تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: htc diamond 2 یا امنیا لایت؟

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ماشالا بحث بالا گرفت
    خدایی ادم حال میکنه که میبینه بچه ها انقدر اطلاعاتشون کامل هست و وقتی بعضی از این فروشنده های موبایل رو میبینه که فرق 6600 با گوشکوب رو تشخیص نمیدند تازه میفهمه بچه های اینجا چقدر حالیشونه
    دم همتون گرم

من از یکی یه پولی میخوام گفته یکی دو روزه میده
    اگه داد کث دیاموند 2 رو میگیرم این هفته
    اگرم نداد که یه ماهی مجبورم صبر کنم
    ولی احتمال زیاد دیاموند 2 رو میگیرم
    دیگه خیالمم بابت گارانتی دار بودن و نبودنش هم راحت شد

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

بابا HTC Diamond 2 رو بخر. از همه لحاظ خداييش بهتره!! من يكي از دوستام دياموند 2 داره ، چند وقت پيش خريده/ ازش راضيه راضي هست. مي ارزه.

3. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بحث چقدر کش داده شده
    ای 900 دیگه بازار نیست و قدیمی شده
    الان هم کم پیداست
    بحث رد موردش هم فایده زیادی نداره
    یکی از دوستان ایراداتشو گفت
    یکی هم مزایاشو

واقعیت اینه
    مزایای خوبی داشت
    اما معایبی داشت که ادم زده میشد از گوشی ...
    هیچ کس به اندازه من ای900 را موشکافی نکرده
    نیازی نمیبینم بیشتر توضیح بدم
    اما اگه خواستین میتونم بگم

اما در مورد هدف اصلی تاپیک
    همه تائید کردند که دایموند 2 با صرفهتره
    پس دیگه شکی برای انتخاب نموند ...

5. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من میخواستم امنیا لایت بگیرم که دیدم نیست فعلا تو ایران
    رفتم تو نخ htc diamond 2
    که امروز دیدم تو علاءالدین یه مغازه امنیا لایت رو داره و میگه 380 تومان با کارانتی اصلی(البته فک کنم گارانتی شو خالی بست چون روح مایکروتلی ها خبر نداره لایت تو ایران هست )

خوب حالا موندم سر دوراهی
    htc diamond 2 یا امنیا لایت؟

خدایی کدوم بهتره؟ از همه نظر (با توجه به اختلاف قیمت 50 تومنیشون)

بعد یه سوال دیگه اگه htc رو بدون گارانتی بگیرم مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری فرقی با گارانتی اصلی نداره؟

ممنون زود راهنمایی کنید

Diamond2 از لحاظ یک پاکت پیسی گوشی بسیار خوبیه. امکانات خوبی داره.
    تنها عیبی که داره اینه که باتریش تعریف خاصی نداره. با استفاده زیاد باید هر روز شارژ کنی.
    با استفاده معمولی هم شاید به زور تا 2 روز برسه.

به نظر من هر پاکت پی سی میگیری به اینترفیس نرم افزاری که داره نگاه نکن. چون همه اینها رو میشه همون دقیقه اول عوض کرد. اما در عوض به این نکات توجه کن چون بعدا پشیمون میشی.

1. سعی کن تا جایی که ممکنه از باتری 1400 میلی آمپری به پایین نگیری. اگر 1500 باشه که چه بهتر.
    2. اگر از برند HTC بگیری بخ اخطر ساپورت بیشتری که در کل اینترنت داره زودتر میتونی مشکلاتش رو حل کنی.
    3. اگر من جای شما بودم با اینکه HTC برند خوبی است اما به گزینه های زیر هم فکر میکردم.

* Samsung I8000 Omnia II
    HTC Touch Pro2
    Samsung B7320 Omnia Pro

7. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Diamond2 از لحاظ یک پاکت پیسی گوشی بسیار خوبیه. امکانات خوبی داره.
    تنها عیبی که داره اینه که باتریش تعریف خاصی نداره. با استفاده زیاد باید هر روز شارژ کنی.
    با استفاده معمولی هم شاید به زور تا 2 روز برسه.

به نظر من هر پاکت پی سی میگیری به اینترفیس نرم افزاری که داره نگاه نکن. چون همه اینها رو میشه همون دقیقه اول عوض کرد. اما در عوض به این نکات توجه کن چون بعدا پشیمون میشی.

1. سعی کن تا جایی که ممکنه از باتری 1400 میلی آمپری به پایین نگیری. اگر 1500 باشه که چه بهتر.
    2. اگر از برند HTC بگیری بخ اخطر ساپورت بیشتری که در کل اینترنت داره زودتر میتونی مشکلاتش رو حل کنی.
    3. اگر من جای شما بودم با اینکه HTC برند خوبی است اما به گزینه های زیر هم فکر میکردم.

* Samsung I8000 Omnia II
    HTC Touch Pro2
    Samsung B7320 Omnia Pro

خوب مرسی از راهنماییت اما:
    Omina 2 هنوز تو بازار نیست اگرم بیاد بالای 600 پولشه که من ندارم
    تاچ پرو 2 هم همین طور پرسیدم گفتند 600 تازه چون کیبورد داره خیلی سنگینه که من دوست ندارم
    omnia pro 2 هم حال نکردم باهاش در کل
    دیگه نمیخوام از سامسونگ بگیرم فقط omnia lite چشم و گرفت که با راهنمایی دوستان به این نتیجه رسیدم که diamond 2 بهتره

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

کامل بود اما : صدای ضعیف + دوربین بی کیفیت + صفحه با کیفیت پایین(با اینکه 65 هزار هست مثل بقیه پاکت ها اما کیفیت صفحش خوب نیست )+ باتری نچندان خوب + اینترفیس نچندان جذاب +ساپورتش نسبت به اچ تی سی خیلی ضعیف تره + مشکل dead شدن.

در کل سامسونگ و ال جی پاکتاشون در حد اچ تی سی نیست.

سلام.

من کاری ندارم که چی بهتره اما آیا واقعا" امنیا رو از نزدیک دیدی؟
    در مورد صدای ضعیفش شما با چی مقایسه کردی؟ دوربین بیکیفیتش رو میشه بگی چه جوری تست کردی و عکسهای گرفته شدش رو کجا دیدی؟(رو PC یا خودش؟) کیفیت تصویرش پایین بود ,این قبول اما احتمالا نمیدونید که این قضیه ربطی به ساپورت 65 هزارش نداره و مربوط میشه به رزولوشنش.باطریش هم آنچنان که شما میفرمایید ضعیف نبود البته خوب هم نبود.در مورد اینترفیسش که سلیقه ای هست .ساپورت چیش نسبت به HTC ضعیفتره؟ اینم لطف کنید بفرمایید تا هم برای من هم برای دوستان مشخص بشه.(کلی گویی نکنید چون شاید عده ای به اشتباه بیفتن).
    اما در این مورد آخر هم اگر میشه لطف بفرمایید یک توضیح بدید که از چه لحاظ پاکت پی سی های سامسونگ و ال جی در حد اچ تی سی نیستن؟ در مورد Dead شدن هم الا ن که نگاه میکنیم میبینیم بیشتر یک جوک بود تا واقعیت.
    Last edited by AryanLand; 12-01-2010 at 00:29.

10. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

QUOTE]

اینایی که میگید درست.
    اما i900 پاکت جالب در نیومد.
    دوربینش 5 هست اما کیفیتش در حد همون 3.2 دیاموند 1 هستش. رفیق من داشت عکساشو می دیدی پر از نویز بود. و فلاشم فقط واسه از سر باز کردن بود و کارایی نداشت
    اما اینو قبول دارم تنظیمات دوربین تو سامسونگ جزء بهتریناس.
    پخش dvix رو جزء برتری نیارید . کور پلیر رو بریزید تو سایر پاکت ها اونا هم پخش می کنن.
    صداشم نمی دونم از کجا می گید خوب بود ؟
    باتریشم خوب نبود.( در حد دیاموند1 ).

منم گفتم اگه لایت قیمتش بیاد دوروبر 330 تومن خیلی خوبه.
    قبول دارم لایت با قیمت مناسبش امکانات خوبی داره اما با قیمت 380 گفتم نمیارزه.

خوب 11 تا اومده حتما باگ زیاد داشته و سامسونگ مجبور بوده برای رفع نقایص بده بیرون.
    امنیا 2 هم باید با hd 2 مقایسه کنیم تا ببینیم سامسونگ بهتره یا اچ تی سی .
    در مورد دوستمون که تصمیم دارن Diamond 2 رو بگیرن که به نظر منم انتخاب درستیه.اما تو این پستتون هم یک چیز برام جالب بود و اونم اینکه حالا که 11 تا فریمور داده بیرون از باگهاش بوده و ضعف داشته اگه نداده بود هم لابد ضعف در ساپورتش بوده دیگه
    در کل خوب نیست با دادن اطلاعات نادرست دیگران رو به اشتباه بندازیم.و همینطور خوب نیست از روی تعصب بی دلیل چیزی رو بکوبیم و خراب کنیم.
    لازم به ذکر که بنده خودم هر دو گوشی رو دارم (دوستان اطلاع دارن) و اگر اینجا اومدم اینجوری صحبت کردم دلیل بر این نیست که بخوام بگم چی بهتره فقط به این علت بود که بگم امنیا ضعف داشت اما ضعفاش اینایی نبود که شما فرمودید.

12. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام.

من کاری ندارم که چی بهتره اما آیا واقعا" امنیا رو از نزدیک دیدی؟
    در مورد صدای ضعیفش شما با چی مقایسه کردی؟ دوربین بیکیفیتش رو میشه بگی چه جوری تست کردی و عکسهای گرفته شدش رو کجا دیدی؟(رو PC یا خودش؟) کیفیت تصویرش پایین بود ,این قبول اما احتمالا نمیدونید که این قضیه ربطی به ساپورت 65 هزارش نداره و مربوط میشه به رزولوشنش.باطریش هم آنچنان که شما میفرمایید ضعیف نبود البته خوب هم نبود.در مورد اینترفیسش که سلیقه ای هست .ساپورت چیش نسبت به HTC ضعیفتره؟ اینم لطف کنید بفرمایید تا هم برای من هم برای دوستان مشخص بشه.(کلی گویی نکنید چون شاید عده ای به اشتباه بیفتن).
    اما در این مورد آخر هم اگر میشه لطف بفرمایید یک توضیح بدید که از چه لحاظ پاکت پی سی های سامسونگ و ال جی در حد اچ تی سی نیستن؟

صداش ضعیف نیست رد میکنم
    قوی هم نباشه ضعیف نیست

دوربینش بیکفیت نیست قبول ندارم
    البته نمیتونه به 5 مگا پیکسلیهای قوی برسه
    ولی ضعیف هم نیست ...

کیفیت صفحه اش پائین نبود
    بلکه نسبت به همترازهای خود پائین بود
    فقط تاچش ایراد داشت و مال خیلیها هم خراب میشد

باطریش هم زیاد ضعیف نبود

اینترفیس هم که تاچ ویز بود
    کمی گنگ بود ولی در پاکت پی سی زیاد مهم نیست
    چون با برنامه هایی میشه عوض کرد

اما ساپورت
    این مهمه
    گوشیهایی را که XDA ساپورت میکنه خیلی مهمه
    xda امنیا را ساپورت نمیکرد
    در xda هر چی بخواهی برای گوشی پیدا میشه
    انواع رامها-فیکسها-برنامه های کاربردی و ....

مورد آخر :
    درسته که htc کارش ساختن ویندوز موبایل هست
    اما ممکنه ال جی و سامسونگ پاکتهای خوبی بسازند
    شاید این شرکتها در پکتهای گذشته ایراداتی داشته باشند
    اما این دلیل نمیشه که تا ابد اینطوری بمونه
    پس باید منتظر موند تا پاکتهای جدید بیان بعد نظر داد ....

14. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

QUOTE]

در مورد دوستمون که تصمیم دارن Diamond 2 رو بگیرن که به نظر منم انتخاب درستیه.اما تو این پستتون هم یک چیز برام جالب بود و اونم اینکه حالا که 11 تا فریمور داده بیرون از باگهاش بوده و ضعف داشته اگه نداده بود هم لابد ضعف در ساپورتش بوده دیگه
    در کل خوب نیست با دادن اطلاعات نادرست دیگران رو به اشتباه بندازیم.و همینطور خوب نیست از روی تعصب بی دلیل چیزی رو بکوبیم و خراب کنیم.
    لازم به ذکر که بنده خودم هر دو گوشی رو دارم (دوستان اطلاع دارن) و اگر اینجا اومدم اینجوری صحبت کردم دلیل بر این نیست که بخوام بگم چی بهتره فقط به این علت بود که بگم امنیا ضعف داشت اما ضعفاش اینایی نبود که شما فرمودید.
    اتفاقا گویا شما تعصب داری روی برند.
    جوری ناراحت شدی و هیجان زده شدی که نشون میده خیلی تعصب داری.
    در ضمن دیاموند 2 رو برادر من داره ونیازی نیست تا کسی بگه چیش خوبه چیش بده .
    در مورد امنیا هم : 1- گفتم عکساشو تو گوشی رفیقم دیدم و کیفیتش اصلا در حد 5 نبود (گوشی خودم ان 95 هست)
    2- صداشم در برابر گوشی خودم هیچ بود .تو اتوبوس که زنگ می خورد صداش رو نمی فهمید و از روی ویبره متوجه میشد.
    3- بنده نگفتم که چون 65 هزار رنگه کیفیتش پایینه بنده گفتم با اینکه مثل بقیه پاکت ها 65 هزار رنگه اما کیفیتش پایین تره و تاچشم ضعیف تره.
    4- ساپورت رام واسه امنیا بیشتره یا دیاموند ؟
    5- dead شدنشم شما نباید بگی .کسی باید بگه که تو کار تعمیر موبایله.اون زمان که می خواستم بگیرم چندتا از تعمیرکار ها(که یکیشون دوست صمیمی من هست) گفتن این مشکلو داره.

در ضمن اینی که شما یه گوشی داشتی دلیلی نمی تونه باشه که مزایا و معایبشو بدونید و بگید من فلان گوشی رو داشتم و مشکل صدا نداره.اینا چیزای نسبی هستش و اصلا دقیق نیستش.

اینم فکر نکن چون کاربر فعال پاکت شدی می تونی این جوری صحبت کنی .این جور فروم ها 90 درصد اسپم و چیزای بی خودیه و معیاری برای اگاهی طرف از اون موضوع نیستش.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اتفاقا گویا شما تعصب داری روی برند.
    جوری ناراحت شدی و هیجان زده شدی که نشون میده خیلی تعصب داری.
    در ضمن دیاموند 2 رو برادر من داره ونیازی نیست تا کسی بگه چیش خوبه چیش بده .
    در مورد امنیا هم : 1- گفتم عکساشو تو گوشی رفیقم دیدم و کیفیتش اصلا در حد 5 نبود (گوشی خودم ان 95 هست)
    2- صداشم در برابر گوشی خودم هیچ بود .تو اتوبوس که زنگ می خورد صداش رو نمی فهمید و از روی ویبره متوجه میشد.
    3- بنده نگفتم که چون 65 هزار رنگه کیفیتش پایینه بنده گفتم با اینکه مثل بقیه پاکت ها 65 هزار رنگه اما کیفیتش پایین تره و تاچشم ضعیف تره.
    4- ساپورت رام واسه امنیا بیشتره یا دیاموند ؟
    5- dead شدنشم شما نباید بگی .کسی باید بگه که تو کار تعمیر موبایله.اون زمان که می خواستم بگیرم چندتا از تعمیرکار ها(که یکیشون دوست صمیمی من هست) گفتن این مشکلو داره.

در ضمن اینی که شما یه گوشی داشتی دلیلی نمی تونه باشه که مزایا و معایبشو بدونید و بگید من فلان گوشی رو داشتم و مشکل صدا نداره.اینا چیزای نسبی هستش و اصلا دقیق نیستش.

اینم فکر نکن چون کاربر فعال پاکت شدی می تونی این جوری صحبت کنی .این جور فروم ها 90 درصد اسپم و چیزای بی خودیه و معیاری برای اگاهی طرف از اون موضوع نیستش.

ایشون بیشتر به این خاطر ناراحت شدن که شما اطلاعات اشتباه میدین
    1- گوشیهای سیمبین مولتی مدیای قویتری دارن نسبت به پاکت پی سی ... حالا سیمبین 12 اومده ولی هنوز ویندوز موبایله 8 وارد بازار نشده ... پس بهتره دوربین امنیا رو با هم کلاسای خودش مقایسه کنید
    حتا اینجوریم که شما میگی نیست ... دوربینش اتفاقاً خیلیم خوبه
    2- بازم صداشو با ان95 نباید مقایسه کنی ... هر چند صداشم نسبت به بقیه پاکت پی سیا راضی کننده بود
    4- همین الان داری میگی ساپورت رام واسه دایموند 2 بیشتره پس طبق نظر خودت دایموند خیلی ایراد داره که انقدر براش رام میزنه
    5- dead شدنم که گفتم بیشتر حرفه ... الان بعد از اینکه اینهمه امنیا خریدن برو ببین چندتاشون گوشیشون dead شده

ایشون تقریباً همه پاکت پی سیا رو داشتن و اطلاعاتشون تو این زمینه کامله شما حتا یه دونه هم نداشتی
    بعدشم اگه پستاشونو بخونید همشون مفید هستن

17. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •