه خواهشی دارم!
توهماتشون رو به این بازی نسبت ندن...
فقط کسی که هیلو بازی کرده باشه میدونه هیلو چطوریه...دلیلی نداره همه جا و همیشه پست بدیم!
امیدوارم از حرفم دلخور نشید منظورم شخص خاصی نبود...
+
بابت تاپیک و اطلاعاتی که قرار میدید حتی کپی ها ممنون
سعی کنید موفق باشید
ویرایششششش....
.....ولش کن با طرفداران لااقل این بازی نمیشه در افتاد![]()
Last edited by mehdy.z; 18-01-2010 at 21:48.
من هنوز odst رو هم نرسیدم بازی کنم !
ولی 3 رو با داداشم تموم کردم خیلی زیباست !
منم 2 رو تو پی سی بازی کردم خاطره بدی داشتم تا یه مدت از هیلوپیشنهاد می کنم 3 رو بازی کنید یا odst تا پتانسیل بازی دستتون بیاد
سعی کنید موفق باشید![]()
![]()
Last edited by Bs_panzer; 18-01-2010 at 22:00.
خيلي جالبه...... .
در مورد halo...كلا يه جوريه ...به نظر خود من كه محيط و اتمسفر و كاراكتراي خفن و با ابوهتي مثه gears of war نداره....و البته قسمت single player اش هم تقريبا خيلي جالب نيس......
ولي........
اول شخص بسيار بسيار رواني داره و مهمتر از همه آنلاين فوق العاده اي داره...در يك كلام آنلاينش محشره.
co-op هم کسی رفته باشه کیس مناسبیه
نمی دونم چرا این قدر انجمن خلوت شده دیگه مثه قدیما نیست ! :(
خیلی بچه ها بی بخار شدن
من كه از co op اش خيلي خوشم نمياد چون همونطور كه گفتم از single player اش خوشم نمياد...خيلي بي هيجان و تصنعي.....البته بر عكش آنلاينش كه فقط هيجانه.
من نتم مشکل پیدا کرده با گوشی دید میزنم. نمی دونم چه شده که باعث شده مهدی ویرایش کنه.
حسرت می خوریم که جام خالی بود
شما چرا اخه این حرفارو میزنی...من كه از co op اش خيلي خوشم نمياد چون همونطور كه گفتم از single player اش خوشم نمياد...خيلي بي هيجان و تصنعي.....البته بر عكش آنلاينش كه فقط هيجانه.
برای ختم کلام که فقط در مورد بازی بحث بشه(از این به بعد) بگم که...
Halo دیگر یک بازی نیست بلکه یک پدیده اجتماعی هستش.
خوب مگه چه ايرادي داره من كه به كل از بازي بد نگفتم ....نكات منفي و مثبتشو گفتم......... بالاخره هر بازي ايرادايي داره مخصوصا halo كه ايراداي ظاهريش(نه گرافيكيش) زياده و بايد زياد بازي كني تا به عظمت اين بازي پي ببري...... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)