این احتمالا مربوط به شرح حالی که شما به اونا میدین هست . مثلا میگید فکرهای منفی دارید
این احتمالا مربوط به شرح حالی که شما به اونا میدین هست . مثلا میگید فکرهای منفی دارید
خوب دقيقا افكار منفي خيلي سراغم مياد در مورد هر موضوعي
خوب این دارو برای همینه . باید دوباره مراجعه کنید به دکترتون بگید
جوري كه من تحقيق كردم مغز آدماي مث ما دوپامين زيادي توليد ميكنه و اين قرص باعث كاهش توليد دوپامين ميشه درسته؟
یکی از استادامون میگفت: وقتی متوجه شدی 2 ساعته به گوشه ای کز کرده خیره ای بدون هدف بدون داری به سمت افسردگی پیش میری ...
ولی اختلالات روان پریشی با هذیانها وتوهمات بارز عملکرد نادرست در محل کار و اجتماع اشفتگی در کلام یک یا همه ی مواردی که نوشتم بروز میکنه.
از لحاظ متابولیک ،فاصله ی Q T، را در برخی از بیماران طولانی میکنند
مصرف همزمان با دیگر داروهای طولانی کننده QT،با یک آریتمی تهدید کننده حیات به نام Torsodes de pointes همراهی داشته باشه
همچنین گاهی آلفا بلا کربرتیلیوم این اثر را تشدید کرده و باعث فشار خون بسیار پایننگردد و مشکل سازشود.
سندرم نورلپتیک بدخیم(NMS)نادر است اما در بسیاری از موارد کشنده میباشد . مراقب نشانه های ان باشید:(هیپر پیرکسی،سفتی عضلانی ، تغییر وضعیت ذهنی ، نبض نامنظم ، تغییر در فشار خون، وتعریق ).
ممکنه با آنتاگونیزه کردن دوپامین تیپ 2 وسروتین تیپ 2 اثرسایکوتیک خود رو اعمال کنه
فهمیدن نمی خواد که، همین که توی ایران زندگی می کنی کافیه!![]()
اين همه دكتر و پورفوسر اومدن نظر دادن اما فقط اين جواب به دلم نشستفهمیدن نمی خواد که، همین که توی ایران زندگی می کنی کافیه
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
چرا شما دكترا اينقدر عشق واژه هاي علمي رو دارين
يه خورده سادتر بتوضيح
یک موقع از اینکه بد حرف زدی احساس بدی پیدا نکنی
برای شما باید در یک جمله بگم که ممکنه دچار افت شدید فشار خون بشین
OTسندرم که باعث ایجاد شوک میشه
Torsodes de pointes یک سندرم خطرناکه که باعث افزایش ضربان قلب میشه و ممکنه ایجاد سنکوپ کنه.
کاملا علمی نوشتم که هم درسی هام هم بهره ببرند.
عشق اگر نبود تحصیلات هم نبود.
در ضمن شما ها با نوع پسند هاتون خیلی راحت خودتون به خودتون توهین میکنید وایرانی بودنتون رو زیر سوال میبرید.
این انجمن یه انجمن علمیه نه سیاسی ، اجتماعی و ...
به غير از هم درسايتون افراد معمولي هم اينجا زياد ميان
کاملا علمی نوشتم که هم درسی هام هم بهره ببرند.
آدم خودش به خودش توهين كنه زياد مسله اي نيست واسه من حداقل اينجوريهدر ضمن شما ها با نوع پسند هاتون خیلی راحت خودتون به خودتون توهین میکنی
واسه من ادم بودن مهم تره تا ايراني بودن
وایرانی بودنتون رو زیر سوال میبرید
[/Q]
اين كه من گفتم يه كم ساده تر توضيح بدين تا افراد معمولي هم متوجه بشن كجاش سياسيه؟این انجمن یه انجمن علمیه نه سیاسی
من نمی دونم این چه بحثیه که می کنید . یکی چند روزی رسپریدون خورده و بی قرار شذه و حالا این همه عوارض و بحث و جدل ؟
مطالبی که دوستمون eMer@lD نوشته اند کاملا درسته ولی بنظر بنده مشکلی از کسی را دوا نمی کنه و فقط ایجاد تنش و فکر های عجیب و غریب در افراد می کنه
تشخیص بیماری و تجویز دارو با پزشک شماست و اگر هم عارضه ای ایجاد شد به همان پزشک مراجعه کنید تا بررسی کند. دونستن عوارض متعدد داروها مشکلی را حل نمی کند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)