پس مشکل سیستم شما از پردازنده نبوده و از عدم هماهنگی قطعات بوده
در مورد کارت کپچر و --- که از چیپست مادربرد شما بوده که احتمالا یا انویدیا بوده یا VIA
در مورد گرافیک هم حرف شما رد میشه و احتمالا از پاور شما بوده
پس مشکل سیستم شما از پردازنده نبوده و از عدم هماهنگی قطعات بوده
در مورد کارت کپچر و --- که از چیپست مادربرد شما بوده که احتمالا یا انویدیا بوده یا VIA
در مورد گرافیک هم حرف شما رد میشه و احتمالا از پاور شما بوده
تایید میشه
اره چیپ مادر بردم انویدیا بوده ولی کلن دل خوشی از amd ندارم و نداشتم نه از ااین سیستمم خیری دیدم نه از قبلی .الانم دنبال یه سیستم دیگه ام
ضمنا بعد یه عمر سر وکله زدن با سیستم اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شاید پاور باشه و میرم پاورمو شرکتش تست میکنم ولی میبینم که سالم سالمه ولی شرکت به خاطر اینکه گارانتی پاور تموم شده بود بهم یه پاور نو داد!
قبلا گرین780 داشتم الان 685 گرین
میخای ببرمت پیش کسی که مادربرد تعمیر میکنه با دلیل و مدرک نشونت بدم به خاطر مادربرد بوده نه پاور؟در مورد گرافیک هم حرف شما رد میشه و احتمالا از پاور شما بوده
اگه پاورش خراب باشه پس با یه گرافیک دیگه هم نباید بالا بیاد در صورتی که اینطور نیست.
بابا خیلی باحالید شما ندیده تایید میکنید؟
کلا من توصیه نمیکنم ای ام دی بگیره چون اصلا سیستمس نیست که تا 4-5 سال دیگه بمونه و عملکرد قابل قبولی داشته باشه.
Last edited by BLACK-BLACK; 15-01-2010 at 12:56.
خوب اگر پاور شما 685 'GREEN بوده پس مشکل پاور منتفی هست و از مادربرد هست
برای سیستمهای AMD من پیشنهاد می کنم که مادربرد با چیپ AMD بگیرید البته الزامی نیست ولی بهتر هست
در مورد 4-5 سال کار کردن سیستم هم باید دید که کاربرد چی هست
مثلا برای بازی هیچ سیستمی بیشتر از 2 سال پیشنهاد نمی شه چون قطعات به سرعت جایگزین میشن
در مورد سایر کاربردها هم همینطور ولی کمی زمان بیشتر مثلا 3-4 سال
پس اصلا amd پیشنهاد نمیشه چرا؟
چون اصولا مادربردی برای ای ام دی نیست که تا 5 سال دیگه دووم بیاره (یعنی نمیشه روش حساب باز کرد)ولی اینتل از این مورد خیلی بهتره.به نظر من i7 هم خیلی بهتر از i5 هستش چرا؟چونکه سوکت1136 با نسل بعدی سی پی یوهای 32 نانومتری اینتل سازگاری داره.
خوب اون قسمت اول کاملا اشتباه هست به این دلیل که مثلا مادربردی با سوکت AM2 از AMD که مربوط به حدودا 3-4 سال پیش میشه به راحتی با یک آپدیت بایاس ساده از پردازنده های سوکت جدید AM3 ساپورت میکنه
ولی در مورد اینتل این مبحث کاملا برعکس هست
مثلا من که 4 سال پیش از سوکت 478 اینتل خرید کردم بعدش سوکت 775 اومد و حالا هم 1366 و 1156 و موندم سرگردون که این سیستم را چیکار کنم
در مورد قسمت دوم گفته های شما هم تایید می کنم ضمن اینکه برای سوکت 1156 هم پردازنده های 32 نانومتری در راهند
اون زبون اسمبلی توی پست اول چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amd از 7-8 سال پیش مشکل خاصی نداشته وگرنه توی بازار زنده نمی موند و در ضمن اگه قرار به گفتن مشکلات باشه اینتل هم بی مشکلنبوده .
میشه به من بگید چه جوری میشه am3 رو که از ddr3 پشتیبانی میکنه رو به am2 که از ddr2 پشتیبانی میکنه انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!
شما اگه 4 سال پیش مادربرد سوکت 775 خریده بودی هنوز هم رماش بود هم سی پی یوش.
یه نفرم که بیاد حاصل مدتها تجربشو بیان کنه اینجوری میخاید بهش ثابت کنید که واقعیتی که به چش دیده غلطه!
حیف که نیازی ندارم حرفمو بهت اثبات کنم وگرنه با قاطعیت و دلایل کاملا تخصصی برات اثبات میکردم که اینتل از amd سر تره.
AM3 هم از DDR2 و هم از DDR3 میتونه پشتیبانی کنهمیشه به من بگید چه جوری میشه am3 رو که از ddr3 پشتیبانی میکنه رو به am2 که از ddr2 پشتیبانی میکنه انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!
اينتل لز amd سره؟؟؟؟؟؟
ما حق داريم فقط توي يه قسمت خاص دو تا مدل رو از دوبند مقايسه كنيم در بازه قيمتي اين تاژيك amd بهتره و 775 عمرشو داره ميده به شما .1156 و اينا رو بورسه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)