تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: کامپیوترم را فروختم حیران شدم حالا نظربدید چه کار کنم

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من برای احترام گذاشتن (به مامور مخصوص حاکم بزرگ!) نگفتم برای اینکه درس عبرت بگیرید گفتم.

مگه من گفتم از همون موقعی که خریدم مشکل داشت 6 ماه یه سال که از کار باهاش بگذره تازه شروع میکنه به بازی دراوردن

مثلا یه سری کارت کپچر ها و کارت دی وی بی ها (مثل مال خودم) و کارت گرافیکها با سیستمهای ای ام دی ناساز گارن()
    اگه باورت نمیشه میخای بیا با چشای خودت ببین

پس مشکل سیستم شما از پردازنده نبوده و از عدم هماهنگی قطعات بوده

در مورد کارت کپچر و --- که از چیپست مادربرد شما بوده که احتمالا یا انویدیا بوده یا VIA

در مورد گرافیک هم حرف شما رد میشه و احتمالا از پاور شما بوده

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد کارت کپچر و --- که از چیپست مادربرد شما بوده که احتمالا یا انویدیا بوده یا VIA

تایید میشه

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

اره چیپ مادر بردم انویدیا بوده ولی کلن دل خوشی از amd ندارم و نداشتم نه از ااین سیستمم خیری دیدم نه از قبلی .الانم دنبال یه سیستم دیگه ام

ضمنا بعد یه عمر سر وکله زدن با سیستم اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شاید پاور باشه و میرم پاورمو شرکتش تست میکنم ولی میبینم که سالم سالمه ولی شرکت به خاطر اینکه گارانتی پاور تموم شده بود بهم یه پاور نو داد!
    قبلا گرین780 داشتم الان 685 گرین

میخای ببرمت پیش کسی که مادربرد تعمیر میکنه با دلیل و مدرک نشونت بدم به خاطر مادربرد بوده نه پاور؟
    اگه پاورش خراب باشه پس با یه گرافیک دیگه هم نباید بالا بیاد در صورتی که اینطور نیست.

بابا خیلی باحالید شما ندیده تایید میکنید؟

کلا من توصیه نمیکنم ای ام دی بگیره چون اصلا سیستمس نیست که تا 4-5 سال دیگه بمونه و عملکرد قابل قبولی داشته باشه.
    Last edited by BLACK-BLACK; 15-01-2010 at 12:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب اگر پاور شما 685 'GREEN بوده پس مشکل پاور منتفی هست و از مادربرد هست

برای سیستمهای AMD من پیشنهاد می کنم که مادربرد با چیپ AMD بگیرید البته الزامی نیست ولی بهتر هست

در مورد 4-5 سال کار کردن سیستم هم باید دید که کاربرد چی هست

مثلا برای بازی هیچ سیستمی بیشتر از 2 سال پیشنهاد نمی شه چون قطعات به سرعت جایگزین میشن

در مورد سایر کاربردها هم همینطور ولی کمی زمان بیشتر مثلا 3-4 سال

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

کامپیوترم را فروختم حیران شدم یکی میگه نروازشرکت بخر گرون درمیاد یکی میگه چرا پول گارانتی الکی بدی خودت بخر بعد یکی یکی نصب کن وراش بیانداز یکی میگه مگه میتونی زبون اسمبلی بریزی خلاصه حیرون شدم قیمتی که در نظرگرفتم با مانیتور واسپیکر 1200000 تومان هست میخوام مانیتورم سامسونگlcd باشه اما تحقیق کردم میگن acer از همه بهتر است میخوام اسپیکرقدرتمندی داشته باشم میگن برو حتما creative بگیر غیرازاین هیچی ارزش نداره ازهمه مهمتر میخوام کیس من مشکی وخیلی زیبا باشه چیکار کنم کمکم کنید ممنونتون میشم درضمن اجناس راازکجا بگیر تهران یا شهرستان واگه شهرستان کدام شهرستان درآخر سیستمی پیشنهاد بدید که لااقل تا4الی5سال ازرده خارج نشه وکاربرد این سیستم فقط بازی وگوش دادن به آهنگ است 100درصد خانگی برای بچه ام میخوام دیونم کرده
    خوب اگر پاور شما 685 'GREEN بوده پس مشکل پاور منتفی هست و از مادربرد هست

برای سیستمهای AMD من پیشنهاد می کنم که مادربرد با چیپ AMD بگیرید البته الزامی نیست ولی بهتر هست

در مورد 4-5 سال کار کردن سیستم هم باید دید که کاربرد چی هست

مثلا برای بازی هیچ سیستمی بیشتر از 2 سال پیشنهاد نمی شه چون قطعات به سرعت جایگزین میشن

در مورد سایر کاربردها هم همینطور ولی کمی زمان بیشتر مثلا 3-4 سال
    پس اصلا amd پیشنهاد نمیشه چرا؟
    چون اصولا مادربردی برای ای ام دی نیست که تا 5 سال دیگه دووم بیاره (یعنی نمیشه روش حساب باز کرد)ولی اینتل از این مورد خیلی بهتره.به نظر من i7 هم خیلی بهتر از i5 هستش چرا؟چونکه سوکت1136 با نسل بعدی سی پی یوهای 32 نانومتری اینتل سازگاری داره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پس اصلا amd پیشنهاد نمیشه چرا؟
    چون اصولا مادربردی برای ای ام دی نیست که تا 5 سال دیگه دووم بیاره (یعنی نمیشه روش حساب باز کرد)ولی اینتل از این مورد خیلی بهتره
    .به نظر من i7 هم خیلی بهتر از i5 هستش چرا؟چونکه سوکت1136 با نسل بعدی سی پی یوهای 32 نانومتری اینتل سازگاری داره.

خوب اون قسمت اول کاملا اشتباه هست به این دلیل که مثلا مادربردی با سوکت AM2 از AMD که مربوط به حدودا 3-4 سال پیش میشه به راحتی با یک آپدیت بایاس ساده از پردازنده های سوکت جدید AM3 ساپورت میکنه

ولی در مورد اینتل این مبحث کاملا برعکس هست

مثلا من که 4 سال پیش از سوکت 478 اینتل خرید کردم بعدش سوکت 775 اومد و حالا هم 1366 و 1156 و موندم سرگردون که این سیستم را چیکار کنم

در مورد قسمت دوم گفته های شما هم تایید می کنم ضمن اینکه برای سوکت 1156 هم پردازنده های 32 نانومتری در راهند

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون زبون اسمبلی توی پست اول چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    amd از 7-8 سال پیش مشکل خاصی نداشته وگرنه توی بازار زنده نمی موند و در ضمن اگه قرار به گفتن مشکلات باشه اینتل هم بی مشکلنبوده .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

خوب اون قسمت اول کاملا اشتباه هست به این دلیل که مثلا مادربردی با سوکت AM2 از AMD که مربوط به حدودا 3-4 سال پیش میشه به راحتی با یک آپدیت بایاس ساده از پردازنده های سوکت جدید AM3 ساپورت میکنه

ولی در مورد اینتل این مبحث کاملا برعکس هست

مثلا من که 4 سال پیش از سوکت 478 اینتل خرید کردم بعدش سوکت 775 اومد و حالا هم 1366 و 1156 و موندم سرگردون که این سیستم را چیکار کنم

در مورد قسمت دوم گفته های شما هم تایید می کنم ضمن اینکه برای سوکت 1156 هم پردازنده های 32 نانومتری در راهند

میشه به من بگید چه جوری میشه am3 رو که از ddr3 پشتیبانی میکنه رو به am2 که از ddr2 پشتیبانی میکنه انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!

شما اگه 4 سال پیش مادربرد سوکت 775 خریده بودی هنوز هم رماش بود هم سی پی یوش.

یه نفرم که بیاد حاصل مدتها تجربشو بیان کنه اینجوری میخاید بهش ثابت کنید که واقعیتی که به چش دیده غلطه!

حیف که نیازی ندارم حرفمو بهت اثبات کنم وگرنه با قاطعیت و دلایل کاملا تخصصی برات اثبات میکردم که اینتل از amd سر تره.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

میشه به من بگید چه جوری میشه am3 رو که از ddr3 پشتیبانی میکنه رو به am2 که از ddr2 پشتیبانی میکنه انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!
    AM3 هم از DDR2 و هم از DDR3 میتونه پشتیبانی کنه

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اينتل لز amd سره؟؟؟؟؟؟
    ما حق داريم فقط توي يه قسمت خاص دو تا مدل رو از دوبند مقايسه كنيم در بازه قيمتي اين تاژيك amd بهتره و 775 عمرشو داره ميده به شما .1156 و اينا رو بورسه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •