تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: خواندن خط به خط یک فایل txt در اسمبلی

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    یه چیز جالب امروز رفتم توی کد ادرس اون دو تا فایل شما رو دادم (یه جای اینکه از msvcrt.inc و msvcrt.lib خود برنامه استفاده کنم) جالب بود اون قسمت کد شما دیگه ارور نمیداد ولی بقیه کد رو که مینویسم و از ماکرو ها و توابع که قبلا خوندم استفاده میکنم ارور میده جریان چیه؟ یعنی msvcrt.inc و msvcrt.lib خود برنامه با msvcrt.inc و msvcrt.lib که شما دادید فرق میکنه؟یعنی میشه؟
    من این کد رو می خوام تحویل بدم و طرفی که میگیره masm32 رو داره نمیدونه که باید msvcrt.inc و msvcrt.lib رو عوض کنه ضمن اینکه باید ادامه کد رو هم عوض کنم تا ارور نده
    میشه بفرمایید جریان چیه؟
    یه سوال دیگه این فایل msvcrt.lib رو با چی میشه باز کرد و محتویاتش رو دید؟ اون یکی با نت پد باز شد ولی این چرت وپرت میاد داخلش کد های استفاده از توابع هست؟؟
    Last edited by mrmmnb; 20-01-2010 at 23:47.

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    خوب اینجور که شما گفتی پس خود masm32 این دو تا فایل رو داشته، درسته؟ من قبلا بسته masm32 ریختم و به مرور خیلی فایلهاشو تغییر دادم
    الان یادم اومد که قبلا فایل msvcrt.inc بسته masm32 مشکل داشت منم کلشو عوض کردم ولی فایل msvcrt.lib مشکلی نداره و نیازی به تغییرش نیست
    یعنی شما کافیه فایل msvcrt.inc که من دادم رو تغییر نام بده مثلا بزار crt.inc بعد داخل پوشه برنامه خودتون برزین بعد به سورس برنامتون include کنید
    اینجوری وقتی کدهاتون که همراهش crt.inc هم هست رو به کسی دیگه دادین مشکل رفع میشه، اون طرف هم لازم نیست چیزی رو عوض کنه
    البته crt.inc رو میتونین توابع اضافیشو حذف کنید که جمع و جور تر بشه که میل خودتونه

در مورد msvcrt.lib باید گفت داخلش زیاد چیز بدرد بخوری نیست همون اطلاعات msvcrt.inc (اسم توابع و ..) به اضافه اطلاعات دیگه ولی با فرمت متفاوت
    ولی باز علاقه دارین توشو ببینید یه ابزار تو پوشه bin هست به اسم dumpbin به این صورت استفاده کنید
    این فقط اسم توابع رو میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این یکی دستور هم تمام دل و روده اون فایلو رو براتون در میاره، یکم بیشتر از فرمان قبلی کارش طول می کشه
    کد:
    بعد اجرای یکی از این فرمانها نتیجه تو این فایل ذخیره میشه
    کد:

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •